- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.421
aaa ciddimisin :)) sıra bizde desenee delikafadulden
kızlar saolun
sağlık raporu
nüfus kayıt örneği
vesikalık
ikametgah
kimlik fotokopisi
belediyelerin sitesinde yazıo kuzularım evraklar :asigim:
çok özledim oraları ya ne zamandır gelmiyorumala ala bende ali samiyen stadının karşısındayım ....profiloya yolum düşerse bi bakarım ama eminönüne daha güzel diyolar bende gidicem eminönüne
arzu tşklera.s. kızlar bende temmuz geliniyim.işdeyim ara ara bakıyorum.sizlerin yasadığı mutluluğu yuvamız olacak benim esyalarım. benim eşim,benım hayatım.....iki kişilik hayata baslangıcın heyacanı kalbınızın hızlı hızlı atması.diğeryandan baba ocagından ayrılışın huznu diğer yandan sevdıgın adamla yeni hayat,diğer yanda canınız kanınız aileniz.herkes gibi yuvadan ucmanın vaktı gelıyor.sevinc huznun karısımından düğünüzü bekleyişşş.....ewweeeet bende sizdenim kızlar 17 temmuz nıkahım 25 temmuz düğünüm inşaallah.dun mobılyalarım geldı.aldım ceyizimi aldım gibi götürüyorum evime.pazar bir yakınımız ceyizlerini evine serdik.yerleştirdik.kalabalık coktu herkafadan bir ses:smiley-cool: teyzeler herşeye karısıyor.falan şöel böle olsun.benım evım hazır oyüzen tekgun herşeyimi götürmücem.aldım götürüp yerleştiriyom.sonhafta genel temızlık yerli yerince yerleştiriyorum.bi kısmınız evli Rabbim ağız tadıyla kullanmanızı saglıkla nasip etsin.nişanlılar enkısa zamanda rüya düğününüz gelmesini diler....herkese mutluluklar yürekten
böcüğüm rica ederimolumunekankayizsmiletşk çilekkkkk
günaydın kızlar
nikah işlemlerindeki sağlık raporunu hallettik bizde olumunekankayizsmile
eee bide nişanlınızla gitmeniz gerekiyo hehehe :)) şakkıdı:roflol:
öle mi diosun ya ben varya dün artık acayip sinirlendim boynum başım ağrıdı insan sorar nasıl yapalım der ama evet dediğin gibi boşa sinirleniorum
Hiç üzülme onun annesi ne derse desin istediği kadar hemde çünkü eyvahedigeldismile
Siz ne isterseniz öyle oluyor canım benim ister çay ister pasta Şeniz
Mecidiyeköyde Biev diye bi yer var bende internette gördüm
30 parça günlük yemek takımları 100 YTL sizce iyi mi yoksa pahalı mı?
günaydın kızlar
nikah işlemlerindeki sağlık raporunu hallettik bizde olumunekankayizsmile
canım her şey tamammı şimdi
çok özledim oraları ya ne zamandır gelmiyorum
her hafta gelirdim mecidiyeköye şişliye
arzu tşkler
hayırlısı olsun bu arada
böcüğüm rica ederimolumunekankayizsmile
sirken yok cnm çok uğraşmadık sıra bile beklemedik :)
bide aynı muhitte oturuyoruz başka yapmamız gereken bi evrak yok
çilek Şişli 'ye gel ordan bana gel nan :))
evet cnm tamam sayılır
sadece yrn kan tahlilini alıp yetkili sağlık ocağında onaylatıp diğer evraklarla nikah memurluğuna götürecekmişiz delikafadulden
sende gel hatige m.köyde buluşakguclubacismile
ay cnm siz çok uğraşmışsınız yaaaTşk kızlar herkese hayırlı ugurlu olsun.bende yaptım nıkah ıslemlerı aman aman yeni yaptırcak kızlar evlılık raporu ıcın test yapılırken(saglıkocakları)yazar lıstenızde.saat 10'dan önce gidin mutlaka 10 sonra yapılmıyor kanıcın.(sonuc10gun sonra verılmekte)rapor yazıp verıp muhur ıcın kaymakamlık gideceksiniz.öncesınde nufus mudurluğune gidip nufuskayıt örneği almayın.saglıkocagı zaten rapor için yolluyor.yerler uzaksa2 ezıyet(biz bilmediğimzi için 2kez gittik)1gunluk iş erken cıkarsanız.baska sehirde olcaksa(evrak tamamlanıp izinkağıdı alıyosunuz 30tl ödeyerek)biz ankaarada yaptık genelınde aynıdır sanırım
yaaaa çok isterdimmmmmmmmçilek gel canım ben burdayım yemek yiyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?