- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.741
çilek bırakmaz valla nişanlısını kimseye gider alır :))kaydirigubbakcemile5
günaydın dedim ama kmse cvp vermedi :çok üzgünüm:
günaydın bayanlarr a.s.
oo herkesin sevgülüsü asker neredeyse yaa(
Zor iş askerlik hele 2 asker yolu çok daha zor...
iyi cnm kısaysa daha çabuk geçerçilekcim Allahtan ki kısa dönem gidecek. Zaman geçmez gibi geliyor ama kendimi çeyizle oyalayacağım.. Şimdiden ufak tefekten başladım. O askerden gidip gelene kadr çoğu şeyi Allahın izni ile tamamlarımm.. senin nerde askerlik yapıyor canım
kaydirigubbakcemile5çilek bırakmaz valla nişanlısını kimseye gider alır :))kaydirigubbakcemile5
bnmde aşkım asker boshayallersmile
cimcime zor tabiki bu yaz ağustos gardaşımı yollucaz.. aralıktada eniştesi kaydirigubbakcemile2 anamm nasıl geçer bu sene bilmiyorum akannehir
ayy canım yaa, sözlüm asteğmen olduğu için sorun yaşamıyoruz ama kardeşim Hakkari'de hemde uzun dönem hayırlısıyla bitirip gelse...
Annem kardeşini bekleyelim düğün için diyo, sözlümde izine gelir o şekilde yaparız o kadar uzun zaman beklemeyelim diyo, çok karışık işler çook fisfisfis
papatya sende diğer arkadaşlarımız gibi asker yolu bekliyosun sanırım..nişan söz varmı bişi tatlım :))
papatya hg
anam ne zaman gönderdinde haberimiz olmadı kız
allah kavuştursun. nereye düştü ?
evt hayatım bnde bekliorum :gitme: inş yaza izine gelicek o zman sözüm :asigim:
ya bnm başım kel mi :mymeka:
adacım senin bloğu sık kullanılanlara eklemiştim, yaklaşık 2 aydır bakmıyordum, dün bir kısmını okumuştum :))
adacım Allah kolaylık versinnn tatlımm :))
günaydın dedim ama kmse cvp vermedi :çok üzgünüm:
ayy canım yaa, sözlüm asteğmen olduğu için sorun yaşamıyoruz ama kardeşim Hakkari'de hemde uzun dönem hayırlısıyla bitirip gelse...
Annem kardeşini bekleyelim düğün için diyo, sözlümde izine gelir o şekilde yaparız o kadar uzun zaman beklemeyelim diyo, çok karışık işler çook fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?