-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

oo herkesin sevgülüsü asker neredeyse yaa (
Zor iş askerlik hele 2 asker yolu çok daha zor...

cimcime zor tabiki bu yaz ağustos gardaşımı yollucaz.. aralıktada eniştesi kaydirigubbakcemile2 anamm nasıl geçer bu sene bilmiyorum akannehir

iyi cnm kısaysa daha çabuk geçer
erzurum da askerlik yapıyo cnm

çilek bırakmaz valla nişanlısını kimseye gider alır :))kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
bnmde aşkım asker boshayallersmile

papatya hg
anam ne zaman gönderdinde haberimiz olmadı kız
allah kavuştursun. nereye düştü ?

cimcime zor tabiki bu yaz ağustos gardaşımı yollucaz.. aralıktada eniştesi kaydirigubbakcemile2 anamm nasıl geçer bu sene bilmiyorum akannehir

ayy canım yaa, sözlüm asteğmen olduğu için sorun yaşamıyoruz ama kardeşim Hakkari'de hemde uzun dönem hayırlısıyla bitirip gelse...
Annem kardeşini bekleyelim düğün için diyo, sözlümde izine gelir o şekilde yaparız o kadar uzun zaman beklemeyelim diyo, çok karışık işler çook
fisfisfis

valla canımm şimdiden annem gilde öyle diyor 2010 da bizimkiler asker gardaşım gelircek 2011 eee ekim kasım gibi o zamanlar olur Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağsalim gelsinlerde canımm hepsi herşey olur..

bende sözlendim kardeşim askere gitti..dediler nişanda olmasada olur..dedim kardeşim olmadan asla nişan yapmam ve öyle oldu izinine göre bende nişanı yaptım haziran da :)) cadılık yaptım ama 1 kardeşim var zaten onsuz olurmu.. tabi kardeşim askerden geliyo ve 24 temmuz evleniyo önüme geçirdim onu ne fedakar ablayım ben yahuu :))

ya bnm başım kel mi :mymeka:

canım olur mu hiç öyle şey ama ben yazarken sen sarı görünüyordun zaten hiç anlamıyorum mesela bir mesaj yazmış oluyorsun 1 dk önce bir bakıyorum kapalısın yoksun yani,sonra ben mesajı yazıp gönderiyorum anam sen bir daha yazmışsın anlamadım offf

adacım senin bloğu sık kullanılanlara eklemiştim, yaklaşık 2 aydır bakmıyordum, dün bir kısmını okumuştum :))

kaydirigubbakcemile3 sık kullanılanlardayım he kaydirigubbakcemile3 oku kız oku benim yaptığım bazı hatalar var siz yapmayın şekerim

adacım Allah kolaylık versinnn tatlımm :))

Amin canım hepimize inşallah zemuszemus

günaydın dedim ama kmse cvp vermedi :çok üzgünüm:

vallahi ben yeni gördüm,günaydın güzelim

offf karışık bir durummuş Allah'ım size de kolaylık versin inşallah canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…