- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.901
Aaa çok slm ve tebriklerimi iletin lütfennn:)Evet bugün speedy nin nişanı var. Akşama nişana gidiyorum bende =)
kaydirigubbakcemile3eregli bakıcaz artık h.sonu :)
Doğum günün kutlu olsun böcükcüm. Çok çok mutlu yıllar. Olsun sende birlikte bir ömür kutlayacağınız doğum günlerine say.
Geçmiş olsun kuş.
:roflol::roflol:sempatiksalakcinni a.s.a.s. Kuşş naber?
Oooo ooo :lepi::lepi: HAyırlısı bakalım canım nasıl bir hismiş gör, dediğimiz kadar var heyecanı.
Naber kızz?
Aa bu arada şipitin nişanı bugün ya da yarın sanırsam hayırlı olsun onada:)
Napiyosunuz bacılarım?
iyilik zuzucum senden nbr.
benim bir sene var düğünü. seneye mayısta olucak Allah kısmetederse. Gelinlik bakmıyorum şimdilik canım. senin yaptığın gibi moda evlerini gezip beğendiğim şeyi de diktirebilirim canım. ben nişanlık için netten model buldum yaptırdım ama içime sinen bişey olmadı. kadın tam yapamadı istediğim gibi. en iyisi seninki gibi bakıcan içine sinen şeyden yaptırcan.
Iyidir kuşşşşş:) Dün çeyizlik çamaşır aldık kayınvalidemle arada çok seviyorum bu kadını:) İlk defa bana bişey aldı, ben nasılsa kayınvalidem alıyor diye gittim en krallarından seçtim pierre cardin, dagi falan aldırdım hep meğersem nişanlımın kartından geçti şok oldum yaww:)iyiyim canım sen nasılsın bakem:)
Canım aynen öyle oldu ya :roflol::roflol:ereglimmmmm inanmıyorum ya....
sen aldır aldır...nişanlının kartından geçsin he :)))
Iyidir kuşşşşş:) Dün çeyizlik çamaşır aldık kayınvalidemle arada çok seviyorum bu kadını:) İlk defa bana bişey aldı, ben nasılsa kayınvalidem alıyor diye gittim en krallarından seçtim pierre cardin, dagi falan aldırdım hep meğersem nişanlımın kartından geçti şok oldum yaww:)
Sağ ol babyimmm inş öderiz sağ salimnişanlının canı sağ olsun dimi ama öder öderdelikafadulden
Sağ ol babyimmm inş öderiz sağ salim
Bişey dicem takma kirpik kullanacağımda düğünde, kınada sırıtır mı dersin kuş?
Iyidir kuşşşşş:) Dün çeyizlik çamaşır aldık kayınvalidemle arada çok seviyorum bu kadını:) İlk defa bana bişey aldı, ben nasılsa kayınvalidem alıyor diye gittim en krallarından seçtim pierre cardin, dagi falan aldırdım hep meğersem nişanlımın kartından geçti şok oldum yaww:)
Sağ ol babyimmm inş öderiz sağ salim
Bişey dicem takma kirpik kullanacağımda düğünde, kınada sırıtır mı dersin kuş?
cemre seninki de bi verio bi alıo:))
çok ani yaşıosun herşeyi
yada sen olup bitince diosun ondan ani gelio bana
sempatiksalakcinni
:)) deli kız :)
senin kayganada demedi tabi nişanlındansın diye
zati bu kayganalar kendileri harcarken cimri oğullarınkini harcarken pek bi cömertler
çok da güzel olur kullan:)
kaydirigubbakcemile2yok canım sırıtmaz bencede ama iyi yerden al seç derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?