-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada nayır belli değil
o atmasyon bi çizelgem olsun dedim tarihi salladım
ben bile bilmiom evleneceğim vakti

kızlar benim yemek takımım 107 parçamı ne öle bişi di içinde kahvaltı setinin parçaları da vardı. ama neler vardı unuttum. kahvaltı seti alırmıyım bilmiom . aslında renkli bişiler istiyorum. bi yandan da ona şimdi 150 lira verilmez diorum. zaten raporluyum maaşım gidio ekders im de yok. diorum boşuna harcama olmasın. ama çnüme çıkarsa güzel bişi alırım. ben de gereksiz olduğunu duymuştum o setlerin

çilek unuttum bu arada ocağını güle güle kullan

:roflol:valla ya kalabalık yapıyo hakikaten o kdr ıvır zıvır varki kolilemem lazım sanırım sengözlerimebaksanab

çilekcim kolileme işini hafta sonu yaptım..gittim koli aldım 3 boy olarak.. yerleştirdim içlerine bölüm bölüm, dolu olanların ağzılarını bantladım, tabi fazladan koli de aldım şimdi aldığımı direk yerleştiriyorum koliye :)):1rolleyes:

kızlar gece gece ekliyorum ama aklıma geldi.kızlar resimlerin üstüne tıklıyıverin o zaman büyüyor
bugün bu bardakları aldım.meşrubat bardağı gibi kullanırım misafir için

Son düzenleme:
bu da tuzluk karabiberlik çok beğeniodum aldım sonunda. aslında bunların altı cam olanlarını görmüştüm o daha şıktı ama bu oldu artık

Emcim güle güle kullan hepsini Bizde bugün koltuktakımı+yemek masası+konsol aldık:) ama fotolarını çekemedim. Kayınvaliden sendeydi galiba döndü mü

anaa nasıl aldın kız ben de sana sorcaktım aldın mı die. ya ben de teleset de bi yatak odası beğendim çok içime sindi ama biraz pahalı 3700 bazalı. bi de kilim de köşe ve koltuk takımı beğendim
yok kız ben kayınvalidemdeyim.ev tutuluncaya kadar burda kalıcam. tayin oldum buraya

ne marka aldın kaça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…