-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Burda fiyatları araştırdım ben ortalama 300 civarı. Eğer hazırda video bulup izletebilirsen olumsuzluğu gidebilir. Benim de nişanlım ben ilk söylediğimde "olabilir" demişti ; şimdi "kesin yapmalıyız" diyor :)

kızlar nasılsınız,ne güzel muhabbet dönüyor burada,bense ayrı kalıyorum sizlerden.ıçim bir tuhaf bu günlerde,mutsuzluk mu,hüzün mü,kaygı mı desem bilmiyorum ama bir şeyler var tarif edemediğim :sinifsinif:

nişanlıma dedimde
başka işinmi yok dedi :roflol:

kaydirigubbakcemile3 aynen benimki de bu cevabı verecek kafada o yüzden sormuyorum bile,ama çok isterdim insanların yanında bile sadece ikimiz için çok özel şeyleri yapma cesareti gösterebilmesini

anam ne güzel dansa götürüyolar kocalarını :roflol:

benim koca düz mantık,değil dansa gitmeyi geçen dedim ki nikahta nasıl bir evet diyeceğini düşündün mü bana ne dese dersiniz,ne düşüneceğim ya film mi çevireceğiz,evet diyeceğim bilmiyor mu insanlar.Offff ya dedim sustum ne yapayım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
ya sende şey yap o zaman haayııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr - lısıyla evettttttttt de :roflol:

speedy kandır şekerim biz yapamıyoruz bari sen yap

Umarım bu kezde kolay olur.
Neyse çok üstüne gitmiycem her dediğim, Allah var yapıyor.
Düğün Hikayesi dedim Tamam dedi buna da saçma sebep ile hayır demez.
ama bakalım Allah büyük CADIARZUyerimseniben

ada evet burdayım şimdi geldim:))

sipit canım yemek takımı güle güle kullan şimdiden
çilek canım set üstün hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…