- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.061
kız o değil hani 5 liralık bişi alman lazım ya onda ne aldın
kız hatige sen böle güzel diye anlattıkça daha bi merak ettim
gidip kendim alcam hee kaydirigubbakcemile3
söylemeyin çatlasınlar.
çatlıycak bişey yok güzelim :1closedeyes::roflol:
vallah bişey anlamadım sizden
adam geldi bi ara gitti bende bişey yazacak sandım
nerden alışveriş yapıosunuz
eyüp kim sabri kim tuncer kim bi anlasam :roflol:
tc kimlik no demişsiniz biri vergi no demiş :roflol:
hehehhe bayanssulusmile aslında güzel olan ne biliyomusun kadınlar günü nedeniyle 5TL ye aldığın ürünün yanında 3 hediye gelmesi.. bide biz bayanlara göre ya kremdi falan ondan heralde.. severim ben.. bayanssulusmile
hehhhhh kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan cnmmmmhee sölim tatlım Antibakteriyel El Temizleme Jeli aldım.. Parfümlükaydirigubbakcemile5sünü :))
25 marta kadar uzamış kızlar
hehhhhh kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan cnmmmm
orası zaten paha biçilemez yaa kaydirigubbakcemile3
dur ben annemin üzerinden de üye olayımda bi set daha gelsin
acaba onu hangisinden istesemm :uhm:
merhaba herkese,
sevgili adanın yaşadıklarını geçmişi şöyle bir kurcalayıp okudum. açıkçası benzer yada değil birşeyden eminim herkes bunları yaşıyor. süreç.............bu arada hala çeyizim yok hala nerede kaldı ki il bazında nerede yaşayacağımız belli değil(( tek birşey belli oldu düğünün tarihimiz. 24 temmuz cumartesi.
bu arada sevgili site ahalisi sizden bir fikir alayım gerçi bunu davet organizasyonu bölümünden sormalıydım ama burayı takip eden daha çok gibi, yardım ederseniz mutlu olurum.
1. düğünde ne ikram edelim yaz sıcağı kısa akşamlar yemekli olmasın diyoruz. meyva dondurma yaş pasta bilemedim açıkçası
2. nişanlım ve ben ayrı memleketlerdeyiz aillerimizde ayrı yerlerde düğünün bir tane olup kız evinde olmasına karar verdik. sizce tuhaf kaçar mı bu durum. ayrıca bu durumda erkek evind eresmi nikahı kıydırtsak mı grek yok düğün esnasında mı kıyılsın bilemedik.
şimdilik bu kadar. yardım edenlerin yüreklerine sağlık
küçükten büyüğe şöyle A - B - C - Dya bişi sorcam ya unuttum aklıma gelmiyo size sorayım.. sütyende C mi büyük B mibayanssulusmile
bende kuzenlerimi kaldırım ayağa :)) diyolarki önce niye sölemedim.. dedim ben bi denedimki iyi bişimi diye.. hadi verin gari dedimboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?