-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aaaa hihoyyyt gözünüz aydın canım, çok çok geçmiş olsun, geçsin gitsin bi daha da gelmesin :Saruboceq:

QUOTE=karabocuq;13517910]xok gecmiş olsun fısıtıgımmmm hersey gönlünce olsun :)[/QUOTE]

canım ya çok sevindim bitanem yaaaa gözünüz aydın canım benimopuyorumnanaktan

undomiel geçmiş olsun
sağlık herşeyden önce gelio valla

canlarımm çook teşekkür ederim.. babacığım her geçen gün biraz daha iyi oluyor allah kimseye böyle bir sıkıntı yaşatmasın..

günaydınlar kızlar.. ne zamandır yoktum ortalıkta.. biliyorsunuz nedenini... iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim herkese..

bu arada geçmişe bir göz gezdireyim dedim.. allahım neler olmuş neler bitmiş.. lepi'cimm en çok sen üzülmüşsün, kırılmışsın bazı şeylere anladığım kadarıyla.. boşver kuzucum takma kafana.. ne oldu okuyamadım tabi hepsini 100 küsür sayfa olmuş.. atlaya atlaya geldim bu güne.. sipidicimm nişan oldu.. tebrik de edemedim.. ayy hepinizi öyle çok özledim ki...

iyi olmaya çalışıyorum canım sabah bir kalktım dudağım şişmiş silikon yaptırmış gibi alerjilerim azınca şişiyo dudağım ay sabah yolda herkes bakıyo deli oldum:)))))))))
sor bakalım canım dinliyorum seni

ya şimdi hala babam hastane de yatıyor ya biliyorsun durumu. gerçi her gün biraz daha iyi oluyor. annem kalıyor yanında hastanede de refakatçi olarak. cem'de bana bugün dediki akşam özdereye gideim yazlığa en azından biraz kafan dağılmış olur yarın sabah da erkenden kalkar izmire geliriz dedi. ama şimdi annem ve babam hastanedeyken ben yazlığa gidip orda eğleniomuş gibi olmak bana haksızlık yapıomuş gibi gelio.. uff cem'e de bunu nası söliim bilemiorum ki? sonuçta aslında akşam kalmıorum annemlerin yanında akşam dönüorum gidiorum eve.. sabah kalkıp hastaneye gidiorum.. aynı şey olucak ama annem fazla alıngan oldu bi kaç gündür bana durup dururken carlarsa die korkuorum biraz bilmiyorumkismile canım bu arada sana da geçmiş olsun.. olsun takma kafana sen de netice de alerjik bişiymiş

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama ben senin yerine koyuyorum şu an kendimi ben gitmezdim yazlığa yani için rahat etmezdi tamam akşam sonuç olarak eve geliyosun ama adı üstünde yazlık ne bilim annen belki alınabilir hassas bir dönemdesiniz....seninkinede doğruyu söyle içim rahat etmiyo de bence

ya zaten bende gitmek hiç istemiyorum ama cem'in de yanımda olmasını istiyorum.. ona açık açık sölicem yanımda kalmanı istiyorum diyeceğim.. her zaman yazlığa gidebilriiz ama böyle bir durum her zaman yaşanmaz diyeceğim.. umarım anlayışla karşılar beni

bence karşılar canım benim aksi bişiy söliceğini sanmıyorum ben söle bencede tatlım

valla bende bunu bu sabah düşündüm canım bende bugün benimkiyle biraz atıştım offffffffffffffff

undomiel tekrardan geçmiş olsun
babacığının daha iyiye gitmesi sevindirici...yazlık konusunda da en doğrusunu düşünmüşsün,her zaman gidebilirsiniz yazlığa ama şimdi gitmeyin,söyle anlayışla karşılayacaktır...

zuzu sana da geçmiş olsun,dudağın şişmiş,güneşe fazla çıkma ve bir dr.a göster istersen

anlatayım canım ya ben haftaya izmire gidicem ablasının düğünü var ama ben çok yoğun çalışıyorum kafama göre izin alamıyorum konumumdan dolayı bana diyo cumadan gel annesi bir yandan cumadan gel yanımızda ol tamam anlıyorum beni sevdikleri için benim orda olmamı çok istiyolar ama benim bir işim olduğunu unutuyolar sinir oluyorum bazen oda kendi kendine plan yapıyo dedim ben nasıl geleyim cumadan ben c.tesileri çalışıyorum işimi riske atamam dedim oda ben bişey demedim sadece aklımdan geçirdim falan dedi ama ben yinede uyuz oluyorum......beni çok seviyolar bide benim elim herşey yatkın girişkenim o yüzden çok istiyolar benim olmamı ama işte biraz sinirli bir yapım var hemen sinirleniyorum

saol canım benim ben bu aralar sağlık konusunda kötü günler geçiriyorum troid hastasıyım tedavi görüyorum bide küçüklüğümden beri alerji hastalığım var böle dudağım falan şişiyo iş çıkışı iğne vurdurucam

evet ihmal etme iş çıkışı kesin bir göster...

diğer konuya gelince....senin bir işin olduğunu ve planları yaparlarken bunu gözardı etmemeleri gerektiğini bilmeliler....ailesiyle kötü olma sen onunla konuş,görüş bu gibi durumları,kendisi ailesine açıklasın.cumartesiden de giderbilirsin yani...

ya onlar kötülğüne demiyolar ama çok ısrar ediyolar bazen sanki ben kafama göre istediğim zaman çıkarmışım gibi davranıyolar sinir oluyorum yoksa süper insanlar üstüme titriyolar

iğne vurdurucam çıkışta canikom silikonlu gibi dudaklardelikafadulden

yani zuzucumm.. böle kendi kendilerine plan yapar bu erkek milleti.. benim sana anlattığım durum da buna benzer bi durum.. ahh ahh sanki bizim elimizde sihirli bir değnek var da biz herşeyi halledebiliyoruz.. neyse kuzum cumartesi gidersin.. nolcak ki.. istanbuldan izmir uçakla 45 dk'cık ee peki sen evlenince izmir'e mi geliceksin? yoksa nişanlın da istanbulda mı çalışıyor??

bu arada daha önce konuşmuştuk troid meselesini nedir son durum canım?? doktor tahliller falan verecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…