- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.401
kızlar bişi sorsam size acayip daraldım yaaa
19/06 söz olacak şimdi kahve haricinde çay ve yanında bişiler ikram edelim dioruz biz annemle hakanın annesi ise biz kahvemizi içer kalkarız diomuş ya bu işler nasıl bi fikir verin ya valla çatlıycammm
Evet canım bu haberi duyunca içim baya rahatladı :)) Sanırım her şey yoluna girmeye başlayacak:teytey:
ben m.köydeyim canım:)
ya valla bende m.köydeyim ama ilk defa duydum bu markayı neresinde m.köyün speedy
Mecidiyeköyde Biev diye bi yer var bende internette gördüm
30 parça günlük yemek takımları 100 YTL sizce iyi mi yoksa pahalı mı?
bende yakınım canım oraya ama ilk kez duydum bu markayı bide dün baktığımda 75 YTL buldum perşembe ben sana model getiririm dedi bide onların hepsi eminönünden aldığı için dedim acaba cumartesi gidip eminönünden mi alsam delikafadulden
valla yapcaz cnm anneme yok böle diolar diemem yani insan sorar nasıl yapıcaz kaç gibi gelelim der yokk böle bişey bunlardavalla siz hazırlayın koyun yaptık yemedne olmaz falan dersiniz
yok be cnm aramızda 2 sokak varCanım bizimkinde annem çayın yanına kek börek kurabiye tarzı hamur işleri yapmıştı. Onlar da gelirken çikolatanın yanı sıra baklava getirmişlerdi. Tabaklara tatlıyı da eklemiştik. Nişanlının ailesi nerde oturuyor? Farklı şehirlerde misiniz?
biz sözde kahve içildikten sonra, çay ve ikramlarımızı yaptık, hatta istemede de aynı şekilde..
günaydın kızlar
nikah işlemlerindeki sağlık raporunu hallettik bizde olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?