-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla bugün benm dogum günüm ama nişanlım gelemedi ( çalıstıgı için yarın gelcekkk bencede bitsin bugün

doğum günün kutlu olsun böcükkk

ben de hastayım, sabah acile gittim, rapor aldım bugün okula gitmemek için, evde tatil yapıyorum ohhh :hulya:

kızlarrrrrrrrrrr pazartesii günüü eşyalarım geliyorrrrrr mmobilyalarrrr,beyaz eşyalar vs... her dakikam dolu... çok heyecanlıyımmmkaydirigubbakcemile3
canım gözün aydın çok mutlu oldum senin adına

valla bugün benm dogum günüm ama nişanlım gelemedi ( çalıstıgı için yarın gelcekkk bencede bitsin bugün
böcük doğum günün kutlu olsun
sevdiklerinle beraber nice nice doğum günleri geçir inşallah :içelim:

pazar günü gelinlik denemeye gidicem bakalım nasıl bi hismiş fisfisfis

selam cilek gelinliğini diktiriyomusun? hazırmı bakıcaksın çilek.

dikilecek cnm
moda evinde çok güzel gelinlik modelleri var
onları denicem hangisi yakışırsa o dikilecek.

Doğum günün kutlu olsun böcükcüm. Çok çok mutlu yıllar. Olsun sende birlikte bir ömür kutlayacağınız doğum günlerine say.
[ben de hastayım, sabah acile gittim, rapor aldım bugün okula gitmemek için, evde tatil yapıyorum ohhh :hulya:
Geçmiş olsun kuş.
ay valla yaa eyvahedigeldismile akannehir
zaten regl oldum tatlı krizim de var o pasta ne öleeeee şakkıdı:icecream:
:roflol::roflol:sempatiksalakcinni a.s.a.s. Kuşş naber?

canım gözün aydın çok mutlu oldum senin adına

pazar günü gelinlik denemeye gidicem bakalım nasıl bi hismiş fisfisfis[/B]
Oooo ooo :lepi::lepi: HAyırlısı bakalım canım nasıl bir hismiş gör, dediğimiz kadar var heyecanı.
Naber kızz?

Aa bu arada şipitin nişanı bugün ya da yarın sanırsam hayırlı olsun onada:)
Napiyosunuz bacılarım?

iyilik zuzucum senden nbr.

pandomim tşk ederim cnm
sen ne zaman bakıcaksın gelinlik? düğün ne zamandı

benim bir sene var düğünü. seneye mayısta olucak Allah kısmetederse. Gelinlik bakmıyorum şimdilik canım. senin yaptığın gibi moda evlerini gezip beğendiğim şeyi de diktirebilirim canım. ben nişanlık için netten model buldum yaptırdım ama içime sinen bişey olmadı. kadın tam yapamadı istediğim gibi. en iyisi seninki gibi bakıcan içine sinen şeyden yaptırcan.

Evet bugün speedy nin nişanı var. Akşama nişana gidiyorum bende =)

eregli bakıcaz artık h.sonu :)
speedd in nişanı var evet inşallah herşey gönlünce olsun.
pandomim arkadaş mısının speed.le

anladım cnm dostluğunuz daim olsun
çok tebrik ettiğimi iletmeni isterim olumunekankayizsmile

selaaam herkesee...

çok eskilere bakamıcam maalesef

Karaböcük doğum gününmüş,nice mutlu senelere cnm...

Spaydiii herşey çook güsel geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…