-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sakın sakın düşünme adacım intikamı salla yüksek topuk ve uzun boyla kendini rezil edersin Bi keresinde giyindim Allah'ım bu kadar mı mini mini kalır çocuk yanımda normalde gezinirken fazla tanıdık görmeyiz o günde bi milyon tanıdık gördük mübarek. Eve geri döndüm o güzelim ayakkabılarımı çıkarıp babetlerime döndüm gene böhüüüüüüüüüü

ay yok ben hayatta yürüyemem bununla
tamam topuklu severim ama bölesini giyememkaydirigubbakcemile3

valla benimki de 1,84 ...aramıza 21 cm var... bende nişan ayakkablarımı ve gelin ayakkabılarımı platform aldım...nişanda rahat ettim ama önü kapalı olduğu için parmaklarım biraz zorlandı... bu sefer önü çok az açık bir model aldım.. arada giyiyorum evde.. ve kesinlikle çok rahat... parmaklarını iten birşey yok yukarıya doğru.. parmaklarım çıkmıyorda..
normal günlerde de topuklu giyinmem.. amann boy farkı varsa var... napim canım...

Çilek fena değilll o yaw.
Fotolardaki arap gacıdaki topuza bayılldım 3 numaradaki dudaklara 5 numaradaki makyaja

Kızlar ben nikahımda takma kirpik düşünüyorum evde var ama hiç kullanmadım kullanannız var mı yaw

Kızlar ben nikahımda takma kirpik düşünüyorum evde var ama hiç kullanmadım kullanannız var mı yaw

bende kullansam mı acaba
bnm kirpiklerde uçları sarı bide seyrek -tatlicadiarzu-
bu defada türkan şoray gibi olmayalım :roflol:

bende düğünde kullanmak istiyom valla takma kirpik
gerçi benimkiler çokl siyah ve sık ama kıvrık değil
çok zor kıvrılıyo

aslında ben iç çamaşırı alırken magic formdan jartiyer + çorap almıştım ama vazgeçtim onu giymekten
rahat edemem askısı maskısı çıkar uğraşamam die .
bunu aldım sonra bunu giyicem

slm kızlar halılarını aldınız mı nepal halı hakkında ne düşünüyosunuz kullanışlı mıdır sizce
bi fikir verseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…