-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çeyiz hazırlıkların filan ne alemde =)

valla canım benim çeyiz derken mutfak elektrikli aletler zaten önceden yapmıştım küçüklükten başlamıştım:))))))))))) bohça mohça işleride saçma geliyo ama benim kaynana çok düşkün bohçaya yaaa deli oluyorum diyorum yapmayalım onun yerine işimize yarayan bir şeylr alırız diyorum deli oluyorum yaaa

kız ben hiç meraklı değildim ne bohça işlerine ne çeyize. o yüzden de hiç bişi almadım yapmadım yani. Zaten nişanda da bohça falan yapmadık biz. Düğüne yakın işimize yarayanları alıcaz senin dedğin gibi. Çeyizimede bidahaki aydan sonra başlıcam inşallah. zaten düğün bir sene sonra.

ay anam kaynanaya anlatamıyorumki bayılıyo bohça dantel işine aksine bende bohça istemiyorum ama bu gidişle yapıcam ama onca para boşuna gidicek yüz kere diyorum hatuna ama anlamıyo :)

ay anam kaynanaya anlatamıyorumki bayılıyo bohça dantel işine aksine bende bohça istemiyorum ama bu gidişle yapıcam ama onca para boşuna gidicek yüz kere diyorum hatuna ama anlamıyo :)

madem öle çok seviyo istiyo yap canım boşver. para gitcek ama sonra diyemez yapmadın etmedin diye.

ben de hiç istemiyorum ya öyle bohça falan..

Son düzenleme:
ya orası öle ama uyuz oluyorum ben gelemiyorum böle şeylere bide ben lafımı esirgemiyorum genellikle sölüyorum hp boşuna yapıcaz diye:)

ben de hiç istemiyorum ya öyle bohça falan.. ben benimkine söyledim şimdiden o da ailesine söylemiş biz ilerde öyle bohça falan istemiyoz haberiniz olsun diye opuyorumnanaktan aşkımcım benimmm opuyorumnanaktan

ya kaynanada herşey mükemel olsun durumları var çok iyi bir kadın bide benim kaynana genç yani fizikli falan çok seviyorum oda beni çok seviyo daha dün aradı beni seni çok özledim gel seni koynumda yatırıcam diyo bana:roflol:

ama dantel bohça işleri deli ediyo beni:)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Allah bozmasın inşallah

amin cane valla böyle bakalım temmuz sonu yada eylülde söz nişan yapmayı düşünüyoruz karşı taraf sıkıştırıyo artık bakalım:)))))))

valla canım evde yapmayı düşünüyorum aslında teknede yapmak istiyordum ama olmadı
evde olsun istiyorum ama çok kalabalık istemiyorum bakalım valla ne olcak offfff

valla canım evde yapmayı düşünüyorum aslında teknede yapmak istiyordum ama olmadı
evde olsun istiyorum ama çok kalabalık istemiyorum bakalım valla ne olcak offfff

bizde ilk başta evde yapalım dedik baktık baş olucak gibi değil. nişanlımın tarafı çok kalabalık dayılar halalar teyzeler. Hepside gelmek istiyo hatta davet etmeden geliyor bizde gelicez diye. Benim tarafta şehir dışından geldi 3 dayım ailesiyle. Evde küçük dedik. Nişanlımın köyünün derneğini tuttuk orda yaptık bizde. Ama ona buna derken çok para harcanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…