-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

oyalama metodu değil. ama ailesi özellikle annesi çok zor biri. Astığım astık kestiğim kestik modunda devamlı. Öyle istediği gibi olmayınca da gözyaşı duygu sömürüsü. ona da nişanlım gelemiyor. Neyse beni aradı az önce gelip alayım seni diye. birazdan çıkabilirim.

tatlım ama olmaz ki öle asıl istediğini senin yaptırman gerek cnm ya sen üzülme die el üstünde tutup senin gönlünü yapmaları lazım
cnm nişan temmuzda olucak allahın izniyle nişan yerine düğün yapıcaktım babam ağır bi rahatsızlık geçirdi şimdide yatıo ama biraz daha iyi ayağa kalksın orkestra falan bulucaz düğün seneye kaldı

Son düzenleme:

evet haklısın. insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur. karşındakini değişitirmeye çalışmaktansa olduğu gibi kabul etmek gerekir eğer edebileceksen. yoksa değişicek diye beklemek zor olur.

işe yarıyosa sende ağla bakalım kime dayanamıyo nişanlın belli olsun

çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. herşeyde bi hayır vardır canım.

evet cnm aynı gün oldukaydirigubbakcemile3
pazar günü gündüze tuttular salonu aklinialirimsmile

lepi ve cilek tebrik ederim şimdiden. Keşke benim tarihte belli olsa =(
cnm çok sağol belli olur seninde üzülme
herşeyin yeri vfe zamanı var yerimseniben

istediğim oldu arkamdan geliyosunnn :)) ohhhhhhhhhhhh :lepi::teytey:lülülülülülü
ben evlenioken kimbilir sen hangi kıyıda denize atlıycaksın kaydirigubbakcemile3
günaydıın herkese...

oh oh ne güzel ,tarih belli oldumu zmn çabuk geçiyo cnm..herşey güzel olsur inşallah ..

çok saol cutecim opuyorumnanaktan

ayyyyy allah tamamına erdirsin cnm benim
valla babam azcık daha bekleyin dio kalkayım orkestra bulcam falan dio ablamda boluda öğretmen evli oda ben gelmeden hiç bişey yapma dio teemuz2de gelcekler hiç bişey yapamıoz onu beklioz cnm

ay slm ya bir allahın kulu vericekmi slm yoksa bu topiğide terkedicem yawwwww
zuzu hg selam selam yerimseniben
aleyküm selam. bende yeniyim bu topikte. =) Bir kaç gündür takip ediyorum.
sende hg cnm
ya cutecim seni soracaktım bende ne yaptın başladın mı tedavine
bende bgn boyun tutulmasıyla uyandım 6 ayda bir boyun tutulması yaşıyorum
fıtık çıkar die korkuorum bende :sinifsinif:

nişanlın yapmalı destek olmalı sana
onun ailesiyse sende karısı olacaksın
aradaki dengeyi kurmalı
senin isteklerini kendi istekleriymiş gibi göstermeli ailesine

hoşbulduk canım nası olim iim valla finallerim vardı snavdan geldim bi yandadan dügün hazırlıkları :))) sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…