-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyyyy :)) fedakar abu senii olsun heria.s.

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
adaer, cimcime eses, Ece, hatige, papatyaa88, ykyy

mesela şimdi görünmüyorsun ama var mısın yoksa kızzzz sen yoksa.......görünmez misin kaydirigubbakcemile3

ay yok kızlar ya vazgeçtim geçmişi okumaktan
okumadan dalcam konuya
ben okumaya çalışırken 3 sayfa atlıyo
biriniz özet geçiverin bana ya varmı yeni haberler

sağol tatlım... ağustosta gönderdim ben işte yarıladık çok şükür boshayallersmile

anladım cnm ben yeni gönderdin sandım :) hayırlı teskereler cnm.
adacım ben pro üyeyim ya çevrimdışı giriyorum siteye :roflol:
ondan dolayı öle oluyo

opuyorumnanaktanyok canım 3 tane nevresimim var 5 e tamamlamak istiyorum bi tanede tek kişilik misafir için alırım tabi ilerde yeter banayerimseniben
blenderımı alıcam zaten cnm sipariş ettim bakalım gelirse tabi:1ninca:ütüyüde nişanlanınca alırım diye düşündüm.aklinialirimsmilekız hem sen pıhılıps blender alcektin beğenmiyodun benim alcamı:jeyyar:
iyi biliyosunolumunekankayizsmile

kız yok ben mod olduğum için görünmeme gibi bi seçneğim yok ne yazık ki

ohh çok şükür çözdüm olayı anacım birden tırstım noluyoruz diye kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
ilahi ada yaa
ya gerçek adım ece ama koca gün burda olduğumdan geçen gün telde isim ne diyen birine ecem dedim
artık değişim zamanının geldiğini anladım yani :roflol:

:roflol: :roflol:
ilahi ada yaa
ya gerçek adım ece ama koca gün burda olduğumdan geçen gün telde isim ne diyen birine ecem dedim
artık değişim zamanının geldiğini anladım yani :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ecem dedin he ay alemsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…