- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.881
kendi rengin koyumu?
bende diplerim gelince saçımın rengini değiştiricem. ya siyah yaptırcam yada içimde kalmasın diye tam sarı . nekadar tezat dimi. hala kararsızım.kuzum benim kendiş saçım kumral.. böle fındık kabuğundan biraz daha açık gibi.. neyse ama sana tavsiyem sarı çok iddialı ve sürekli bakım, makyaj vs vs istiyor. ben çok yoruldum çok sıkıldım ve açıkcası kuaförümü zengin ettim röflem varken.. :)
bende cıkıom kızlar kib öptüm kocaman hpinisi
kız gördümde canem diyom kaça kiralıyolar ay atıcam kendimi aşağı şimdi:))))))))))
kız gördümde canem diyom kaça kiralıyolar ay atıcam kendimi aşağı şimdi:))))))))))
kendi rengin koyumu?
bende diplerim gelince saçımın rengini değiştiricem. ya siyah yaptırcam yada içimde kalmasın diye tam sarı . nekadar tezat dimi. hala kararsızım.kuzum benim kendiş saçım kumral.. böle fındık kabuğundan biraz daha açık gibi.. neyse ama sana tavsiyem sarı çok iddialı ve sürekli bakım, makyaj vs vs istiyor. ben çok yoruldum çok sıkıldım ve açıkcası kuaförümü zengin ettim röflem varken.. :)
bende normalde hiç makyajla uğraşan bi tip değilimdir. =)) en iyisi koyuya dönmek galiba.
ya netten sipariş işine inanılmaz karşı benim nişanlım yahalbuki ne güzel şeyler oluyor nette
bu arada iyi akşamlar cemrê'cimmm
kendi rengin koyumu?
bende diplerim gelince saçımın rengini değiştiricem. ya siyah yaptırcam yada içimde kalmasın diye tam sarı . nekadar tezat dimi. hala kararsızım.
bende normalde hiç makyajla uğraşan bi tip değilimdir. =)) en iyisi koyuya dönmek galiba.
kesinlikle.. o fotoyu arkadaşlar forumdan kaldırdım ama albümüme ekledim :) neyse doğallık çok güzel.. bi daha asla sarı yapmıcam saçlarımı.. boyatsam bile doğal bi renk yapıcam
iyi akşamlar bocukk...
ay koptum yaaaaa :roflol:
ay napem ya deli oldum :)))))))))))))
undomiel bana kiralasakmı gelsem c.tesi bilmiyomki kararsıx kaldım
o zama fön çektirem her zman ki gibi
kızlaaaarrrr... nişanlınız, sevgiliniz ya da sözlünüz ile aranızdaki boy kilo ve yaş uyumunu yazsanıza :)
bizim ben 1.60 - 51 kg ve 27 yaş
nişanlım 1.78 - 93 kg ve 26 yaş (ben sevgilimden 9 ay büyüğüm bilmiyorumkismile)
ay ne güzel çıtırsın 51 kilo =) maşallah
ben 1.60 boy - 60 kilo - 22 yaş
Nişanlım 1.76 - 88 kilo - 29
ben geri geldim :icecream:
undomiel bu nerden geldi kız aklına alemsin valla
ben 160 boy 55 kilo yaşımda 22
emre 183 boy 80 kilo yaşı boşver
ben 51 kiloyum 31 yaşındayım
o kaç kilo bilmiyorum:) yaşı boşver:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?