-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende haber çoooooook senle konuşmayalı baya oldu cnm görücü işi falan çıktı annem dedi artık eskiden yaşadıklarını at bi kenara ben seni tutamam artık tanı falan dedi öle

bende haber çoooooook senle konuşmayalı baya oldu cnm görücü işi falan çıktı annem dedi artık eskiden yaşadıklarını at bi kenara ben seni tutamam artık tanı falan dedi öle

aaaaaaaaa eeee naptınız canım yaw
eeee geçmişi bi kenara atmak inan şart annen bi yandan doğru söylemiş akannehir
ama sen ne düşünüyorsun önemli olan o aklinialirimsmileaklinialirimsmile

tatlım çocuk benim 20 yıllık kankimin teyzesinin oğlu ve bana çocukluktan aşık 25 yaşında laborant teknisyeni evlendikten sonra oturacağı ev bi arka sokakta zaman iste dedi annem bende derdim bakalım

tatlım çocuk benim 20 yıllık kankimin teyzesinin oğlu ve bana çocukluktan aşık 25 yaşında laborant teknisyeni evlendikten sonra oturacağı ev bi arka sokakta zaman iste dedi annem bende derdim bakalım

hımmm eeee çocukluktan beri sen hiç bişey düşünmedin mi,
dene ozaman bakalım belkide olur dediğin gibi herşey kısmet ve zamanzemuszemus

bakalım cnm ne olcak geçen annemle konuşmaya geldi elinde çiçek süper bi kolye annem çok sevdi bende ilk defa çiçek almış oldum :)

graceful iyilik tatlım sen naıslsın

ne olsun kızlarr işte size sorum var ... anadolu yakasında güzel mekan arıyorum düğün için yemekli düğün var mı fikrniz ? araştıranlarınız olabilr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…