- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.581
bizde rixos sungate , kemeri ayarladık biletlerimizide aldık bekliyos :)
hatige senin düğün ne zaman
ada benim aklım voyage otellerinde kaldı
onlara baktınmıu
kızlar alakasız olcak ama bıçak seti aldınız mı 70-80 lira vercez mi ona ya
adacım..Kemer-Göynük diyo ve 5 yıldızlı olduğu yazıyo benim baktığım yerlerde.. bide bi alıntı yapayım "Antalyadaki en kaliteli oteller arasında bulunan Joy Ma Biche Hotel misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.." :)))))
canım evet kemer-göynük'te 5 yıldızlı diyor,resimlerini göremedim ya aklımda soru işareti vardı amannn neyse ne işte di mi ya :)
sizin de balayınız ayarlanmış.Şimdiden bolll eğlenceler dilerim kızzz
hayırlısı olsun tatlım :)) 25 Eylül var biraz daha benim :))
sorma canım benim de aklım orada kaldı ama benim son durumlardan sonra kızkardeşim balayını bize hediye yapıyor o yüzden şurayı istiyorum illa diyemem ki kendisi de nişanlı onun da 1 ağustosta düğünü var masrafları çok sağolsun yine de erkek tarafı hiç bir şey umursamayıp herşey bize kalınca balayınızı ben hediye edeceğim itiraz istemiyorum dedi
aa ne güzel bi hediye ne iyi düşünmüş kardeşin.
nisan..canım sildim ben... nasıl gördün allah aşkına yaaa:)))
gulsunn ben de gördüm canım yalnız bir şey soracağım koltukların rengi aynı burada ki gibi açık renk mi olacak canım? çabuk kirlenme olmaz mı sıkıntı yaşamayasın sonra,aman kirlendi,silinecek derdi falan?
yok adacım sadece kenarındaki deriler o renk olcak, oturma kısmı sütlü kahve olcak.. sırt yastıklarındaki desenler aynı ama renk olarak sütlü kahve ve başka renklerle kombine edilecek..
nisancım sağol canım yaa... teşekkür ederim):)))
hatige canım benim sorduğum otele hangi sayfadan baktın acaba ?
pınarcım esseye ben de baktım geçen gün nasıl kaliteli mi bıçaklar sen de kullanmadın tabi daha
öle standlı istiorum ben de pahalı ama güzel duruyor
hetige senin düğün ne zaman? yakın mı
koltuklar güzelmiş canım senin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?