- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.721
kız bnmde işim olmuyo c.tesileri gelip boş boş oturuyorum işte gıcıklığına arıyolar doktordan randevu aldırıyo sözde işte kontrol ediyo ne fena insanlar var ya sinir oluyorum hepsine :)
gelir birazdan herhalde öğleden sonra çıkarım umarım görümceme gidecem daha -tatlicadiarzu-
Güzel çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık..Al al bitmiyo o ayrı hehehe kaydirigubbakcemile3sende başla tabi artık ki ilerde çok sıkışmaaaa tatlım..:)) evet büyük koşturmalar olcak onun için ufaktan başlamanda fayda var..kaydirigubbakcemile5 ama yorucu ve koşturmaca olsada güzel telaşlarr..bende büyük koşturmalara girmeye başladım artık..:Saruboceq:
cimcime eses, Ece, hatige opuyorumnanaktan
vallaa lepimmm haziran ya da temmuz kısmetseişte gelinliğim resmini çekerim provada çok beğendim çok içime sindi... üstü drape ,tek omuz yeni modellerden 2010 bele oturyor çok az işlemesi var çok sevmiyorum çünkü full işli gelinlikleri eteği kabarık değişik bir model malesef nette hiç görmemeiştim giydim ve işte bu dedim... işte mekan peşindeyiz bakalım bir netleşşseee diğer işler kolay her gün ayrı bir telaaşşş bu kdr bekledimm bir anda oluyor sen bir de o heyecanı bana sorrrr .... ne yapacağımı şaşırdım..:teytey:
Rabbim hiç yaşatmasınn inşallah.... Alalım yahu çok keyifli oluyor ama zamanı geldiğinde kullanacağın düşüncesi ile aldımıı oyy kalbim heyecanlanıyor.. büyük alışverişleree girdimmi bilmiyom halimi :dance:
cimcime eses, Ece, hatige opuyorumnanaktan
inşallahh inşallahh Mevlam herkesede nasip etsin kaydirigubbakcemile5Amin inş..:Saruboceq:güzel olur hepimiz için herşey inş.. :)) evet heyecan duyuluyo tabiki..hiç bitmesin heyecanımız kaydirigubbakcemile3
selam herkese
bugün bende işteyim pekçok gelin adayı gibi.
henüz 1 ay kadar oldu nişanlanalı düğün temmuzda ama kızlar hiç çeyizim yok hazırlayacak şevkimde yok. iş yerim çok ağır kim çıkıp eşya bakacak. nasıl olacak bu çeyiz işi anlayamıyorum. ayrıca başka bir şehirde çalışmaya başlama ihtimalimde var. o nedenle eve filanda bakamıyoruz belirsizlik filan çok zor işlermiş yahu.
Allahım herkese kolay geçirsin evlenene Allah yardım edermiş derler bekliyoruz.
ya bnm başım kel mi :mymeka:
ykyy cnm ben de nişanlıyım temmuz sonu nişanlandım
aralıkta askere yolladım 5,5 ay kaldı 2 ay delikafadulden
hayırlısıyla gelsinde alandan alıcam onu tek başıma delikafadulden
selam herkese
henüz 1 ay kadar oldu nişanlanalı düğün temmuzda ama kızlar hiç çeyizim yok hazırlayacak şevkimde yok. iş yerim çok ağır kim çıkıp eşya bakacak. nasıl olacak bu çeyiz işi anlayamıyorum. ayrıca başka bir şehirde çalışmaya başlama ihtimalimde var. o nedenle eve filanda bakamıyoruz belirsizlik filan çok zor işlermiş yahu.
selam herkese
maşallah maşallah..al tabi çilek kimseye bırakma.. :) Bacım bizde nişanlanıcazz sonraa bunu askere yollucammm yolunuuu daa gözlücemmm aboooo.. Seninlee aynı durumdayız sanırım :) olumunekankayizsmile
selam herkese
üzülme cnm zaman geçiyo bi şekilde kısa dönem mi seninkide ??
o yokken sende çeyizini tamamlarsın ne güzelolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?