-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Selam kızlar sabah baktım forum değişikti şimdi baktım eski haline dönmüş. Bu iyi o neydi öyle yaa. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

slm kızlar
ben hala evde sıkıntıdan patlıom belirsizlik ne zor
benim de gelinliğim dikilio ama resim yok. bi daha ki provada çekileyim. hazır bi model vardı o olucak yine. straplez göğüs kısmında dantel var. göbek kısmında işlemeleri var biraz. alt kısmı da aşırı kabarık değil. etek normal saten.yan kısmı açılıyor A pile gibi. alttan dantel yine. bi de etek uçlarına dantel geçilecek.
görmüş kadar oldunuz mu sırnaşık şey

slm tatlım hg.. bidahaki prova da çekilirsen ne güzel olur fotoğrafkaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk Hatice nasılsın neler yapıyorsun? Senle düğün günlerimiz aynı ya nişanlıma ordan söylüyorum şu kafar şu kadar gün var diye; o bana direk gün söylüyor. Şafak sayar gibi oldu; çok hoş :)

Sarı altın olucak ama Hakan altın takmıyor gümüş ee bende beyaz altın olsun ozaman dedim.
Nişan için alyans bakıyoruz bakıyorum daha doğrusu :1closedeyes:

zemuszemuszemuszemus ama taşsız olabilir

Buda düz altınbaş modeli herkez çok çizilir diyor.

benimkinin rengi ilk gelinlikteki gibi. ekrumuş rengi kırık beyazdan daha krem ben sarı olduğum için o yakıştı

bir dahaki sefere fotoğrafını muaka çekin ve buraya ekle canım. Ne kadar anlatsan da merak ettim ben. Sen ne kadar diktiyorsun düğün ne zaman?

sipidi o düz olan çok hoş ama. çizileblir. benimki fazla çizilmedi ama nişanlımınki çok çizilmiş. hem bizimki desenli. benimki de taşlı

selam tatlım.. iyiyim çok şükür sen nasıslın :)) neler yapıyorum iş güç ee bi yandanda alışveriş çeyiz derdi yavaş yavaş başlaık hazırlıklara.. sen neler yapıyorsun?? demek düğün günlerimiz aynı ne güzel burda var birkaç kişi daha 25 Eylül de evlenen.. :)) evet bende takvimimden söylüyorum nişanlıma şafak gibi valla :)):icecream:

speedy düzler geçekten çok çizilir. Ben aldıktan sonra öğrendim iki türlü alyans varmış biri makine yapımı diğeri el yapımı. Makine yapımı olanlarda beyaz altın bölgelerinde sararma olabiliyormuş ki ; benimki öyleyde başımıza geldi. Ama el yapımı alyanslarda beyaz altın olan bölgeler sararmazmış. Bunu da göz önünde bulnudur bence.

Bizimkisi Beyaz altın olacak ozaman El yapımı daha iyi.

hilal hakana yolluycam damatlık için bu Resmi
Gönder gönder
cimcime gerçekten başka foto yokmu yaaa hoş bi gelinlikkk severim ben öleee :))
hilalcim resim harikaaa hehehe

bencede düğünde nişanlım bunu giycekkk

Çilek adammı seçion nan alsanaalsanasmile soru sorduk sana cevap vermiosun kaydirigubbakcemile

Teşekkürler cimcimecm tacını bi türlü anlayamadım gelinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…