- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.901
bende tam aksine alıyorum =))
heheheh ne biliim şekerim aklıma geldi işte... mızıkçılar sizi kaydirigubbakcemile2
aynen öle yaaa sabah buçtaşlarımı buldum öğleden sonra semttaşımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3levrekcim ne zaman rahat hissedersen o zaman söylemeye başla cnm kolay olur
vay be nerden nereyeben seni hiç tanımıodum cnm topikte bide
biraz daha sorsam akraba çıkıcaz
bide hep nickini görünce canım balık istiyo yaaa
merhaba güzellerr a.s.
ben geldim, yeni bi çeyizcikle :)
bakın ne aldım bugün :) Kablosuz pratik (duvara monte) el mikseri
tatlımm.. bende son zamanlarda bi sürü şey yaşadım koşuşturdum falan da çok.. babamın amelliyatı vs vs bi de yaz sıcakları başladı iyicene yeme isteğim gitti.. allahım inşallah ileride hamileliğimde de çok kilo almam
tamam tamam deme öle söliim 30 yaşında emre sempatiksalakcinni
abimden bile 3 yaş büyükkaydirigubbakcemile3
benden de 8 :gitme:
kart bi sevgilim var sempatiksalakcinni
tatlımm.. bende son zamanlarda bi sürü şey yaşadım koşuşturdum falan da çok.. babamın amelliyatı vs vs bi de yaz sıcakları başladı iyicene yeme isteğim gitti.. allahım inşallah ileride hamileliğimde de çok kilo almam
geçmiş olsun. önemli bişey yoktur inşallah.
acaba ilk kim çocuk yapcak yaa aramızdan
ay ne münasebetsizim ben
acaba ilk kim çocuk yapcak yaa aramızdan
ay ne münasebetsizim ben
benimki de cumartesi günü 30 olucak. zemuszemus
bu arada istanbul avrupa yakasında beraber güzel yemek yiyebileceğimiz tavsiye edeceğiniz yerler varmı arkadaşlar =)
benimki 2 ay sonra 31 oluyo şekerim
bende daha yeni 22 oldum geçen hafta kaydirigubbakcemile3
fazla küçüğüm hee havalanıyorum bazen bak buldun benim gibi çıtırı değerimi bil diye sempatiksalakcinni
benimki 2 ay sonra 31 oluyo şekerim
bende daha yeni 22 oldum geçen hafta kaydirigubbakcemile3
fazla küçüğüm hee havalanıyorum bazen bak buldun benim gibi çıtırı değerimi bil diye sempatiksalakcinni
cemrecim bunu daha önce de konuştuydk.. sanırım bu gidişle ben yapıcam
çünkü benim yaş kemale eriyormalum 27 bi sene beklicez olcam 28 sonra doğum yap falan 29 ilk çocuğum olucak.. ee bi bebek daha istiyoruz off ya bebişlerim ile çok yaş farkım olsun istemiyorum aramda
aslında yaşında bişey yok da çok yaş farkı olması gercekten iyi değil yaa 35 yaşında falan doğum yapanlara kızıyorum ben azcık
hadi bakalım hayırlısı
allah gönlüne göre versin herkese önemlisi bu
seeeeeeeeeeeen delikafadulden :CüvCüv:
işte canım bu yüzden evlendikten 1 sene sonra bebek yapmayı planlıyoruz.. allah izin verirse tabi planlarımız bu şekilde.. rabbim hepimizin dualarını isteklerini kabul eder inşallah:1hug:
geçen gün bi kitap okuyordum.. insanların ergenlik dönemi 4 yaşında başlayıp 32 yaşında bitiyormuş.. yani tam anlamıyla insanın olgunlaşma dönemi 32 den sonraymış.. özellikle bu erkeklerde çok daha fazla görülüyormuş.. ehu cemrecim o yüzden çok şanslısın
ayyyyyyyyyyy başım ağrıyo yaaaaaaaaa offfffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?