-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Takma tatlım boşver sen:)) görümcene gidecen hee oh maşallahhh olumunekankayizsmile

Rabbim hiç yaşatmasınn inşallah.... Alalım yahu çok keyifli oluyor ama zamanı geldiğinde kullanacağın düşüncesi ile aldımıı oyy kalbim heyecanlanıyor.. büyük alışverişleree girdimmi bilmiyom halimi :dance:

grace tatlım hayırlısı olsun inşallahhh

selam herkese
bugün bende işteyim pekçok gelin adayı gibi.
henüz 1 ay kadar oldu nişanlanalı düğün temmuzda ama kızlar hiç çeyizim yok hazırlayacak şevkimde yok. iş yerim çok ağır kim çıkıp eşya bakacak. nasıl olacak bu çeyiz işi anlayamıyorum. ayrıca başka bir şehirde çalışmaya başlama ihtimalimde var. o nedenle eve filanda bakamıyoruz belirsizlik filan çok zor işlermiş yahu.
Allahım herkese kolay geçirsin evlenene Allah yardım edermiş derler bekliyoruz.

Amin inş..:Saruboceq:güzel olur hepimiz için herşey inş.. :)) evet heyecan duyuluyo tabiki..hiç bitmesin heyecanımız kaydirigubbakcemile3

cimcime eses, Ece, hatige opuyorumnanaktan

ya bnm başım kel mi :mymeka:
ykyy cnm ben de nişanlıyım temmuz sonu nişanlandım
aralıkta askere yolladım 5,5 ay. kaldı 2 ay delikafadulden
hayırlısıyla gelsinde alandan alıcam onu tek başıma delikafadulden

selam hoşgeldin aramıza..:)) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.. bu kadar karamsar olma tatlım yahu biryerlerden başla benceee..işin ağırdır anlıyorum ama bi şekilde kolaylarsın.. Rabbim sabrınıda verir yardımda eder..

maşallah maşallah..al tabi çilek kimseye bırakma.. :) Bacım bizde nişanlanıcazz sonraa bunu askere yollucammm yolunuuu daa gözlücemmm aboooo.. Seninlee aynı durumdayız sanırım :) olumunekankayizsmile

üzülme cnm bi yerden başlarsan gerisi geliyo zaten
mutfak eşyalarından başla sen istersen

Seninle aynı duyguları yaşıyoruz, bende de belirsizlik var en zor kısmıda bu zaten...

maşallah maşallah..al tabi çilek kimseye bırakma.. :) Bacım bizde nişanlanıcazz sonraa bunu askere yollucammm yolunuuu daa gözlücemmm aboooo.. Seninlee aynı durumdayız sanırım :) olumunekankayizsmile

üzülme cnm zaman geçiyo bi şekilde kısa dönem mi seninkide ??
o yokken sende çeyizini tamamlarsın ne güzelolumunekankayizsmile

canımm ben,m öncelikle hoşgeldin.. bende aynen sen gibiyim işyerimiz çok yoğun dışarı çıkamıyorum. çeyiz işini internetten işte markaların sitelerine girdim baktım seçenek edindim not ettim akşam iş çıkışıda işte gittim en yakın mağazasına beğendiklerimi veriyordum satıcıya gösteriyordu hangisi içime sinerse onu alıyordum.. yoksa benimde almaya hiç vaktim yok... sen çabanı göster mevlam kolaylığını verir eminol

üzülme cnm zaman geçiyo bi şekilde kısa dönem mi seninkide ??
o yokken sende çeyizini tamamlarsın ne güzelolumunekankayizsmile

çilekcim Allahtan ki kısa dönem gidecek. Zaman geçmez gibi geliyor ama kendimi çeyizle oyalayacağım.. Şimdiden ufak tefekten başladım. O askerden gidip gelene kadr çoğu şeyi Allahın izni ile tamamlarımm.. senin nerde askerlik yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…