-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya bu avatarım gıcık mı olmuş her yeri oynuyo

başım dönüoo onu görüncee:)

zeynep mesela kilimde siyahlı bi model vardı o yok katologta o da hoş du

cnm fiyatlarıda iyi yani benim sorduğum 4 küsürlük yemek odaları kadar yanii. o yüzden sevndim bu işe demekki bulabilcez bizde uygun fiyata.
hadi kaçtım ben bye byeee

kız zeynep bizim de fazla paramız yok valla. ben dedim olmuşken beğendiğim olsun. ha deyince değişmio mobilya. paramız yetişmezse borç yaparız en fazla 1 sene de biter

istanbulda ölee. bizim burda hiç problem yok istediğin gün istediin saat veriolar. önceden almaya gerekte olmuo lepimm foto işi yarım saatlik bişiy şu hemen verenlerden çekilirsin .

ayy istanbul kadıköy illet biyer başka yerler böle değil

zeynep bak orda vardı peşin 2200 e bıraktı benim hoşuma gitti o life modeli galiba

dolmuştur lepicim. artık hafta içi falan bakmıcan alcan gün halledersin yarın foto çektir başvur hemmen

küçük pandam h. sonu olmalı nikah olcak bizimki

benim memur salona gelecek canım ... herkes düğüne gelecek canım bizim...

bizim beyaz eşyalar 4 bin tuttu canım... modellerini şimdi tam hatırlamıyorum cnm...

Anasayfa | İder Mobilya bu da mobilyaa sitesi..

Gracefulllll süpersin köşeler süper fiyatlarıda öyle hatta o sekizyüzlük olanı alsam mı oldum uygun ve güzel köşe arıyordum isabet oldu gibi sen mağazalarını gezdin mi rahatmılar koltuklar falan inş netten satışları vardır sehbalarda öyle çok hoş fiyatlarda güzel piyasaya göre.
Bebelerim iyi geceler okuya okuya geliyorum:)

Sonbahar beyaz eşyaların hayırlı olsun tekrardan canım. Yataşta köşe takımları 1200 hatta 1400den başlıyor gülüm moralini bozmak gibi olmasın yeni baktık daha ama tanıdık bi yer varsa ind yapabilirler belki.
Em lojmanınız hayırlı olsun seninde:d
Adacımm gelişmeleri uyumazsan yaz kuş.
Lepi sende seri ol biraz

.......................................................

Son düzenleme:
günaydın nisan ve lepi..
ayy lepi hadi hayırlı olsun, böyle aniden olunca eteklerin tutuşmuş kız:))))
inş. allah herşeyi gönlüne göre verir..

günaydın gülsün, pınar
nasılsınız kızlar

ada nerdesinbilmiyorumkismile
bay hücre nie gelmediki dün gece
nereye kadar susulacak böyle :sm_confused:

nisancım aman dikkat et canım.. ortalıkta çok kötü ve uzun süre geçmeyen bir salgın var..
burda da tam aksi bugün biraz daha iyi hava:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…