- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.861
valla canım benim çeyiz derken mutfak elektrikli aletler zaten önceden yapmıştım küçüklükten başlamıştım:))))))))))) bohça mohça işleride saçma geliyo ama benim kaynana çok düşkün bohçaya yaaa deli oluyorum diyorum yapmayalım onun yerine işimize yarayan bir şeylr alırız diyorum deli oluyorum yaaa
kızlarrrrrrrrrrr pazartesii günüü eşyalarım geliyorrrrrr mmobilyalarrrr,beyaz eşyalar vs... her dakikam dolu... çok heyecanlıyımmmkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrr pazartesii günüü eşyalarım geliyorrrrrr mmobilyalarrrr,beyaz eşyalar vs... her dakikam dolu... çok heyecanlıyımmmkaydirigubbakcemile3
Benim kayınvalidem de bohça konusunda çok katı çıktı. Nişanda resmen düğün bohçası gibi bir şey yaptık hepsine de. Bizim bildiğimiz düğünde yapılır bi de bizim evde böyle kalabalık koyacak yer yok dedik anlamadı yapacaz dedi. Ya şimdi yaparsın ya da ben oğluma kendim yapar koyarım sonradan senden geleni de kabul etmem dedi. Çok antika çooookkk. annem uymadı ona tamam iki çul çaput için çocuğumu eğmem dedi yaptı. Düğünde yine yapılacak :SSS
benim esyalarım gitti ben daha gidip göremedim bile evimi esyalarımınası oldu die haftaya gidebilcem
valla bugün benm dogum günüm ama nişanlım gelemedi( çalıstıgı için yarın gelcekkk bencede bitsin bugün
günaydın kızlar..
günaydın hatige hoşgeldin =) nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?