- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.461
zuzuuummm dün arayamadım seni.. 4 de yattım sanırım hala daha sarhoşum sempatiksalakcinniundomiel slm fıstık
undomiel ewt 1.5 gun iş gunumuz gitti:Scanım saglıkocagını saatı kacırmamızla.cnm 30 tl sehır dısında yapacagımzı için 30tl(izin belgesi)ödedik.nısanlım ailesi kendı beledıyesıne250 ödemişler salon kırası nıkah kıyılcak akrabalarla.sanırım 45 tl evlilik cüzdan ıcın ödenılcekmıs Sonra sizin 221 salon parası sanırım dimi canım
walla canım bizim düğün yapılacak yere gelecek nikah memuru.. bizden başka bi para da talep etmediler.. anlamadım ben bu belediyeleri.. tutturabildiğine iş yapıolar sanırsam :bbo: neyse siz de halletmişsiniz ne güzel artık sadece gün saymak kalıyor geriye...
off kızlar ya bu arada canım öyle sıkkın ki.. benim sinir küpü sevgilim bu aralar sinir olayını abarttı.. sürekli patlamaya hazır ve pimi çekilmiiş bomba gibi geziyor. işlerden ödemelerden ve sanırım bi de düğün tarihi yaklaştığı için o yüzden stres içinde ama beni çok ama çok üzüyor bu durum artık delirmek üzereyim. adama nasılsın dediğimde bile hödö hödö bağırıyo bana... terapiye ihtiyacıım var..akannehir
walla canım bizim düğün yapılacak yere gelecek nikah memuru.. bizden başka bi para da talep etmediler.. anlamadım ben bu belediyeleri.. tutturabildiğine iş yapıolar sanırsam :bbo: neyse siz de halletmişsiniz ne güzel artık sadece gün saymak kalıyor geriye...
off kızlar ya bu arada canım öyle sıkkın ki.. benim sinir küpü sevgilim bu aralar sinir olayını abarttı.. sürekli patlamaya hazır ve pimi çekilmiiş bomba gibi geziyor. işlerden ödemelerden ve sanırım bi de düğün tarihi yaklaştığı için o yüzden stres içinde ama beni çok ama çok üzüyor bu durum artık delirmek üzereyim. adama nasılsın dediğimde bile hödö hödö bağırıyo bana... terapiye ihtiyacıım var..akannehir
undomiel ewt 1.5 gun iş gunumuz gitti:Scanım saglıkocagını saatı kacırmamızla.cnm 30 tl sehır dısında yapacagımzı için 30tl(izin belgesi)ödedik.nısanlım ailesi kendı beledıyesıne250 ödemişler salon kırası nıkah kıyılcak akrabalarla.sanırım 45 tl evlilik cüzdan ıcın ödenılcekmıs Sonra sizin 221 salon parası sanırım dimi canım
canım sakin ol lütfen. Seni çok iyi anlıyorum. Üzülme lütfen. Baban nasıl oldu?
canım rahat ol valla benımkide aynı sekilde gerci bende öleyim hiç sorun edilmicek seyleri bile sorun eder oldum.demekki herkes bölemişşboşver ne derse he de gec sende ben artık öle yapıorm :)):roflol:
anladım canım o para salona geleceği için ödenmiş olabilir.ewtt tutturabıldılerıne zora kossunlarda off.bitti şukur sizinde negüzel.nısanlında ıs yogunlugundan falan sana patlıyo sanırımahh benım 47 günüm kaldı.stres sivilce cıkmayan yüzümde cıktı düşün.esya düğün vsss işler ozaman gör stresı canım.biri altan almassa kötuu.bu stres bitip evimde olmak istiyecen.düğün öncesi gelınlere verilse terapi keşkemm
bunların hepsi bir nikah yapılcak onun içinmi :S ayrıca sehir dısında kıyılcak diye artı paramı alıyolar ?? anlamadım nişanlımla ben farklı yerlerdeyiz nikah dügün salonunda olcak ama benım bulundugum sehirden baska yerde kıyılcak die izin için paramı ve:uhm:rces
canım hepsi nıkah için ama bazı ark ıstememıs farklı beledıyeler.sıralama aynen yazdım gıbı.ben nısanlım ankaradayız.ama düğün ankara.nikah 1haftaönce nısanlımın ailesinin memleketınde.anlıcan form alıp evrak doldurup 30tl sehır dısında baska beledıye ocla için izin kagıdı alıyon.doldurdun evrak verıyolar sana hepsini nikah kıyılcak yere yolluyon(görümceme yolladık)bugun vercektı inş.250 onalr ödedi(nıkah beledıyede kıyılcak salon kırası sanırım)45 daha sonra evlılıkcuzdan ıcın ödenılcekmıs bıldım..
Haftaya nikah işlemlerine biz de başlamayı düşnüyorduk canım. Yazdıklarını okuyunca gözüm korktu valla :SSS
ben hep derim zaten canım gördükçeLepi anladım çok güzelde fiyatı kargo ile 14 YTL geliyor mesela o ürün kurutma makinesi alabilirsem alırım gerçi benim için kurutma makinesi de erken. böyle indirimli gördüklerinizi söyleyi kızlar bende söylerim
ahh ahh şu topiğimizde bi psikologumuz eksik yafu delikafadulden aman ya o sivilce olayı benim sinir küpü nişanlım yüzünden hiç geçmio ki.. neler yapıorum.. gerçekten artık sabahları mide bulantısı ile uyanmaya başladım.. yafu nişanlı diil de evli olsam kesin hamileyim dicem laelaelaelaelae
ayy ne sıkıcı işler yhaa insanları zora sokmaktan baska bi işe yaramıyor akannehir ne var kolaylık gösterseler zaten millet sinirli stresli off off
aman canımya esya alırsın (ne koparsak kar esnaflar),düğün yapmak ıstersın (düğün salonları sahipleri 1kere evlenıyosun can alıcı noktandan vururlar)evlenmek ıstersın (beledıyeler) amannnn bitiyor :lepi: napalım bölelıkle evlencez.telaslar ..karabocuk ark nısanlın yasadıgı yer farklı şehir ise orda kıyılcak sanırım.o kendi beledıyesınde yaptıyor.sen kendı beledıyende.ama senın evrak larını kım iletecek nısanlının beledıyesıne?ben nısanlım aynı şehirdeyiz beraber yapıp ailesinin memleketınde nıkah için izin belgesı aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?