-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kesin veririz stresten =)))
ya ben bide jartier giyinmeyi düşünmüyorum düğünde.
o zaman ne giyinicem ekim ayında olursa düğünüm fisfisfis
hiçbişeyden haberim yok :)))

selaaam
ben de giymicem vazgeçtim jartiyerden evegelince giyerim gelinlik altında pınarın aldığı çoraptan istiyorum ben sanırım pentinin bu

adacım buarada seninki napıo anlamış değilim
üstüne gitme demiştik ama hakkaten abartmış
sen geçen geceyi sorarken o dün gecede gelmemiş eve
ama keşke mesaj atmasaydın
bişi olmamış gibi gelseydi
ve o an yüzüne deseydin
hareketlerinden mimilerinden bişiler çıkarırdın
yalan uydurcaksa bile fırsat vermezdin
umarım mantıklı bi açıklaması olur

anam bu geri gelmiş çatlak :roflol:
bende çorap istiyorum ya eve gelince giyerim jartier, gecelik, babydoll ne bulursam giyerim üzerime işte :roflol:
adacım akşam haber veriri bize inşl. yanlış anlaşılma vardır.

hiçbirinizi göremiyorum belki de buradasınızdır,hala bir ses seda yok benim bay hücre'den kaydirigubbakcemile3 o değil bütün K.K onu bay hücre diye tanıyacak,tanıyın kızlar hatta söyleyin hadi tempo bay hücre bay hücre bay hücre........... ya sıkıntıdan ne diyeceğimi bilmiyorum sanırım kaydirigubbakcemile3 bu arada pınarpin benim gelin çorabım demişsin ya çok hoşuma gitti :kedi: nereden aldın kızzzz

lepi sen ne yaptın kuşum sizinki daha önemliydi annenle konuştunuz mu düğün tarihini öne almak gibi bir düşünceniz olduğu hakkında

Çilak Allah cızırtını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende öle bacım gelinliğim efil efil ferah sıkıntı vermesin yeter eve gelince ama cızzzzz victoria secret halt etsin yanımda

Sevindim kuş bende artık benimkine atom derim Hatta atom karınca anaa çizgi filmide vardı

daha değil
bi kaç hafta beklememiz gerekebilir ama
kesin olcak sanırım yan benimkikesin eve çıkcağı için uzaktmak istemio
kredi çekmemiz gerekcek istemesem de
onun için işte şimdi hesap yapıyorum ne nekadar tutar neyi nerden alırız diye
herşeyi nakit değilde bi kısmını taksitle almak işimize gelio kredi az çekeriz ozaman belki de hiç çekmeyiz:S
mesela evkurda 1 halı alana ikinci bedava 4 m2 ler 460 lira imiş 6 m2 ler 740 gibi bişi
yatak odası yollukları üçlü 235 lira kamppanya nesaman bitio öğrencem olmadı alcaz iki 4 m2 24 aya kadarda taksti var daha nolsun bütün halıları ordan alsak nakitten 1000 lira kullanmamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…