-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Aadacım bakalım ascık daa dur sonra bas cingarı sen benim niye üstüme düşmüyosun diye Tecrübe diyor hhh pamuk gibi oluyorlar sonra pühahahaha bu arada foto em e ait bacılarım.

bende em diyorum..::))
adacım kızların dediği gibi sen sessiz kaldıkça o daha tedirgin olcak... ve her nekadar düğüne çok kısa bir süre kalsada seni kaybedebileceğini bilsin. beklemeye devam..

ne olsun canım yaa... günler çok hızlı geçiyorr..... telaşımız başladı artık.. hafta sonu mobilyam gelicek:))

sen de ne var ne yok?? nasıl gidiyor bakalım??

Aadacım bakalım ascık daa dur sonra bas cingarı sen benim niye üstüme düşmüyosun diye Tecrübe diyor hhh pamuk gibi oluyorlar sonra pühahahaha bu arada foto em e ait bacılarım.

yanlış tecrübe lmaz:kaydirigubbakcemile3
bence erkekler cıngar çıkaran kadınları sevmezler
bence beklemeli sessizce ve aradığında çok sakin bi şekilde bu konuyu konuşmalı
erkekler tatlı dilden anlıyo çünkü :dilcikar:

şiddetle katılıyorum
kesinlikle sakin tatlı dille konuşarak anlaşılmalı
bağırıp çağırınca iş inada biniyo
anlaşıp orta yolu bulmak çok zor oluyor

:) ay sizin akıl veren dillerinizi yerim,ayyy o nasıl laf oldu yaa,amannn içimden geldi kaydirigubbakcemile3 sağolun kızlar.Az önce yine aramış tlf. sesi kısık ya duymamışım kaydirigubbakcemile3 sürünsün bakalım

şiddetle katılıyorum
kesinlikle sakin tatlı dille konuşarak anlaşılmalı
bağırıp çağırınca iş inada biniyo
anlaşıp orta yolu bulmak çok zor oluyor
kaydirigubbakcemile5
içi içini yiyo şimdi oh olsun kaydirigubbakcemile3
em eklemişti kızlar

ay pardon cnm karıştı frekanslar kaydirigubbakcemile3

Nisan-çilek uleyn baktınki çocukta tık yok ne sessizlikten anlıyor ne de bozuktan o zamannn cingarı basıp ascıkta duygu sömürüsü yap çok üzülüyorum bu duruma diye Bak ne oluyor:roflol: Şaka tabe siz sevgilinizin anladığı dilden devam edin :1ninca:

Hay Hayyy bebelerimmmmmmmmmmmmmmm :d
Şimdik biz geçen ilk önce mobilyaları almak için nişanlımla başka şehire gidecektik buraya 3 saat falan uzaklıkta ikimiz ya oraya ya da inegöle başbaşa gidip gelecektik. Sonra dedim ben baban ne diyorsa onu yapalım gittik cümbür cemaat yatak odasını almaya. Neyse aldık falan daha sonrada aynı şekil koltuk+konsol almaya gittik gene hep beraber ama öyle ki kızlar neye elimi uzatsam bişey buluyorlar bakın diyorum ben modern,portatif minicik mobilyalar istiyorum yok oneymiş öyle güzel değil o çok beyaz o çok kara......... vesayre rezil bir durum yani. Neyse bunlarıda aldık hatta fotolarını göstermiştimya dün onlarda uzlaştık onuda geçtik artık.
En son perde işi kaldı nişanlım mobilyaları almaya giderken başbaşa gidelim çok gümbürtü oluyor demişti ben salağıda hayır herkes gelsin gönülleri olsun demiştim nasıl bu gaflete düştüysem (illa cici gelin olacağımya).
Neyse çok uzattım perdeciyede öyle cümbür cemaat gittik gene bu sefer ben çok fazla sıkıldığım için nişanlıma sadece ikimiz gidelim demiştim o da olmaz onlarda gelsinler dedi Allahım hala buhranlar basıyor kaç tane kadın elinde bi perde buna bak buna bak diye çekiştiriyorlardı nerdeyse.
Tam bunların ortasında nişanlım beni bıraktı halı sahaya futbol oynamaya gitti gitme dediğim halde neymiş efenim ayıp olurmuş.
Bende topladım milleti başıma şimdide kaç kurtar dedim harbi kaçtı gitti çocuk. Falan filan aman kızlar sakın kalabalık bi yere bişey almaya gitmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hakikatten tecrübeyle sabittir iğrenç bişeyy ıyyyy milletin gönlü olsun diye paraladım resmen kendimi.

Oradada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti için ablamı azarladım bi müsade et bu evde ben oturacağım istediğim şeyleri seçeyim diye. Sonrada kayınvalidemde diyorki bu ne sinir gelin dediğin azcık sakin olur kaydirigubbakcemile3

sipidi o takımın fiyatını bazalı ve yataklı olarak 3600 e anlaştık. alıcaz gibi görünüo ama tam karar vermedik. takımın normal fiyatı 4350 miş. kampanya varmış. kampanyalı bile pahalı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…