- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.041
hatige canım sağol
iyidir sen nasılsın bu arada
Selam kızlar sabah baktım forum değişikti şimdi baktım eski haline dönmüş. Bu iyi o neydi öyle yaa. Hazırlıklar nasıl gidiyor?
slm kızlar
ben hala evde sıkıntıdan patlıom belirsizlik ne zor
benim de gelinliğim dikilio ama resim yok. bi daha ki provada çekileyim. hazır bi model vardı o olucak yine. straplez göğüs kısmında dantel var. göbek kısmında işlemeleri var biraz. alt kısmı da aşırı kabarık değil. etek normal saten.yan kısmı açılıyor A pile gibi. alttan dantel yine. bi de etek uçlarına dantel geçilecek.
görmüş kadar oldunuz mu sırnaşık şey
slm kızlar
ben hala evde sıkıntıdan patlıom belirsizlik ne zor
benim de gelinliğim dikilio ama resim yok. bi daha ki provada çekileyim. hazır bi model vardı o olucak yine. straplez göğüs kısmında dantel var. göbek kısmında işlemeleri var biraz. alt kısmı da aşırı kabarık değil. etek normal saten.yan kısmı açılıyor A pile gibi. alttan dantel yine. bi de etek uçlarına dantel geçilecek.
görmüş kadar oldunuz mu sırnaşık şey
Hoşbulduk Hatice nasılsın neler yapıyorsun? Senle düğün günlerimiz aynı ya nişanlıma ordan söylüyorum şu kafar şu kadar gün var diye; o bana direk gün söylüyor. Şafak sayar gibi oldu; çok hoş :)
sipidi o düz olan çok hoş ama. çizileblir. benimki fazla çizilmedi ama nişanlımınki çok çizilmiş. hem bizimki desenli. benimki de taşlı
speedy düzler geçekten çok çizilir. Ben aldıktan sonra öğrendim iki türlü alyans varmış biri makine yapımı diğeri el yapımı. Makine yapımı olanlarda beyaz altın bölgelerinde sararma olabiliyormuş ki ; benimki öyleyde başımıza geldi. Ama el yapımı alyanslarda beyaz altın olan bölgeler sararmazmış. Bunu da göz önünde bulnudur bence.
Gönder gönderhilal hakana yolluycam damatlık için bu Resmi
cimcime gerçekten başka foto yokmu yaaa hoş bi gelinlikkk severim ben öleee :))
hilalcim resim harikaaa hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?