-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım anladım .gelin gelinlikle gitti çok eğlenceliydi gerçekten bak.
bizdede öyle canım düğünde yapılıcaksa önceden nkah yapılıyo kimse cagırılmıyo ama sadece nıkah olucaksa herkes cagırılıyo.
dugun yapıpa nıkahı dugun salonunda kıydıranlarda var.böyle yani şeker.
yemeğe gidip bi ton masrafa girip eglenemeyıp bırde mılletın suratını cekmektense taverna gıbı bı yer cok guzel olur bence hem herkez cok eglendı hemde gelınle damat masraftan kurtuldu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 bazen böle benimkine beğendiğim modelleri gönderiyorum nasıl diye :jeyyar:

bana verdiği cevap: tatlım güzelmiş ama ben seni üzerinde bunlar olmadan alsamm delikafadulden eyvahedigeldismile :kedi:

kaydirigubbakcemile3 bazen böle benimkine beğendiğim modelleri gönderiyorum nasıl diye :jeyyar:

bana verdiği cevap: tatlım güzelmiş ama ben seni üzerinde bunlar olmadan alsamm delikafadulden eyvahedigeldismile :kedi:

:roflol::roflol::roflol:

selam kızlar
bzm orda bi iç giyim tükkanı vardı kapatacak 1 aya kdr
gittim 15 tl ye siyah dantelli iç giyim takımı aldım :jeyyar:

canım böle bişeye ne dersin?

buda güzelde onun yerıne ben cvp vermıs gıbı oldum hehe

feöz canım illa beyaz mı olmalı bence kınada beyaz giyme zaten gelinlik beyaz olmıycakmı canım farklı bır renk tercıh etsen kınada daha güzel olmazmı canım

çilek naptınız kız görümcenle hangisiydi büyüğümü küçüğümü :)ay ne meraklı melehatım yaa :)))

ereglım bende cvp verim şeker bence pahalı dgeıl gayet uygun hem güzelde takım ama gecelğin arkasında model dısında bı orjınalliği yok geceliğe değmezde jartıyerlı takım güzell

aynen canım
ya nerelere gidilebilir acaba istanbulda mıydı onlar
nere gittiler acep ya da istanbulda nereler olabilir
gece hayatı kültürüm sıfırda

muhahahaha

canım böle bişeye ne dersin?

ben beğendim:hulya:

selam kızlar
bzm orda bi iç giyim tükkanı vardı kapatacak 1 aya kdr
gittim 15 tl ye siyah dantelli iç giyim takımı aldım :jeyyar:
nere kız ora yakınmı bana de bakiyim hele semtikaydirigubbakcemile

aynen canım
ya nerelere gidilebilir acaba istanbulda mıydı onlar
nere gittiler acep ya da istanbulda nereler olabilir
gece hayatı kültürüm sıfırda
canım benımde gece hayatı sıfrıdır da sorarım ama senın ıcın gıdılen yer nereydı semtı ınan hatırlamıyorum
Okiş bebeğim sağ olun bişiler göstericem bi bakıverin ona göre alcam olar mı?
tamam şeker ekle bakalım yorum yapalımaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…