-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zuzucumm adacımm ben kaçtım.. hastaneye gidiyorum babacığımın yanına
hepinizi öptüm çok.. iyi haftasonları diliyorum size...

yok canım daha nişanlı değilim ama sözlü gibiyiz aslında aileler tanıştı babam dışında:) yok ben izmire gitmicem o buraya gelicek büyük tartışmalardan sonra:) ben izmirde yaşamak istemiyorum canım ya..
bu arada troid işte 2 hafta önce akşamları hep hastanede kaldım serum taktılar bir hafta boyunca damardan ilaç yüklemesi yaptılar ama bu seferde vucudum döktü alerji oldum ilaçlarımı değiştirdiler bu sabahta dudağım şişti anlamadım bakalım p.tesi dr gitmeye çalışıcam..temmuzun birindede kontrolüm var tekrar tsh tahlili yapacaklar değerlerim çok yüksek çıktı az çalışıyomuş troid bezlerim mahvetti beni ya elim ayağım sürekli yanıyo hep ayaklarımı kovaya sokuyorum

zuzucum çok geçmiş olsun
dikkat et kendine kaydirigubbakcemile5

saol canım iğne yaptırdım ama hala dudak inmedi ya silikonlular gibi oturuyorum:)

gel bende çok var zaten benim dudaklar silikonlu gibi bide alerjiden dolayı şişti daha beter oldu:) ya seni eklim dedim ama bulamadım:)

selam derya hoşgeldin
zuzu nerden bulamadın cnm
arkadaş listene mi ekliceksin onu mu diosun fisfisfis

sen ne müdürüsün cnm ?
ben 8 yıldır bi şirkette muhasebe müdürlüğü yapıorum
bundan öncede müdürdük ama maaş sorunum vardı
şimdi maaş da halloldu iyi müdür olduk sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…