-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kız gördümde canem diyom kaça kiralıyolar ay atıcam kendimi aşağı şimdi:))))))))))

kız gördümde canem diyom kaça kiralıyolar ay atıcam kendimi aşağı şimdi:))))))))))

dur dur atma valla benim kuaför artık akraba gibi oldu bazen para alıo bazen almıo.. ama genelde sanırım günlük kirası 15-30 tl arası yanlış hatırlamıosam...

ya netten sipariş işine inanılmaz karşı benim nişanlım ya halbuki ne güzel şeyler oluyor nette

bu arada iyi akşamlar cemrê'cimmm

evet aslında, kredi kartı bilgileri felan giriliyor..
insan tedirgin oluyor ama.. dediğin gibi nette çok güzel şeyler oluyor boshayallersmile

canım, sarışın halin de çok güzel, ama bence düğün için şu anki saç rengin kalsın
gelinlikle sarı saç yakışmıyor bence.. :)))
...
ben de kaçtım kızlar, gidip yemek yiyim..
görüşürüzz sonra, öptüm sizi :1hug:

kızlaaaarrrr... nişanlınız, sevgiliniz ya da sözlünüz ile aranızdaki boy kilo ve yaş uyumunu yazsanıza :)

bizim ben 1.60 - 51 kg ve 27 yaş
nişanlım 1.78 - 93 kg ve 26 yaş (ben sevgilimden 9 ay büyüğüm bilmiyorumkismile)

ay napem ya deli oldum :)))))))))))))

undomiel bana kiralasakmı gelsem c.tesi bilmiyomki kararsıx kaldım

bebeeeemmm istersen benim kuaförüme götürürüm seni.. ama bence bu düğün için hiç uğraşma böle şeylerle senin saçın da çok kısa diil bebeeemmm.

ay ne güzel çıtırsın 51 kilo =) maşallah

ben 1.60 boy - 60 kilo - 22 yaş
Nişanlım 1.76 - 88 kilo - 29

ben geri geldim :icecream:

undomiel bu nerden geldi kız aklına alemsin valla
ben 160 boy 55 kilo yaşımda 22
emre 183 boy 80 kilo yaşı boşver

ben 51 kiloyum 31 yaşındayım
o kaç kilo bilmiyorum:) yaşı boşver:)))))))))))

ben geri geldim :icecream:

undomiel bu nerden geldi kız aklına alemsin valla
ben 160 boy 55 kilo yaşımda 22
emre 183 boy 80 kilo yaşı boşver

ben 51 kiloyum 31 yaşındayım
o kaç kilo bilmiyorum:) yaşı boşver:)))))))))))

heheheh ne biliim şekerim aklıma geldi işte... mızıkçılar sizi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…