-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada benim aklım voyage otellerinde kaldı
onlara baktınmıu

sorma canım benim de aklım orada kaldı ama benim son durumlardan sonra kızkardeşim balayını bize hediye yapıyor o yüzden şurayı istiyorum illa diyemem ki kendisi de nişanlı onun da 1 ağustosta düğünü var masrafları çok sağolsun yine de erkek tarafı hiç bir şey umursamayıp herşey bize kalınca balayınızı ben hediye edeceğim itiraz istemiyorum dedi

kızlar alakasız olcak ama bıçak seti aldınız mı 70-80 lira vercez mi ona ya

offf ya bak iyi hatırlattın balayı bakıyoruz ama daha bıçak setim yok hüü hüüüü

canım evet kemer-göynük'te 5 yıldızlı diyor,resimlerini göremedim ya aklımda soru işareti vardı amannn neyse ne işte di mi ya :)
sizin de balayınız ayarlanmış.Şimdiden bolll eğlenceler dilerim kızzz

yaa çok otel baktık bizde artık fenalık geldi ayarladık işte..:)) sende ayarla da paylaş bizimlee :)) Çoookk teşekkür ederim tatlımmm hepimize bol eğlencelerr :)) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun tatlım :)) 25 Eylül var biraz daha benim :))

oo daha çok varmış şimdiden mi aldınız uçak biletini flan :)
insan sabredemiyo çünkü herşey hazırolunca :)

gulsunn ben de gördüm canım yalnız bir şey soracağım koltukların rengi aynı burada ki gibi açık renk mi olacak canım? çabuk kirlenme olmaz mı sıkıntı yaşamayasın sonra,aman kirlendi,silinecek derdi falan?

pınarpin güzelim toplam ne kadara geliyor rixos size ulaşım falan içinde mi?

hatige canım benim sorduğum otele hangi sayfadan baktın acaba ?

hmmm anladım canım.. çok farklı sehpa modelleri vardı, hele kırmızı beyaz ve siyah konsept tam benim oturma odama göreydi ama maalesef alamadık((

Pınarcım haklısın ama biz erken rezv. yararlandık..ödemeyide peşin yapınca hem otel hemde uçak biletlerimizi elimize aldıkk :)) senin az kalmışş :)) hakkımızda hayırlsıııı :))

pınarcım esseye ben de baktım geçen gün nasıl kaliteli mi bıçaklar sen de kullanmadın tabi daha
öle standlı istiorum ben de pahalı ama güzel duruyor

pınarpin güzelim toplam ne kadara geliyor rixos size ulaşım falan içinde mi?

canım biz ptesi gidip cuma dönücez . 4 gece
otel konaklama 900
uçak biletlerimiz 270 di galiba

ben etsden yaptırmadım , çünkü otellin kendisi bana daha uygun fiyat verdi , direkt münferit olarak gidicez .

gülsun çok güzelmiş ,
benimde küçük odamdaki koltuğum açık renk
düz krem rengi bir köşe koltuk
üzerinde siyah ve kırmızı kırlentler var
çabuk kirlenirse yandığımın resmidir :)
ama olsusn çok şık duruyo açık renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…