-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende tam aksine alıyorum =))

tatlımm.. bende son zamanlarda bi sürü şey yaşadım koşuşturdum falan da çok.. babamın amelliyatı vs vs bi de yaz sıcakları başladı iyicene yeme isteğim gitti.. allahım inşallah ileride hamileliğimde de çok kilo almam

aynen öle yaaa sabah buçtaşlarımı buldum öğleden sonra semttaşımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama şimdide güzel ızgara balık olacak güzel bi salata ooofff offff hemn hızlı hızlı yerdim valla bennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba güzellerr a.s.

ben geldim, yeni bi çeyizcikle :)

bakın ne aldım bugün :) Kablosuz pratik (duvara monte) el mikseri

ayyy çok cici bişey ya buuu güle güle kullannn

amanınnnn mesai bitmiş ben gidiioooommm yarın görüşüürk kızlarrr

tamam tamam deme öle söliim 30 yaşında emre sempatiksalakcinni
abimden bile 3 yaş büyükkaydirigubbakcemile3
benden de 8 :gitme:
kart bi sevgilim var sempatiksalakcinni

benimki de cumartesi günü 30 olucak. zemuszemus
bu arada istanbul avrupa yakasında beraber güzel yemek yiyebileceğimiz tavsiye edeceğiniz yerler varmı arkadaşlar =)

acaba ilk kim çocuk yapcak yaa aramızdan
ay ne münasebetsizim ben

cemrecim bunu daha önce de konuştuydk.. sanırım bu gidişle ben yapıcam

çünkü benim yaş kemale eriyor malum 27 bi sene beklicez olcam 28 sonra doğum yap falan 29 ilk çocuğum olucak.. ee bi bebek daha istiyoruz off ya bebişlerim ile çok yaş farkım olsun istemiyorum aramda

benimki de cumartesi günü 30 olucak. zemuszemus
bu arada istanbul avrupa yakasında beraber güzel yemek yiyebileceğimiz tavsiye edeceğiniz yerler varmı arkadaşlar =)

benimki 2 ay sonra 31 oluyo şekerim
bende daha yeni 22 oldum geçen hafta kaydirigubbakcemile3
fazla küçüğüm hee havalanıyorum bazen bak buldun benim gibi çıtırı değerimi bil diye sempatiksalakcinni

benimki 2 ay sonra 31 oluyo şekerim
bende daha yeni 22 oldum geçen hafta kaydirigubbakcemile3
fazla küçüğüm hee havalanıyorum bazen bak buldun benim gibi çıtırı değerimi bil diye sempatiksalakcinni

geçen gün bi kitap okuyordum.. insanların ergenlik dönemi 4 yaşında başlayıp 32 yaşında bitiyormuş.. yani tam anlamıyla insanın olgunlaşma dönemi 32 den sonraymış.. özellikle bu erkeklerde çok daha fazla görülüyormuş.. ehu cemrecim o yüzden çok şanslısın

aslında yaşında bişey yok da çok yaş farkı olması gercekten iyi değil yaa 35 yaşında falan doğum yapanlara kızıyorum ben azcık
hadi bakalım hayırlısı
allah gönlüne göre versin herkese önemlisi bu

işte canım bu yüzden evlendikten 1 sene sonra bebek yapmayı planlıyoruz.. allah izin verirse tabi planlarımız bu şekilde.. rabbim hepimizin dualarını isteklerini kabul eder inşallah:1hug:

seeeeeeeeeeeen delikafadulden :CüvCüv:

ayyy ben daha çok küçüğüm kız deme öle
kaydirigubbakcemile3
benim emre çok istiyo da kusura bakmasın beklicek daha
o da haklı yani yaşı var epey ama olmass
daha ben bebeğim sus diyip kapatıyorum agzını konuyu açınca sempatiksalakcinni

işte canım bu yüzden evlendikten 1 sene sonra bebek yapmayı planlıyoruz.. allah izin verirse tabi planlarımız bu şekilde.. rabbim hepimizin dualarını isteklerini kabul eder inşallah:1hug:

ben de 27den önce istemiyorum aslında ama maalesef tek başıma verebiliceğim bi karar değil
muhtemelen emreye de bişey diyemicem yani
ben 27yken o 36 olcak çünkü
offf istemiyorum ben bebiş kaydirigubbakcemile3
ii güzel de yani ne biliym gezmemizi eglenmemizi herseyi engellicek diye korkuyorum

bi yandan çok hoşuma gidiyo aslında yaa
çok güvende hissediyorum kendimi onun yanında
ne saçmalık yapsam da anlayışla karşılayabiliyo çünkü karakteri kişiliği oturmuş artık olgunlaşmanın ne demek oldugunu onda gördüm ve tam olarak anladım artık gercekten

bi de okulu bitirebilse artık daha mutlu olucam kaydirigubbakcemile3
nolursa olsun şu okul meselesi kafama takılıyo yaa sanki daha büyümemiş gibi geliyo bana 30 yaşındaki adam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…