-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu ilk defa olsaydı emin olun sizin gibi düşünür açar cevabını merak eder ve dinlerdim ama bir değil iki değil benim de bir tahammül sınırım vardı ve sanırım o sınıra dayandı bugün.Her defasında söz bir daha olmayacak diye diye baktı ki ben yapıyorum Ada bir şekilde affediyor,yapıyorum özür dileyip söz bir daha olmayacak deyince Ada susuyor.O da alışkanlık haline getirmeye başlamıştı.ınanın umurumda değil,silkelensin kendine gelsin canım aaaaa zorla ipe mi götürüyoruz,zorla mı evlendiriyoruz.Yeter yani arkadaşlarıyla da olacaksa açacak adam gibi tlf. u canım şarjım bitik eve gidicem dedim ama çocuklarla görüşeceğiz haberin olsun desin bu çok abes bir beklenti değil ki kızlar.

adacım ya geçmişe gitmedim ama işi çıkmaza sürükleme derim
sanırım seni aramamış şarjı olmadığından
6 yıllık ilişkinin sonucunda gördüğüm şu ki
eğer merak edip endişe ediosan
sinirinle değil üzüntünle belli edeceksin
ağla beni çok meraklandırdın de
ağlayamıosan zorla ağla sesini mesini titret anlasın durumunu:)
şaka bi yana sen sinirlenirsen o da sinirlenir
sonra haklıysan haksız olursun ama
sakin bi şekilde üzgün ve kırgın olduğunu belirtirsen
daha bi etkili olur
en azından benimki öle

sipitim ivet anneminsert görünümü altında yumuşacık bir melek var
anama bi şekil dicez artık
pınar kız netten yapcaz artık bişiler
burdaki tarifleri uygularız artık
evlenince bugün napalım deriz toptan aynı menüyü yaparız haha

Aada bi keresinde sahilin ortasında ben yüzükleri atmıştım hatırlarsın belki istemiyorum artık seni bas git falan diye bipppppppppppppli yerlerde vardı o gün barışmıştık hatta çocukta nasıl bi şok etkisi yarattıysa o gün bugün aklından çıkarmıyor bence bi bayan şefkat,ilgi sınırsız olmalı ama her zaman bi adım geride durmalı ki yamuk bişey yaptığı zaman bitebilir ihtimalini gözardı etmemeli erkek.
Kıymetimi anlamış öyle diyor.
:roflol:
Canım inş sizinde böyle olur sonra şuan benim yaptığım gibi tebessümle anlatırsın.

lepi canım hadi bakalım hayırlısı,ne tuhaf değil mi 1 günde insanın hayatında bazı şeyler nasılda değişebiliyor bak dün neler düşünüyordur bugün ne,kendini hiç sıkma annenle konuşma işini nişanlınla beraber yapın.Mantıklı açıkladınız mı da ohhhh misss annen de senin mutluluğunu ister nasılsa,hadi bakalım ya heyecan yaptım bak şimdi :)

adacım düzelir merak etme sen

kızlar bişey sorayım da gülün. ben oje sürmeyi çok severim heleki kırmızı tırnağım hiç ojesiz durmaz
ben evlenince napıcam peki kafamçokkarıştı

ada ya ben anlamı bişey şuanakannehir
bak cümleler bile garipleşti:))
ay bilmiom Allah hayırlısını versin
benimki tek başına kafayı yer tek başına evde
bi kısım paramız var birazda kredi çekeriz sonra öderiz dio bakalım artık hayırlısı ya

buarada sen benim dediğimi dinle kuzum
kızdın tamam ama kızmakla olmaz
duygu sömürüsünü hakedio bunlar
ağla zorla morla ağla
bak nası yola gelio sıpaa

Aaa evet lepi yeni fikrine çok sevindim. Hayırlı-uğurlu olsun inş. Annen bişi demes sanırsam bencede.
Şu yemek işi benide ayar ediyorrrrr hiç basmaz kafam nolcak artık bilmiyorum geçen kayınvalideme dedim ki evlenince bana yemek pişirmeye gelirmisin ben anlamıyorumda dedim kayınpederim falan vardı espri sandılar gülüp geçtilerkaydirigubbakcemile3

em ALlah iyiliğini versin:))
ben de hep derim bu ojeli karılar napio evli evli
hocamın tırnakları hep ojeli mesela
diom bu kadın hiç mi şetmio
ediosa abdest noluo:))
arada sillinik oluo acep 2 haftada bir mi aboo bak böle açık veririsin haha

Emmmmmmmmmmmmm aynen kız Hep aklıma geliyor Duş muş olayları fön mön işin gücün yoksa hergün uğraş dur:roflol:

ereğli öle denilir mi :))
hoş benim annem direk dio benimki yemek memek bilmez die
benimki de bilio
ama yapabiliom bi kaç denemem oldu tuttular

buarada sen benim hangi fikrimi tuttun ağlama kısmını mı

Lepi evlilik bebem evlilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:) Ne güselllllllllllllllllllllll Erkene alma olayı.
Annemde diyor beceriksizin tekidir çok fenadır çok cadıdır diye bak ben baştan söyleyeyim sonra demedi demeyin diyor:)
Kayınpederim bile anlamış cadı olduğumu bizim gelin fena fena diyormuş laf açılınca gülerek. Oğlanları sanki melakede

ay benim annem hiç poh pohlamaz ya
neyse der dan dun
bikere de yapar benimkızım de
yok illa dosdoğru olcakP

biricik sen bizim biriciksin dimi:)

ya ben h. sonu kadehlerimi aldım çok beğendim
size de göstereyim bakim beğencekmisiniz

ayyyy alemsiniz kızlar ne güldüm oje meselesine kaydirigubbakcemile3

bu arada benimki cevap ta yazmadı aramadı da şoka girdi sanırım benden ilk defa böyle bir tepki aldı kaydirigubbakcemile3

ama kızkardeşim aradı abla balayı otelinizi ayarladım,hem de çok istediğin bir yer oldu demesin mi,ayyy nasıl heyecan yaptım dedim nireeee kızz.dedi voyage belek :lepi: Voyage Belek Özgürlüğün yaşı yok... 26 nisan-02 mayıs arası çok sevindim de anacım damat nerde hüüü hüüüü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…