- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.861
nektar çok cici bayıldım
ayy hadi seninde hayırlı uğurlu olsun şimdiden kaydirigubbakcemile2
ay pandomim ben de bu sene tekrar sınava giriyorum yaa resim okudum ben 4 sene sempatiksalakcinni
ee şimdi iş bulamıyorum öğretmenlikten başka, hukuk yazcam bakalım olursa olur olmazsa da yetenek sınavına gircem yine modelistlik falan okicam. hukuk ne alaka bilmiyorum ama öyle istiyorum aklinialirimsmile
davetiye demişken :)
kızlar bu davetiye sizce nasıl, hareketli olması çok hoşuma gitti benim
Buna karar vericem galiba .. gamyoncuiremsu
Kıvılcım Davetiye 5323
ya undomiel soru sordum yazsana ulennnn
şekerim dedim saçı kaça kiralıyolar kendi saçının rengine boyuyolarmı
hayırlısı olsun cemreeylul. resim okumak çok güzeldir. keşke öyle bi yeteneğim olsaydı :) bende zamanında güzel sanatlar (el sanatları ) okumayı çok istemiştim ailem çok olumlu bakmamıştı etkilenmiştim onlardan..
hukuk çok zor bir iş ya. ben hukuk bürosunda çalışyorum şimdi hukuk prof. asistanlığını yapıyorum avukatlarda var ama hiç dinlenmek bilmiyolar. devamlı çalış çalış oku oku. bi yere kadar yani hiç bana göre bişi değil. modelistlik filan çok güzel bence. hayırlısı olsun inşallah.
şekerim dedim saçı kaça kiralıyolar kendi saçının rengine boyuyolarmı
undomiel
gayet güzel. senin uçların sarı galiba =)
benim sözlüm doktor aklinialirimsmile
yanında basit kalıyorum çaktırma derdim bu aslında kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana, basit bi işte çalışcaksan hiç çalışma yani 3 kuruş para için kendini yorma gez eğlenmene bak diyo, ee bende evde oturamıyorum sıkıntı basıyo beni, her gün her gün de kimnle gezicem herkes çalışıyoken...
bu arada ben de öylesine girdim yetenek sınavına zamanında baktım aylardır çalışanlar heyecandan kazanamamış
tabi benim bi beklentim yok, zaten kazanamam ki die giriyorum heyecan falan da yapmadım bu yüzden girdim öle rahat rahat bi baktım 1.likle girmişim sonra, şimdi de sonuncu falan olarak mezun oluyorum kaydirigubbakcemile3
Pandomim teşekkür ederim canım :)))
karabocuk, davetiye metni için kutucuk var oraya yazılıyor sanırım,
ben de denemedim netten sipariş vermeyi..ama bunu istiyorum..
sipariş verdiğimde yazarım yine burdan :)))
canım o foto 2 sene önceydi.. saçımda röfle vardı.. uçları da sarıydı.. bi de o fotoda saçımda 6 tane çıt çıt varşimdi kendi rengime döndüm. ama düğünde değişiklik yapsam mı acaba die düşünüorum
neyse kızlar ben kaçıyorum
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
eve gidiym girerim yine bugün maşallahımız var valla muhabbet akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?