-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

neyse kızlar size doyum olmaz. yarın gene kayınvalidemle milli eğitimin yollarına düşücez...ii geceler

eklediklerimi beğendiniz mi kızlar

güzel cnm iyi günlerde kullan
ben mobilyanın resmini ekleyemiyorum isterseniz adını vereyim ordan bakabilirsiniz
mobilyalar bellonadan yatak odasıyla yemek odası helena serisi salon takımı linea serisi oturma grubu mondi romeo (mondidekini çekyat olarak gösteriyolar sadece benimki gülkurusu o rengi yok nette

Son düzenleme:
Em senin içine sinen önemli tabi ama köşede pek acele etme pek açmadı beni. Ama beğendiğin yatak odan güzel canım

Esra canım şimdiden güle güle kullan hepsini renkler orjinal mi güzeller hepsi bellonadaki bal rengi sanırsam diğerini bulamadım.
Em bencede inş işlerin yolunda gider hemencecik istediğin bi yere geçersin.

A esra perdeleri nasıl yaptırdın canım katlamalı mı normal mi biz yarın bakacağızda?j

kızlar gece gece ekliyorum ama aklıma geldi.kızlar resimlerin üstüne tıklıyıverin o zaman büyüyor
bugün bu bardakları aldım.meşrubat bardağı gibi kullanırım misafir için

cnm çok görünüyor
dğerleride çok güsel
güle güle kullan canım bnm

günaydın kızlarbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…