-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok canım benim erkek arkadaşım izmirde yaşıyo bir onlar olucak burda dayıları var onlar olur bide bizim bir kaç aile dostlarımız falan olur benim bir kaç arkadaş onlarda da bizdede pek akraba yok:)

Benim kayınvalidem de bohça konusunda çok katı çıktı. Nişanda resmen düğün bohçası gibi bir şey yaptık hepsine de. Bizim bildiğimiz düğünde yapılır bi de bizim evde böyle kalabalık koyacak yer yok dedik anlamadı yapacaz dedi. Ya şimdi yaparsın ya da ben oğluma kendim yapar koyarım sonradan senden geleni de kabul etmem dedi. Çok antika çooookkk. annem uymadı ona tamam iki çul çaput için çocuğumu eğmem dedi yaptı. Düğünde yine yapılacak :SSS

walla biz nişanda yapmadık onlar yapmıstı bi valiz dolusu sey getrmişlerdi dügünde yapcas ama öle tüm akrabalarına degil.yapamam valla tüm sülalesine

kızlarrrrrrrrrrr pazartesii günüü eşyalarım geliyorrrrrr mmobilyalarrrr,beyaz eşyalar vs... her dakikam dolu... çok heyecanlıyımmmkaydirigubbakcemile3

ay inanamıyorum canım ya senin kaynana harbi antikaymış valla :)) ya neden bu kadar önemli dirki bu bohça ala ala bende sırf benim kaynana yüzünden yapıcam bohça offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…