-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hayırlısı olsun cemreeylul. resim okumak çok güzeldir. keşke öyle bi yeteneğim olsaydı :) bende zamanında güzel sanatlar (el sanatları ) okumayı çok istemiştim ailem çok olumlu bakmamıştı etkilenmiştim onlardan..
hukuk çok zor bir iş ya. ben hukuk bürosunda çalışyorum şimdi hukuk prof. asistanlığını yapıyorum avukatlarda var ama hiç dinlenmek bilmiyolar. devamlı çalış çalış oku oku. bi yere kadar yani hiç bana göre bişi değil. modelistlik filan çok güzel bence. hayırlısı olsun inşallah.

benim sözlüm doktor aklinialirimsmile
yanında basit kalıyorum çaktırma derdim bu aslında kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana, basit bi işte çalışcaksan hiç çalışma yani 3 kuruş para için kendini yorma gez eğlenmene bak diyo, ee bende evde oturamıyorum sıkıntı basıyo beni, her gün her gün de kimnle gezicem herkes çalışıyoken...
bu arada ben de öylesine girdim yetenek sınavına zamanında baktım aylardır çalışanlar heyecandan kazanamamış
tabi benim bi beklentim yok, zaten kazanamam ki die giriyorum heyecan falan da yapmadım bu yüzden girdim öle rahat rahat bi baktım 1.likle girmişim sonra, şimdi de sonuncu falan olarak mezun oluyorum kaydirigubbakcemile3

undomiel
gayet güzel. senin uçların sarı galiba =)

canım o foto 2 sene önceydi.. saçımda röfle vardı.. uçları da sarıydı.. bi de o fotoda saçımda 6 tane çıt çıt var şimdi kendi rengime döndüm. ama düğünde değişiklik yapsam mı acaba die düşünüorum

neyse kızlar ben kaçıyorum
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
eve gidiym girerim yine bugün maşallahımız var valla muhabbet akıyo

Pandomim teşekkür ederim canım :)))

karabocuk, davetiye metni için kutucuk var oraya yazılıyor sanırım,
ben de denemedim netten sipariş vermeyi..ama bunu istiyorum..
sipariş verdiğimde yazarım yine burdan :)))

çok güzel ya 1. likle girmişin. imkanın varsa kendine bi atolye açabilirsin. hani ders falan verirsin. o da güzel olur aslında. tekrar okumak zor gelmiyomu sana. ben bazen düşününce bana zor geliyo valla .
bende zamanında konservatuar sınavına girdim tiyatro bölümü için ama kazanamadım. yılmadım belediye kurslarında üniv. kollarında falan filan devam ettim 3-4 sene. bu sene bıraktım ama. yetenek sınavı diyince aklıma geldi birden ya. ne güzel günlerdi.

Pandomim teşekkür ederim canım :)))

karabocuk, davetiye metni için kutucuk var oraya yazılıyor sanırım,
ben de denemedim netten sipariş vermeyi..ama bunu istiyorum..
sipariş verdiğimde yazarım yine burdan :)))

ya netten sipariş işine inanılmaz karşı benim nişanlım ya halbuki ne güzel şeyler oluyor nette

bu arada iyi akşamlar cemrê'cimmm

kendi rengin koyumu?
bende diplerim gelince saçımın rengini değiştiricem. ya siyah yaptırcam yada içimde kalmasın diye tam sarı . nekadar tezat dimi. hala kararsızım.

neyse kızlar ben kaçıyorum
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
eve gidiym girerim yine bugün maşallahımız var valla muhabbet akıyo

iyi akşamlar. cemrecim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…