-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

iyiyim canım sen nasılsın bakem:)

iiii ne olsun be canım hep aynı

iyiyim canım sen nasılsın bakem:)
Iyidir kuşşşşş:) Dün çeyizlik çamaşır aldık kayınvalidemle arada çok seviyorum bu kadını:) İlk defa bana bişey aldı, ben nasılsa kayınvalidem alıyor diye gittim en krallarından seçtim pierre cardin, dagi falan aldırdım hep meğersem nişanlımın kartından geçti şok oldum yaww:)

speddyyyyyy bugün ne de güzel bir heyecan sabahına gözlerini açmışsındır...
Allah'ım düğününü de nasip etsin biran önce...
öyle güzel geçsin ki bugününüz dünleriniz kıskansın hep...

nişanlının canı sağ olsun dimi ama öder öderdelikafadulden

eregli takma kirpik sırıtmaz bence. bana da nişanda takmışlardı. benim kirpiklerim kısa ve rengi açık. Çokta güzel olmuştu. Ama bu bujiterilerde kozmatikçilerde satılan kirpikler yapışmıyomuş diye duydum.

Pandomim merhaba hayırlı-uğurlu olsun nişanınız öncelikle:) Teşekkür ederim.
Benim evde var bir paket scott barnes diye bir marka internetten almıştım o olurmu ki yaww?j

:)) deli kız :)
senin kayganada demedi tabi nişanlındansın diye
zati bu kayganalar kendileri harcarken cimri oğullarınkini harcarken pek bi cömertler
Sağ ol babyimmm inş öderiz sağ salim
Bişey dicem takma kirpik kullanacağımda düğünde, kınada sırıtır mı dersin kuş?

çok da güzel olur kullan:)

cemre seninki de bi verio bi alıo:))
çok ani yaşıosun herşeyi
yada sen olup bitince diosun ondan ani gelio bana

cemre seninki de bi verio bi alıo:))
çok ani yaşıosun herşeyi
yada sen olup bitince diosun ondan ani gelio bana

kız söylemiştim ya, sen görmemişsindir ama muhtemelen
ev kücük diye emre istemedi sonradan, bunu satalım biraz da kredi çekelim daha büyük bi ev alalım dedi :ecrin_bebek: sattı, parayı da emreye verdi opuyorumnanaktan seviyorum arasıra bu karıyı =) bide ev modadaydı, kücük de olsa yeri iyi oldugu icin ucuza gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…