-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hımm Aslında 2011 Eylül dedik.
Ama Hakan'a kalsa 2011 Haziran olacak daha var yani.

daha varmış
eksiğin benden az ama nerdeyse

bu set çok kullanışlıya benzio canım
alırsan bunu kullanırsın işte
yoksa ben de kahvaltı setlerine karşıyım
ama bunun kahvaltılık kapları faaln tam kullanmalık süslük değil

selam kızlaropuyorumnanaktan
ben geldim nasılsınız bakalım
eyiyiz sen nasılsın

spaydicim çok güzel ama sen bilirsin yine de
bende 2 sene önce almıştım kahvaltı seti
şimdi olsa almazdım tabi .
hatige güle güle kullan cnm benimkiside lila olanından.

adacımmm naptın canım balayını??

canım benim biz bir şey yapmıyoruz çünkü kardeşim bize düğün hediyesi olarak balayı ayarlıyor :) Daha önce demişti bana ben de Nedim'e söylemiştim ama o da nişanlı düğün yapacaklar masraf etmesin olmaz öyle şey falan demişti,sanırım biraz da erkeklik gururu yapıyordu o yüzden bizde işte bildiğiniz gibi kendimiz bakıyorduk ya dün akşam iş çıkışı anı turla görüşecektik falan yoldayken kızkardeşim aradı seni alayım mı diye ben de dedim işimiz var balayı için görüşmeye gidiyoruz dedim.O da ya niye böyle yapıyorsunuz ben hediye olarak bunu yapmak istiyorum falan dedi,sonra Nedim'i istedi tlf.a ona ben seni de bir abi olarak görüyorum bu hediyemi geri çevirirseniz çok gücenirim deyince Nedim'de tamam dedi.Yani sürpriz olacak bilmiyorum şimdilik neresi ama kötü bir yer olmayacağını hatta bizim gidebileceğimizden çok daha iyisi olacağına eminim :) Ya ben sizin nereye gideceğinizi bilmiyorum,sahi neresi olcak sizin?

anammmm ben bu kahvaltı takımına bittim ya ne kadardır ki bu acep?

ufff çok pahalıeyvahedigeldismilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

spaydicim çok güzel ama sen bilirsin yine de
bende 2 sene önce almıştım kahvaltı seti
şimdi olsa almazdım tabi .
hatige güle güle kullan cnm benimkiside lila olanından.
bana göndersene kalabalık yapmasın sen de opuyorumnanaktan

Benim kahvaltı takımım da bundan. Bana hediye olarak vermişlerdi çatal kaşık takımımın yanında.

güle güle kullan canım hediye seninki
bedava mal baldan tatlı:lepi:

kahvaltı seti çok hoş canımm renkli cıvıl cıvıll :))

buda benimki belki fikir olur bu kadar canlı değil resimde daha koyu çıkmış :))

seniki de güzel
hepicinizin ki güzelbenim yok paylaşamıom:sinifsinif:

aa çok sevindim adacım.. umarım çok güzel bir balayı olur:)))

bizde mevsimden dolayı kıbrıs ayarladık. hem fiyat olarak bu mevsmde daha uygun hemde daha sıcaktır.. rocks otel.. 5 gece 6 gün.. peşin 1765 e geldi.. uçak-transfer dahil canım..

çok sağol canım ya zahmet oldu. çok pahalıymış ya. tam sezon ya o yüzden sanırım.başka yerlerde araştırırız. benimki telekom çalışanı anlaşmalı otellere de bakıcaz belli olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…