-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cilek evet canım 10gun sonra sonuc aman baslı basınca sacmalık sıralama yok.düşün izin alıyosun muhtara onaylatacan sonra saglıkocaga git.arabanda yok saat 10 kaçır diğer gun tahlıl için çalısana zor.düşünlemeden yapıyolar.düşünsede test verıyon.sonuc 10gun sonra ama rapor verıyolar.nıkah işlemlere baslıyon.eee sonuc sonra hadı Allah korusun kotu birsonuc ise.bu nıkah olamazmı haydaa düzen yokk.sacmalıkama bitti hayırlısı herkese

kızlar
şimdi gördüm bizim daha evvel alışveriş ettiğimiz bi site bu
fırsatciyiz.com
loreal saç kurutma makinesi 8 lira

paşabahçe karaf 25 lira
ilgilenen varsa alsın derim

çilkek ve ben iskender :))
ohh iskenderi severim kız ben sen sevmez misin
senin mide hassas gerçi

ay arzu okurken fıtık oldum cnm ya
geçmiş olsun valla ne çok uğraştırıyolar
:mymeka:

zuzu hd iskender dedin beni bitirdin :roflol:
ortayada turşu ohhh
zaten hatigeyle msnden hep yemek konuşuruz :roflol:
gerçi bu aralar hep tahılllı gevrekler yiyoruz :roflol:

canım benim de evde hem isteme hem nişan gibi oldu. kahve ikramından sonra pasta kestik çay ikram ettik. bi de isteyene likör viski falan servisi yaptık

kurutma makinesi çok iyi ama neden öyle ucuzz ki

hakikaten ya nie öle ucuz kurutma makinemde yok bnm ya

bu sitede toplu alım şeklinde satış oluo kızlar
ürün satışa çıkıo sayfasına bakarsanız
şukadar kişiye şu fiyat yazar
işte bu yüzden de fırsat denio buna:)
bizdaha evvel cep saati aldık bu şekilde:)
benim karafım ve kurutma makineim olmasa alırdım ama varlar
kartı olan sanal kart yaratabilen alsın derim kafasına uyuyosa

arzu'cumm çok uğraştırmışlar sizi. biz önce belediyeye gittik sonra bize ordan memur bi kaç evrak verdi onla beraber sağlık ocağına gittik kanımızı verdik 1 gün sonra alıp kan tahlillerimizi belediyeye tekrar gittil. bizden sadece 4 adet vesikalık fotograf ve nufus cüzdan fotokopisi istediler. başka bi evrak götürmedik. onlar biz herşeyi tc kimlik numarası ile bilgisayardan görebiliyoruz dediler. bi de tabi sağlık raporu sonuçları. hıımm bi de belediyeye 221TL para ödedik.

ayy kızlar.. sabahtan beri koştur koşstur anca oturdum popomun üstüne.. uff... geçmişi okudum geldim.. kızlar istanbul tayfası buluşuyor ve bizi kıskandırıyorlar.. üff tüfff... :gitme:

Lepi anladım çok güzelde fiyatı kargo ile 14 YTL geliyor mesela o ürün kurutma makinesi alabilirsem alırım gerçi benim için kurutma makinesi de erken. böyle indirimli gördüklerinizi söyleyi kızlar bende söylerim

canım altındag beledıyesinde.bak önce form verıyolar.nısanlın sen kendı kısmını doldurtup,muhtarlara onaylatıyon,(2 resim)sonra saglıkocaklarına gidiyosun(listede var istediğin biri)sakın sakın saat 10 kaçırma canım.erkenden git hemen yaparlar.2tup kan verıyosun.sonra saglıkrapor veriyolar.tek resım yapıstırıp dogru kaymakamlık(onaylatıyosun evlılık raporunu)hazır gitmişken nufus örneğine alırsın.sonra evraklarınla beledıyeye gun almaya.
ben izin aldım işden.önce muhtar onaylatıık sonra saglıkocagına 10 geçiyodu :S yaptıramadık.ertesı gune kaldık .hazır ızınlıyken nufus mudurlüğe giitik belge alalım dedık.ama ertesı gun zaten gıtcen gerek yok.sıralamalar böle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…