-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar saolun
sağlık raporu
nüfus kayıt örneği
vesikalık
ikametgah
kimlik fotokopisi
belediyelerin sitesinde yazıo kuzularım evraklar :asigim:

ala ala bende ali samiyen stadının karşısındayım ....profiloya yolum düşerse bi bakarım ama eminönüne daha güzel diyolar bende gidicem eminönüne
çok özledim oraları ya ne zamandır gelmiyorum
her hafta gelirdim mecidiyeköye şişliye

arzu tşkler
hayırlısı olsun bu arada

böcüğüm rica ederimolumunekankayizsmile

Hiç üzülme onun annesi ne derse desin istediği kadar hemde çünkü eyvahedigeldismile
Siz ne isterseniz öyle oluyor canım benim ister çay ister pasta Şeniz
öle mi diosun ya ben varya dün artık acayip sinirlendim boynum başım ağrıdı insan sorar nasıl yapalım der ama evet dediğin gibi boşa sinirleniorum

saolun kızlar fikirleriniz içinn

Mecidiyeköyde Biev diye bi yer var bende internette gördüm
30 parça günlük yemek takımları 100 YTL sizce iyi mi yoksa pahalı mı?

bievin ürünleri çok güzel onun arada 2 ürün alana 3. hediye gibi kamp. oluo bende onu bekliorumm

sirken yok cnm çok uğraşmadık sıra bile beklemedik :)
bide aynı muhitte oturuyoruz başka yapmamız gereken bi evrak yok

Tşk kızlar herkese hayırlı ugurlu olsun.bende yaptım nıkah ıslemlerı aman aman yeni yaptırcak kızlar evlılık raporu ıcın test yapılırken(saglıkocakları)yazar lıstenızde.saat 10'dan önce gidin mutlaka 10 sonra yapılmıyor kanıcın.(sonuc10gun sonra verılmekte)rapor yazıp verıp muhur ıcın kaymakamlık gideceksiniz.öncesınde nufus mudurluğune gidip nufuskayıt örneği almayın.saglıkocagı zaten rapor için yolluyor.yerler uzaksa2 ezıyet(biz bilmediğimzi için 2kez gittik)1gunluk iş erken cıkarsanız.baska sehirde olcaksa(evrak tamamlanıp izinkağıdı alıyosunuz 30tl ödeyerek)biz ankaarada yaptık genelınde aynıdır sanırım

evet cnm tamam sayılır
sadece yrn kan tahlilini alıp yetkili sağlık ocağında onaylatıp diğer evraklarla nikah memurluğuna götürecekmişiz delikafadulden

hadi bakalım hayırlısı olsun offf telaşlı işler dimi daha ben yaşamadım bakalım ben ne yapıcam):

ay cnm siz çok uğraşmışsınız yaaa
kan tahlilini 10 gün sonra mı veriolar ne saçma ya
biz ertesi güne alıoruz

çilek gel canım ben burdayım yemek yiyelim:)
yaaaa çok isterdimmmmmmmm
bide cevahir yapardıkalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…