-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Adaaaa inanmıyorum bebeğim çok ince senin hücre yawwwwwwww :) Çok sevindim canımmmmmm akşama güzel şeyler olcağı içinde ayrı bi sevindim yupppiiiiiiiiiii senin adına

adaaa
ez hücreyi
rnaları dnaları paçlansın
hücrenin başka birimleri de vardı da hatırlayamadım onlarda parçalansın haha
ben de yemedim öle sepetten çikilotalanmış meyve bana da göndersenee

ada çok sevindim cnm herşeyin düzeldiğine bugünde aklıma geldinn dua ettim umarım düzelmişr araları die.
teşkler kızlar fiyatı 30 dedi 25 e bıraktı bununla birlikte göbekli yatak takımlarından aldık
lepi bilmiom ki dökülürmü acaba amann zaten kaç kere giycem ki geceliğimin altına aldım işte
çok istiom kına yaa inş. olur anı kalsın die istiorum eskiden gereksiz gelirdi de şimdi duruma öle bakamıom kafa dengi insanlarla 15 20 kişi eğleniriz diom. lepi nie değişti çokmu pahallı cnm

ben beğenmedim ama:)
zeynep düşün kokteyl verelim demiştik
200 kişiye 5000 lira çıkardı
gider yemkli düğün yaparım o praya ki okadar vermeye niyetimiz yok
şimdi başka şeyler yapabilir miyiz diyorum
bak sana kopyaliyim daha önce kızlara sordum sen de fikrini belirt

.................................................

Son düzenleme:
Lepi tarafların haberi yokya o kısım süper neden olmasın bee sende:) Önce anneni hallet sen. Bunlar kolay
Gecelik pahalı mı nan?j

lepi sen davetiyeni nikaha çağırmak istiosan nikahı yazcaksın kuşum
gelen gelir. davetiye ye yemeği karıştırma bence çağırcağın kişilere davetiyeni verirken söylersin yemeğide. gerçekten çokmuş fiyatı.haftasonu gündüz düğün yapıp kendi arkadaşlarınla yemeğe gitmen iyi olur bence gayet mantıklı. bizde de düğün yapsam kimse gelmez derdi var ondan kalkışamam böyle bişiye dediğin gibi bi sürü çoluk çocuk çomak off uğraşılmaz

Kızlar interntten satış yapan bir yer varsa derseniz müteşekkir kalırım ucuz olcek ama

google'a içgiyimmerkezi yaz :) ben o siteden alışveriş yaptım bikaç kez, memnun kaldım :)

bi de hepsiburada'dan da alıyorum :)

cnm, bnm arkdşımda sadece nikah yapmıştı
kınasında önce gelinliğini giydi
sora kınalığını giydi böle bişi yapsanfisfisfis

bence de en mantıklısı bu. ben de şahsen ilerde öyle yapmayı düşünüyorum. gelinliğe bişy olacağını da zannetmiyorum :)

parasından değil kız çok sıradan geldi gecelik sırtı hariç e habire sırtına mı bakcam aynada ya da adama totomu dönüp durcam mı ondan önünda bişi olsun:)

kesinlikle katılıyorummmm :) arkası güzel ama önü çok sade, o arka kısımdaki dekolte önde olsaymış eminim daha makbul geçerdi :jeyyar:

geçen sene gittigidiyordan şunun kırmızını almıştım, hem de 8 lirada kalmıştı açık arttırma aklinialirimsmile benimkine resmini attıydım da bundan aldım diye, aklı başından gittiydi :jeyyar:

lepi canım 5000 e gercekten cok demısler sen o parayla neler neler yaparsın fuzulı masraf olur.soyle bısey var canım h.içi nıkah demıssın ya ordan sonra nere gıdıcen kendı evıne mı babanın evıne mı bende karadenızlıyımde bıraz garıpsenebılır bu durum sonucta mıllet bılmıycek h.sonu dugun olacagını..
fıyatlar konusunda pek bılgım yok ama canım sımdı normal bı dugun salonu tutulsa hıc nıkah olmasa (yanı nıkah sadece aıle arasınd aoluyo ya o sekılde olsa)mıllet hep oraya gelse ne kadar tutarkı cok elıt bı kesımmı gercı bılmıyorum ama..yada dugunu ılla senmı ıstıyosun dugun olmasa sadece nıkah olsa sonrasındada genclere ıste ıstedıklerıne arkadaslarına vs bı yer tutulsa oraya gıtsenız olmazmı?
soyle ornek verım benım amcam evlendıgınde nıkah oldu sadece sonrada aksam ıcınde tavernaya gıdılıcek dendı cuzzı bır mıktar belırlendı gelmek ısteyen gelsın gıbı konusuldu ama herkes kendı odedı taverna kapatılmadı bı kısım ayrıldı sadece o yuzden cokta masraf olmadı herkezde kendı bılet fıyatını kendı odedıgı ıcın gelınle damadada sorun olmadı.ve kımsede bu durumu garıpsemedı coktaguzel oldu cok eglenıldı falan fıkır olsun dedım canım yıne ne dusunursun bılmem ama.ne olursa olsun inşallah herşey seninde nişanlınında içine siner canım

ohooo çok sexsüü kaydirigubbakcemile2

asgd kızım bu fikirler benim çok işime yarıo emin ol:)
yani karayiplere balayına giderim diyen bi kesimin evlatalrı bu ayırdıklarım atsan atıllmaz satsan satılmaz
ondan onlara ucuz yer olmaz güzel bi yer olmalı
ama dediğin de olabilir bak benimkiyle konuşiyim taverna tarxı eğlenceli bi yer olabilir
buarada gelin tavernaya neyle gitti gelinlikle mi

buarada nikah oluo bizde genelde erkenden
asıl olan düğün oluo zaten düğün yapılınca nikaha kimse çağırılmıo
yoksam bigün öle bi gün böle kırarlar kafamı valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…