-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar size demeyi unuttum az önce bi fotografcıyla görüştüm stüdyo içinde bi cekim olcak.12 adet fotograf albüm şeklinde olcak yanında cep kitabcıgı halinde resimler hediye büyük boy cerceveli resim hediye ve cekildimiz pozlardan birer adet hediye 175 tl dedi nasıl sizce

bence acayip güzel bi fiyat almışsın. ablam 2006 da evlendi bi büyük çerçeve bi albüm bi de 12 foto yaptırdı 500 TL vermişti

biz de buraya çektirmeyi düşünüyoruz. sizin de fikirlerinizi alayım.. nasıl çekimleri sizce?

ART Nature and Studio photography

walla banada cok iyi geldi ve resimler de öle ufak ufak degil boyut olarak büyükler albüm olarak cok daha güsel duruyolar albüm kapagıda resimli olcak banada cok uygun geldi zaten hemen randewu aldım :lepi:

walla banada cok iyi geldi ve resimler de öle ufak ufak degil boyut olarak büyükler albüm olarak cok daha güsel duruyolar albüm kapagıda resimli olcak banada cok uygun geldi zaten hemen randewu aldım :lepi:

süpermiş kuzum.. varmı peki bocuk'umm internet sitesi falan bakalaım çektikleri fotolara

canım iyimiş fiyatı yakından gör kalıtesı kacırma.ben 10 ekımde nısan için yaptırdım.12 resım bır albumde bır buyuk ailelere birer foto birde vesikalık 200 buldu.helede düğün içinse ıyımıs senınkı

süpermiş kuzum.. varmı peki bocuk'umm internet sitesi falan bakalaım çektikleri fotolara

walla internet siteleri varmı bilmiom ama gittim baktım yakından cektikleri fotolara gayet kaliteli ve güzel ısık olarak görsellik olarak çözünürlük olarak cok iyi kart vermişlerdi bi bakayım üstünde sitesi varmı

evet canım bizde nişanda baska bi fotografcıya cektrmiştik albüm falanda hiçbişey yoktu 5 pozdan üçer adet 200 tl tutmustu

baktım ama karta yazmıo internet sitesi falan ama ben yakından gördüm yani annemlle gitmiştik annemde begendi benimde cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…