- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.441
evet cnm yine aynı ilçede oluyopeki düğünde mi aynı ilçe sınırlarındaoluyor? Farklı ilçe sınırında oluyorsa ona fark ödemek gerekiyormuş.
ayıpsınçilek Şişli 'ye gel ordan bana gel nan :))
çilek Şişli 'ye gel ordan bana gel nan :))
eee yapak o zaman hd iskender yiyek canım çekti yaa
çilkek ve ben iskender :))
ohh iskenderi severim kız ben sen sevmez misinçilkek ve ben iskender :))
ay arzu okurken fıtık oldum cnm yacilek evet canım 10gun sonra sonuc aman baslı basınca sacmalık sıralama yok.düşün izin alıyosun muhtara onaylatacan sonra saglıkocaga git.arabanda yok saat 10 kaçır diğer gun tahlıl için çalısana zor.düşünlemeden yapıyolar.düşünsede test verıyon.sonuc 10gun sonra ama rapor verıyolar.nıkah işlemlere baslıyon.eee sonuc sonra hadı Allah korusun kotu birsonuc ise.bu nıkah olamazmı haydaa düzen yokk.sacmalıkama bitti hayırlısı herkese
kızlar bişi sorsam size acayip daraldım yaaa
19/06 söz olacak şimdi kahve haricinde çay ve yanında bişiler ikram edelim dioruz biz annemle hakanın annesi ise biz kahvemizi içer kalkarız diomuş ya bu işler nasıl bi fikir verin ya valla çatlıycammm
kurutma makinesi çok iyi ama neden öyle ucuzz ki
hakikaten ya nie öle ucuz kurutma makinemde yok bnm ya
Tşk kızlar herkese hayırlı ugurlu olsun.bende yaptım nıkah ıslemlerı aman aman yeni yaptırcak kızlar evlılık raporu ıcın test yapılırken(saglıkocakları)yazar lıstenızde.saat 10'dan önce gidin mutlaka 10 sonra yapılmıyor kanıcın.(sonuc10gun sonra verılmekte)rapor yazıp verıp muhur ıcın kaymakamlık gideceksiniz.öncesınde nufus mudurluğune gidip nufuskayıt örneği almayın.saglıkocagı zaten rapor için yolluyor.yerler uzaksa2 ezıyet(biz bilmediğimzi için 2kez gittik)1gunluk iş erken cıkarsanız.baska sehirde olcaksa(evrak tamamlanıp izinkağıdı alıyosunuz 30tl ödeyerek)biz ankaarada yaptık genelınde aynıdır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?