-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Halılar nasıl kızlar ya bunlar makinayada atılıyormuş bileniniz varsa aydınlatınız beni yaww.

lepicim artık şartlarınıza göre en uygun yolu bulursunuz,en güzelini düşündünüz bence uzatmayın madem bu kadar,hayırlısı olsun bitanem

eregli halı işine ben pek bulaşmadım bilmiyorum daha da bulaşır mıyım :)

çilek bi de senin ilk eklediğin taç vardı ya ona bayıldım ben,taç takacağım taçsız prenses olur mu diyordum,sevgili bay hücre prensesliğimin de içine etti yaaaa

öle pelüşa benzer bizim salonda var normal bişi gibi yıkıoz gidio
ama çok tüylüler pörsiyebilir
bi de beyaz bunlar yav açık renk almaya korkarken beyaz halı alınır mı

adam aynen kascaz evlencez ben hala işsizim ama olsun yeter bukadar
zaten 6 aydır nişanlı ondan öncede 2 yıl sözlü kaldık

senin hücreye gıcık oldum ama

merhabalarr herkeseeee :)

peluşlar cok tatlı duruyo ya o modellisi özellikleee evet halıda beyazz sürekli temizlik duygusunu çağrıştırıyo

ereğli fıstık gibi olur
bi de şalvarlı tipleri var bunların
ben böle bişi giymek sitiyorum kına yakılırken
gelinlikçi beleş veriri umarım

Lepi esra şalvarlısı platform topukla(bugün çok dedik):roflol: süper olur bencede kıvırcık saç falan. Yupppi gelinlikçi beleş vermezse ben bu seti alırım belki 150 lira falan tümü pahalı mı yaw gelinlik alan bacılarım?

bilmiyorum ben daha almadım :))
ama içinde kına seti de var pazarlılan dfalan alınır gibi
benim nişandan kama hafif platform altın rengi akkabılarım var onları giycem altına şalvar da kırmızı sarı işlemeler falaln uyar sankim

ya evlenme hazırlıkları çok zormuş kızlar ya
mobilya bakıom beyaz eşyları seçtim kombinlicez duruma göre
gidip fiyat alcaz
ev tutcaz ama nerde karar vermedikbenneyaptımki
e halılar var
gelinlik duruo 3 4:uhm: aya evlenirsem nezaman dikilmeli bu meretfisfisfis

ereğlim nişanlımın boyu 192 ama ben çok yüksek giyemiyorum nişanda krem regi ayakkabı almıştım onu giymeyi düşünüyorum

senin hücreye gıcık oldum ama

hiç sorma ben hele,rahatlığa bak sen en son mesajımdan sonra 1 kere aradı cevap vermedim ya daha tık yok yahu 8 saat oldu be hücre ne yapmaktasın sen di mi??? Yok o değil çok pis işgilleniyorum artık yüzümü yok nan aramaya ya da ne söylerim diye mi düşünüyor hala :roflol: iyice makaraya aldım konuyu,Allah sonumuzu hayretsin

slm kıslar nasılsınız
adacım enişteyle aranız düzelir inş okuyunca çok üzüldüm

Amin canım umarım da,önce mantıklı bir şeyler söylemesi lazım yoksa bye bye bay hücre olacak sonu haberi yok

.....
gelinlik duruo 3 4:uhm: aya evlenirsem nezaman dikilmeli bu meretfisfisfis

canım gelinlik için 1,5 - 2 ay yetiyor,hele bedenin hazır dikili olanlara uyuyorsa hiç sorun olmuyor ama bedenine göre dikilecekse de dediğim gibi 2 ay fazla fazla yetiyormuş

offf ya gelinlik dedin de aklıma geldi bu cumartesi 2. provam vardı aman yaaa ne olacak şimdi ((

adacım canım bak seninki geldimi sakinliğini koru
sakinliğinden sessizliğinden korksun senin
hani derler ya havlayan kopek ısırmaz sen bağırmican ki tırssın ne düşünüo desin
buarada gelinilk yaza doğru gelioz ya ondan diomm ben gelsin benim herif haftaya konuşsun annemle
gidip bakayım yav
buarada mobilyeları nerden aldınız nekadar tuttu

ben geldim ama kimsecikler yokk
lepi kız ben seni atlaamışım canım çooooooooooooookkkk sevindim demek erkene almaya karar verdiniz hadi bakalım hayırlısı bi aksilik çıkmaz inşallahh canım gerçekten çokk sevindim..

asgd saol canım inşallah bi aksilik omzsa öne alcaz gibi
ama ben vaz camak istiom zor işmiş:))
beyaz eşya hangi marka alsak falaln kafam döndü
ne nerden alınır derken hee

asgd saol canım inşallah bi aksilik omzsa öne alcaz gibi
ama ben vaz camak istiom zor işmiş:))
beyaz eşya hangi marka alsak falaln kafam döndü
ne nerden alınır derken hee

yok kız ne cayması sen akıllı hatunsun sokarsınız herşeyi yoluna canım herşeyin hayırlısı yeteri kadar beklemişsiniz maddi olarak sıkıntı yok gibiyse çabucak halledersiniz canım kalan eşyalarıda ALLAH ım işlerinizi rast getirsin

lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de mii brütüs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne zaman evlencenn?

ay evet grace ya
senden sonra çok şey oldu bi günde hayatım değişrti denilebilir
anneme sölemedik daha bu fikrimizi
ama benimki kesin taşınıo
e uzatmayalım dio
eylülde değilde maksimum temmuzda ramazan öncesi osun dio
ben de öle bi zamanda regl olcam ki sen evlenirken olmaz mesela
bi hafta evvel ya da bi hafta sonra buda temmuza denk gelio
sen b. eşya aldın mı ne aldın modeli falaln desene bana kuzu ya
mobilyaları napcaksınız anlat hele kaçma hemen
akıl almam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…