-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay pardon esra sana yazıcağıma ereğli dedim

nasıl gidio esracım hazırlıklar

önemli deil cnm ev tadilatta bizde koşturmaca başlamadı sayılır mobilyalara baktık mağazada bekliyo alınıcaklar belli tadilat bitsin eve getiricekler eşyaları benim alıcağım küçük ev aletleri var onlarıda hepsini birden alıcaz öyle yani
sende ne var ne yok

ne olsun ya ben beklemedeyim. tayinim çıktı ama başka bi okul için uğraşıcaz. daha haftaya olucak. 3 haftadır boş boş oturuyorum.biz de bakıoz mobilya falan beğendiklerim var ama yemek takımı beğenemedim bir türlü

kızlar bakın bu takımı çok beğendim ben.makyaj aynası çok değişik geldi. bi bütün çekmecelerin de şu stop özelliği vardı. kapıları akordiyon gibi açılıo

Emcim tayin mi oldun nan haberim yokya Ama çok sevindim hayırlı-uğurlu olsun.
Hayatım taksitli fiyat+bazaysa malzeme nasıl bilmiyorum ama yatak odan kulağa cazip geldi. Biz peşin pazasız 3e aldık şekli şemali nasıl foto varsa ekle.
Kuş markaları saloni koltuk (3lü), milano danda yemekmasası,sandalye+konsol aldık. Nan daa bi ton eksik var biz bu ikisine altibin baydık yarısını peşin verdik yarısı taksit annem çok pis pazarlık yapıyor sizede gelsin çağırda satıcı artık şu teyze başımdan gitsin diye ister istemez bayağı bir düşmek zorunda kalıyor:roflol:
Esra hadi bakalım kuş ne güzel yol aldın

inş istediğin biyer olur cnm
biz yemek takımının bütün parçalarını almıcaz cnm konsol +2 tane kaşıkık alıcaz tv ünitesi gibi durucak konsolun üstüne plazmayı koyucaz yemek masasını almıyorum mutfak masa koyabilicek büyüklükte mutfağa alıcaz masa gerekirse içeri taşıyabiliriz

oldu ereğli tayinim dağın başına oldu. daha makul yerler için uğraşıoz
ekledim bak resmini. valla kaliteli bişeye benzettim ben. 4300 müş. kampanya varmış. 3700 düştü işte bi de baza eklettik...

esracım ben de büfe masa ve kaşıklık gibi ufak bişi alıcam. tv ünitesi almıcam ben de . oturma odasında oturcaz.. canım senin kendi evin olucak yerin varsa al salon masası ama odan küçükse almazsın

Canım stop özelliği banada hoş geldi ama kazık yapan olay sadece çekmece ve dolaptaki frendeymiş asıl. O frenlerin tanesi 250ymiş die duydummm. Benim aldıklarımdada öyle ay bak aklıma geldi tin tin bi saatte kapanması ayar eder kesin beni evde çekmeceleri hayvan gibi kapamaya bayılıyorumda:roflol:

Esra hadi bakalım kuş ne güzel yol aldın[/QUOTE]
saol ereğlim erkek tarafının aldıklarını yazıyım bende tek olarak fiyatlarını bilmiyorum
yatak odası takımı (şifonyer hariç),yemek odası takımı konsol +2 kaşıklık,salon takımı bitane 3lü +2 tane 2li koltuk,baza+yatak çift katlı olanlardan (puf+deri orta sehpa+zigon sehpa) hediye hepsi 7000 tl bizim alıcağımız oturma grubuda 1800 olması lazım emin deilim fiyatından

ereğli foto bulursan eklersin ben bulamadım seninkileri. öle canım ya en aşağı 4-5 civarı zaten salon düzmek

salon büyük cnmda biz salonda oturmayı düşünüyoruz plazmayı oraya koyucaz önünde masa çok hoş durmaz diye almıyoruz onun yerine mutfağa alıcaz yemeği orda yicez misafir geldiğinde duruma göre salona taşıyabiliriz

anaammm bozmayam o zaman stoplu alırsam. evet ereğli kapama bak hayvancık gibi yok bayılırız 250 lira. neyse ben daha almadım belki olmaz stoplu

güle güle kullan esracım. biz hepsini alıp ikiye bölücez. perde ve halıda babama destek olmak istiyorum eğer param olursa tabi.hemen işe başlamam lazım

he anladım canım. tabi siz bilirsiniz evin durumuna göre. benim ev belli değil bak habire eşya bakıom eşyaya göre ev bakcam gari delikafadulden

güle güle kullan esracım. biz hepsini alıp ikiye bölücez. perde ve halıda babama destek olmak istiyorum eğer param olursa tabi.hemen işe başlamam lazım[/QUOTE]

saol cnm mobilya olarak sadece oturma grubu alıcaz yatak odasının tülünü yolluklarını mutfağın halısını tülünü salonun halısıyla tülünüde biz alıcaz cnm

ii canım ya hayırlı olsun şimdiden anlaştıktan sonra olur tabi. ya biz ne alırsak ikiye bölücez. beyaz eşyaları da öle yaptık. benimki para biriktirio peşin alıcaz mobilyaları babam da vericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…