-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

undomiel ewt 1.5 gun iş gunumuz gitti:Scanım saglıkocagını saatı kacırmamızla.cnm 30 tl sehır dısında yapacagımzı için 30tl(izin belgesi)ödedik.nısanlım ailesi kendı beledıyesıne250 ödemişler salon kırası nıkah kıyılcak akrabalarla.sanırım 45 tl evlilik cüzdan ıcın ödenılcekmıs Sonra sizin 221 salon parası sanırım dimi canım

Son düzenleme:

walla canım bizim düğün yapılacak yere gelecek nikah memuru.. bizden başka bi para da talep etmediler.. anlamadım ben bu belediyeleri.. tutturabildiğine iş yapıolar sanırsam :bbo: neyse siz de halletmişsiniz ne güzel artık sadece gün saymak kalıyor geriye...

off kızlar ya bu arada canım öyle sıkkın ki.. benim sinir küpü sevgilim bu aralar sinir olayını abarttı.. sürekli patlamaya hazır ve pimi çekilmiiş bomba gibi geziyor. işlerden ödemelerden ve sanırım bi de düğün tarihi yaklaştığı için o yüzden stres içinde ama beni çok ama çok üzüyor bu durum artık delirmek üzereyim. adama nasılsın dediğimde bile hödö hödö bağırıyo bana... terapiye ihtiyacıım var..akannehir

canım sakin ol lütfen. Seni çok iyi anlıyorum. Üzülme lütfen. Baban nasıl oldu?

canım rahat ol valla benımkide aynı sekilde gerci bende öleyim hiç sorun edilmicek seyleri bile sorun eder oldum.demekki herkes bölemişş boşver ne derse he de gec sende ben artık öle yapıorm :)):roflol:

bunların hepsi bir nikah yapılcak onun içinmi :S ayrıca sehir dısında kıyılcak diye artı paramı alıyolar ?? anlamadım nişanlımla ben farklı yerlerdeyiz nikah dügün salonunda olcak ama benım bulundugum sehirden baska yerde kıyılcak die izin için paramı ve:uhm:rces

anladım canım o para salona geleceği için ödenmiş olabilir.ewtt tutturabıldılerıne zora kossunlarda off.bitti şukur sizinde negüzel.nısanlında ıs yogunlugundan falan sana patlıyo sanırım ahh benım 47 günüm kaldı.stres sivilce cıkmayan yüzümde cıktı düşün.esya düğün vsss işler ozaman gör stresı canım.biri altan almassa kötuu.bu stres bitip evimde olmak istiyecen.düğün öncesi gelınlere verilse terapi keşkemm

canım sakin ol lütfen. Seni çok iyi anlıyorum. Üzülme lütfen. Baban nasıl oldu?

walla canım allah zaten bana bi sakinlik verdi ki bu günlerde anlatamam delikafadulden babam daha iyi oldu. artık evde. ve gün geçtikçe daha da iyileşiyor..

canım rahat ol valla benımkide aynı sekilde gerci bende öleyim hiç sorun edilmicek seyleri bile sorun eder oldum.demekki herkes bölemişş boşver ne derse he de gec sende ben artık öle yapıorm :)):roflol:

öle diorum zaten bebikk he deyip geçiorum

Haftaya nikah işlemlerine biz de başlamayı düşnüyorduk canım. Yazdıklarını okuyunca gözüm korktu valla :SSS

ahh ahh şu topiğimizde bi psikologumuz eksik yafu delikafadulden aman ya o sivilce olayı benim sinir küpü nişanlım yüzünden hiç geçmio ki.. neler yapıorum.. gerçekten artık sabahları mide bulantısı ile uyanmaya başladım.. yafu nişanlı diil de evli olsam kesin hamileyim dicem laelaelaelaelae

canım hepsi nıkah için ama bazı ark ıstememıs farklı beledıyeler.sıralama aynen yazdım gıbı.ben nısanlım ankaradayız.ama düğün ankara.nikah 1haftaönce nısanlımın ailesinin memleketınde.anlıcan form alıp evrak doldurup 30tl sehır dısında baska beledıye ocla için izin kagıdı alıyon.doldurdun evrak verıyolar sana hepsini nikah kıyılcak yere yolluyon(görümceme yolladık)bugun vercektı inş.250 onalr ödedi(nıkah beledıyede kıyılcak salon kırası sanırım)45 daha sonra evlılıkcuzdan ıcın ödenılcekmıs bıldım..

ayy ne sıkıcı işler yhaa insanları zora sokmaktan baska bi işe yaramıyor akannehir ne var kolaylık gösterseler zaten millet sinirli stresli off off

Haftaya nikah işlemlerine biz de başlamayı düşnüyorduk canım. Yazdıklarını okuyunca gözüm korktu valla :SSS

ayy korkma sadece bırgun yetıyor.ama erkenden kalk dedım sıralamayı yap kolaykki.muhtar saglık ocagı nüfus mudurluk beledıye bukadar.tekgun yetıyo.10gun sonra kan sonuc dediler oakadar

ben hep derim zaten canım gördükçe
merak etme:)

okadar sitres yapma be güzelim daha nekadar çok var evlenmene
rahat ol herşey güzel olacak
benim de bu ay sivilelerim çıktı
eskiden sivilceli idim ozamanlara döncem diye tırsıyorum:S

ayy ne sıkıcı işler yhaa insanları zora sokmaktan baska bi işe yaramıyor akannehir ne var kolaylık gösterseler zaten millet sinirli stresli off off

aman canımya esya alırsın (ne koparsak kar esnaflar),düğün yapmak ıstersın (düğün salonları sahipleri 1kere evlenıyosun can alıcı noktandan vururlar)evlenmek ıstersın (beledıyeler) amannnn bitiyor :lepi: napalım bölelıkle evlencez.telaslar ..karabocuk ark nısanlın yasadıgı yer farklı şehir ise orda kıyılcak sanırım.o kendi beledıyesınde yaptıyor.sen kendı beledıyende.ama senın evrak larını kım iletecek nısanlının beledıyesıne?ben nısanlım aynı şehirdeyiz beraber yapıp ailesinin memleketınde nıkah için izin belgesı aldık

ha buarada ben nikah işlemlerimden bahsedeyim
okadar gözünüz korkasın
zamanlamaları tam yaparsanız bir günde halledersiniz

Son düzenleme:

bilmiorumki ne nasıl olcak bi kere nişanlım sormustu ordaki adam demiş dügünden 1 hafta önce bize bildirin evrakları falan getirin demişte dur ben haftaya gittigimde kendim gidip ögreniyim kaydirigubbakcemile3

biz de çok çabuk hallettik.. sağolsun çok cicci bayan bir memur a denk geldik de o bize acayip kolaylık yaptı.. ya nazarlar değmesin ama biz şu 8 ay içinde hiç uğraşmadık hiç bişeyde ne istesek hemen oldu. yüzüklermizi 1 saatte bulduk. nikah işlemleri hemen bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…