-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tüh ya resim ekleyebilseydin keşkeeee bilmiyorumkismile şarjlı alacağıma böyle bişi alayım diyorum annemde aynı fikirde benle bakalım :))

benimde yeni bitti lal ödemelerim, bu akşamda mikser alıcam lal yokmuş artık başka..opuyorumnanaktan

adacım ne kadar istedi sorgun

canım otobüsle otele kadar ulaşım dahil 5 gece 6 gün 1000 Tl world'e 6 taksit
uçak + otele otobüsle transfer ulaşım dahil 5 gece 6 gün 1219 Tl world'e 6 taksit

oyy adacımmmm hoşgeldin bebeim
ne kadarda az kalmış ay ağlicam valla bi benim 50 ye düşmüo

düşer tatlım düşer hiç merak etme ben en son saydığım da 120 gün vardı kaydirigubbakcemile3

gulsunn canım benim sen süpersin ya,çok teşekkürler bu topuz modellerine bayıldım
ayrıca anı tur demişsin ya son dakika değişikliği ile kızlar voyage sorgun dan vazgeçip şu otele |||  IBEROSTAR - Bellis / Belek  ||| karar verdik,bu akşam iş çıkışı anı tura gidip görüşeceğiz,bakalım hayırlısı olsun artık,çok ince eleyip sık dokumayacağım.Her neresi olursa olsun sevdiğim adam yanımda olacak.Onunla bir kaya başında oturup denizi seyretmek bile benim için çok büyük bir lütuf :kedi:

adacım otele baktım.. tatil sepetinde puanıda gayet iyi.. bence uçaklı paket daha mantıklı... o kadar saat yolda gidince haliye otelde de o gün dinlenmek istersiniz ve güne yazık olur... olmuşken biraz daha kıyın paracıklarınıza... anı turda biz biraz sorun yaşadık.. yanlışlıkla fazla para çektiler, gerçi iadesini hemen yaptılar.. o acentada çalışanla alakalı problemler yaşadık.. siz evraklarınızı kontrol ederek teslim alın canım...

topuzları beğenmene sevindim... umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım görüş bakalım da haber ver bize. peki yazın daha pahalıdır dimi biz temmuzda gidicez gidersek

hIMMM anladım canım neden mikser yok ben aldım mikser.
Ellerinde yoktur getirirler canım.
Bencede böyle bişeyde güzel bak olmadı git öğren detaylaını ona göre karar ver

speddy sen evleniyon mu nişanlanıyon mu

Nişan canım evliliğe daha var akannehir

bnmkini önce sardılar sora yana doğru topladılar
bide toka aldım çok hoş durdu:kedi:

Bana kaç işlem yaparlar bilmem tutmuyor çünkü bilmiyorumkismile

gulsunn bilemiyorum işte canım,gidip bir görüşeceğiz bugün anı turla umarım bir sorun yaşamayız

em tamam tatlım gelişmeleri yazacağım,evet temmuz da daha pahalı ama şimdiden yaptırınca yine de erken rezarvasyon olayından dolayı indirim oluyor sen bana temmuz istediğin tarihleri yazarsan ben sana fiyat çıkarayım tabi worl card varsa

cnm inan tutmasa bnm saç tutmazdı
bnm saçımı kıvırcık yapmak çok zordur

nisannnnnn ya benim saçım da çok düz,bir dalgalı fön çektiriyorum kuaförden çıkıyorum 10 dk. sonra düşüyor bukle diye bir şey kalmıyor ya,ben de işte sırf bu yüzden topuz yaptıracağım düğünde

cnm bnm o fön
fön bendede öle
çıkmadan daha düzleniyor
çok natçı bi saçım var
ama bi özel gün için istiyorsam belirtiyorum
ozmn ona göre yapıyolar ve hiç bişi olmuyo bütün gece

çok sevinirim bakarsan. 20 temmuz civarları olabilir ama world kart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…