-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ne bilim hilalim ya tamam daire satışı yok bişey yok ama
kendilerine harcamayı biliyo şerefsizler
arka sayfada nisanım
gerçi bildiğin ocak :roflol:

kızlar selam
sabah cam kapaklı beko set üstü ocağımı aldım gaz emniyetli. böylelikle beyaz eşyalar bitmiş oldu hihoyyyt
babaannem sağolsun tırink çıkardı verdi parayı :roflol:

yok cnm senin için hızlı resimden yüklemiştim
alıntı yaptım sen göremeyince
neyse yaw çok uzadı :roflol:

gelsinde ben ona profesyonel yardımı vericem cnm
nisan sağol bebişim
hilal şimdi pizzaları mideye gönderiyodur =(

Ne güzel senin nişanlın evlilikten önce askerliği halletmiş oluyor. Bizde evlendikten sonraya kalacak askerlik :1no2:

şimdiden gönderebiliyosan gönder cnm benden sana tavsiye
nişanlıyken bu kdr zorsa evliyken düşünemiyorum bile
bide kısa dönem askerlik topiğinde eşlerini askere gönderen evli kızlar vardı çok zorluk yaşıyolardı

nişanlıma dedimde
başka işinmi yok dedi :roflol:
hem istesekte burda o dersi verecek insan yok
ancak harmandalı zeybek vs öğreten birini bulabilirz :roflol:

Anladım canım ama eğer İzmirdeysen bence bulabilirsin. Latin dansları üzerine kursalar bu konuda yardımcı olabiliyorlar. Belki doğrudan "itinayla düğün dansı dersi verilir " yazmamışlardır

Şimdiden gönderimyorum malesef canım. Önce yurtdışı görevi var; sonra da tezini teslim edecek. Nerden baksan 5-6 yıl sonra gidecek.

Ben düşünüyorum Akşam konuşucam Hakanla da. opuyorumnanaktan[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Bence de düşünmelisin. Benim arkadaşlarım gittiler hep ortaya çok hoş şeyler çıkıyor. Maksimum 4-5 saatimizi ayıracağız.

Saat Zamanı değilide Hakanda başka işin yok galiba diyebilir.
Bide fiyatlarını öğrenmemiz lazım msj attım ama çok olumlu bakmıyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…