-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet çantayıda bakırköy pazarından 10 tl aldım bide beyazını almıştı o çantanın çok şık ama kızlar yaa bi görseniz gerçeğini

uzun saçlarda at kuyruğu güzel duruyo. yerimseniben

undomiel çok hoş elbisen, sade.. çokta yakışmışş :)))
saçlarına fön çektirip açıkta bırakabilirsin, uzun fönlü saça bayılıyorum ben :)))

kız undomiel hangi kuaför o yaaa bende oraya gelipmi kiralasam peki isteiğin renge boyuyoymu kaça boyuyo

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
yok pandomimcim yaa hiç üzülmüyorum valla 4 sene yetti sıkılmaya başlamıştım bile :icecream:
böcük sen bu sene mi bitircen kız yoksa bitirmişmiydin kafam karıştı

benim 2 yıllık bitti. biterken anlamadımda sonra çok aradım okul zamanlarımı. 2 yıl yetmedi bana

uzun saçlarda at kuyruğu güzel duruyo. yerimseniben

ebet ebet kaydirigubbakcemile2 nişanımda da öle düşünmüştüm ama sonra kuaförüm sağolsun topuz yaptı

bu arada at kuyruğuna bi örnek vereyim size ama alıntı yapmayın kaldırcam kızlar fotoyu sonra

Son düzenleme:
son bi sınavım kaldı onu verdimmi tamamdır benimde hihoyyyt

ayy hadi seninde hayırlı uğurlu olsun şimdiden kaydirigubbakcemile2

ay pandomim ben de bu sene tekrar sınava giriyorum yaa resim okudum ben 4 sene sempatiksalakcinni
ee şimdi iş bulamıyorum öğretmenlikten başka, hukuk yazcam bakalım olursa olur olmazsa da yetenek sınavına gircem yine modelistlik falan okicam. hukuk ne alaka bilmiyorum ama öyle istiyorum aklinialirimsmile

bu ara biraz durgun ama cumartesi günü cem ile nikah şekeri ve davetiye bakmaya gidicezolumunekankayizsmile

Benim nikah şekerlerim 6 ay öncesinden hazırlandı :)))) Kayınvalidem sağolsun Davetiye bakmaya biz de haftaya başlayacaz. Bu hafta iki sınav kaldı onları da atlatayım. Daha nikah işlemleri, pasaport işlemlerimiz filan hep duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…