- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.801
bencede şimdi böyle davranıyolarsa düğünden sonrasını düşünemiyorum annenene gidip gelmen bile sorun olur izin almak zorunda kalırsın bence önce ailenle konuş dediğim gibi sonradan olucağına baştan olsun bunlar sadece bizim fikirlerimiz ben 3 yıllık evliyim canım kardeşim 2 yıllık evli benim cok şükür sorunum yok ama kardeşim cok sorun yaşadı bu yüzden halada yaşıyor cocuk yanlızken esip gürlüyor ailesinin yanında sesi cıkmıyor klasik oyalama metodu işte hayat senin sen bilirsin
evet cnm bekarım :) şimdilik
o prensler ablamın bebişleri cnm
iyiyim cnm napım ortada bi telaş var cnm valla yorguluktan bittim
peki nişlanlın bu kadar düşüncesizliğe bir yorum getirmiyomu merak ettim
kızlar ben size bir şey söyliyeyim mi insan yedisinde ne ise yetmişinde o dur istediğiniz kadar konuşun o ailesinin karşısında sesi cıkmıyosa bu güne kadar onları dinleyip onarın dediğine gittiyse bu günden sonrada öyle olur bu kişilikle karakterle ilgili bişey değişmez örneğin ben cenemi tutamıyorum tutamam istediğiniz kadar bana öüt verin bu benim karakterim değişmiyo işte oda değişmeyecektir
oyalama metodu değil. ama ailesi özellikle annesi çok zor biri. Astığım astık kestiğim kestik modunda devamlı. Öyle istediği gibi olmayınca da gözyaşı duygu sömürüsü. ona da nişanlım gelemiyor. Neyse beni aradı az önce gelip alayım seni diye. birazdan çıkabilirim.
getiriyor kendini parçalıoyr resmen ama ailesinin umrunda bile değil. varsa yoksa kızları. bilmiyorlar ki biz de kopma noktasına geldik.
getiriyor kendini parçalıoyr resmen ama ailesinin umrunda bile değil. varsa yoksa kızları. bilmiyorlar ki biz de kopma noktasına geldik.
tatlım ama olmaz ki öle asıl istediğini senin yaptırman gerek cnm ya sen üzülme die el üstünde tutup senin gönlünü yapmaları lazım
cnm nişan temmuzda olucak allahın izniyle nişan yerine düğün yapıcaktım babam ağır bi rahatsızlık geçirdi şimdide yatıo ama biraz daha iyi ayağa kalksın orkestra falan bulucaz düğün seneye kaldı
saol cnm bnm bizde öle düşünüyoruz bakalım bi hayırlısıyla iyileşsinde herşey olur
evet cnm aynı gün oldukaydirigubbakcemile3günaydınlarr
çilek nan benle aynı gün evleniosun
düğündaşım oldun sen benim:)
düğünü öğlen mi akşam mı düşünüosunuz bakem
önce kim damadın ayağına basacak merak ediyorum
cnm çok sağol belli olur seninde üzülmelepi ve cilek tebrik ederim şimdiden. Keşke benim tarihte belli olsa =(
ben evlenioken kimbilir sen hangi kıyıda denize atlıycaksın kaydirigubbakcemile3istediğim oldu arkamdan geliyosunnn :)) ohhhhhhhhhhhh :lepi::teytey:lülülülülülü
günaydıın herkese...
oh oh ne güzel ,tarih belli oldumu zmn çabuk geçiyo cnm..herşey güzel olsur inşallah ..
slm kızlarrrrrrrrrrr
zuzu hg selam selam yerimsenibenay slm ya bir allahın kulu vericekmi slm yoksa bu topiğide terkedicem yawwwww
sende hg cnmaleyküm selam. bende yeniyim bu topikte. =) Bir kaç gündür takip ediyorum.
ya cutecim seni soracaktım bende ne yaptın başladın mı tedavineyok cnm iyileşemedim daha ,fizik tedaviye yeni başladım,bugün daha iyiyim ama..iyileşmeden boyatamam en sn dip boya için gittiğimde kuaföre boynum koptu yıkarlarken,bu şekilde zararlı olur..bnm dipleride sorma hiç :) bide beyazlar var bende :))
Nişanlım yalnızken destek bana ama ailesinin yanında desteğini göremedim. Bana kalsa ben kiraya rahatlıkla çıkabilirim. ancak dedim ya her şeyimiz onların onayından geçmek zorunda. Ama artık nişanlımın sevgisinden de şüphelenmeye başladım. Bu kadar yıprandığımı üzülüdüğümü görüyor fakat hiç bir şey yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?