-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

İyiyim işte haftasonlarını çeyiz düzmekle geçiriyorum, herhalde o kadar çok düşünüyorum ki bilinçaltımda yer edinmiş olmalı. Rüyalarımda bile tabaklarla bardakları görüyorum :))

kızlar benim tamturum öle sarardı. hatta tekteşımda hafif sarardı. altın tamircisine götürdüm. adama dediki beyaz altın die bişi yok. sarının üzerine rodaj atarlar beyaz olur dedi. o da sürtünmeden dolayı hani yanyana iki yüzük takıyoz ya ondan sararırmış. arkadaşımda parlatmaya verdiğinde sararmış. benim taşlı ne taşları düştü ne de karardı. ama bi süre sonra beyaz kısmı sararır bence. el yapımı benimki de. ama ağustostan beri takıorum daha yeni sayılır

İyiyim işte haftasonlarını çeyiz düzmekle geçiriyorum, herhalde o kadar çok düşünüyorum ki bilinçaltımda yer edinmiş olmalı. Rüyalarımda bile tabaklarla bardakları görüyorum :))

aynen valla takmıyorum diyorum ama bilinaçltı rüyalar bende görüyorum :)) gelin saçım olmuyo falan aman birsürü şeyy :))

Çilek adammı seçion nan alsanaalsanasmile soru sorduk sana cevap vermiosun kaydirigubbakcemile

aşk olsun cnm ya ne adam seçmesi
ne sordun ben görmedim ki hatta baktım yine göremedim
yemek teriflerine bakıyodum bende çok anlarım ya -tatlicadiarzu-

çok acıktım ya ben siz ne yediniz öğlen cokacimcoook

pizza söledim yine ben
bide zayıflamak için form çayları içip duruom zor zayıflarım boğazıma dur demedikçe
diyorum ki sanaaaa senin nişan 6 martta değilmi?

sipittt cevaba hayran kaldım enişteye selam

hayır cnm ne 6 martı ben nişanlıyım zaten 7-8 ay oldu nerdeyse
nişanlımda asker 2,5 ay kaldı gelince düğün yapıcaz kısmetse eylül- ekim gibi

hey allam bende diormki benim çilekim nişanlı değilmiydi düğün dernek konuşuluo bu nişan kime

Nisan hey Allam

Taaam çilekim sorun halledildi ben sana çilekim diyorum ya nisanda diyo sandım

hilal o çilek değil çileklim
çileklim nişanlanacak

hey allam bende diormki benim çilekim nişanlı değilmiydi düğün dernek konuşuluo bu nişan kime

Nisan hey Allam

Taaam çilekim sorun halledildi ben sana çilekim diyorum ya nisanda diyo sandım

:roflol::roflol::roflol:
nisanım hg set üstü aldım gördün mü
bende bişey alınca sevindirik oluom
kaydirigubbakcemile3
off ya işten çıkmak istiyorum maaş alamıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…