-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kız hatige sen böle güzel diye anlattıkça daha bi merak ettim
gidip kendim alcam hee kaydirigubbakcemile3

kız hatige sen böle güzel diye anlattıkça daha bi merak ettim
gidip kendim alcam hee kaydirigubbakcemile3

hehehhe bayanssulusmile aslında güzel olan ne biliyomusun kadınlar günü nedeniyle 5TL ye aldığın ürünün yanında 3 hediye gelmesi.. bide biz bayanlara göre ya kremdi falan ondan heralde.. severim ben.. bayanssulusmile

nerden alışveriş yapıosunuz
eyüp kim sabri kim tuncer kim bi anlasam :roflol:
tc kimlik no demişsiniz biri vergi no demiş :roflol:

cnmmm şimdi int.eyüp sabri tuncerin sitesine giriosun 5tl'lik sipariş veriosun el kremi,vucüt losyonu ve parfüm hediye gelioooo ama dikkat et benim gibi sapıtıp 30 elden sipariş vermeeeekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

orası zaten paha biçilemez yaa kaydirigubbakcemile3
dur ben annemin üzerinden de üye olayımda bi set daha gelsin
acaba onu hangisinden istesemm :uhm:

orası zaten paha biçilemez yaa kaydirigubbakcemile3
dur ben annemin üzerinden de üye olayımda bi set daha gelsin
acaba onu hangisinden istesemm :uhm:

bende kuzenlerimi kaldırım ayağa :)) diyolarki önce niye sölemedim.. dedim ben bi denedimki iyi bişimi diye.. hadi verin gari dedim boshayallersmile

tatlım açıkcası bir an mantıklı oturup düşününce ben de böyle hissettim ve uzatmamaya karar verdim,çevremde ki herkes nişanlıların bir şekilde stres yapıp kavga ettiklerini ve dikkatli olmamı söylüyor zaten bilemiyorum bu da böyle bir şeydir diye geçiştirmeye karar verdim ki zaten bizim ki iyi bir şekilde dersini almış görünüyordu.Ama ettiği bir laf beni kendime getirdi bunu da itiraf etmeliyim.

Bana dediği,tamam hatalıyım,sorumsuzluk yaptım bunu kabul ediyorum ama sen de şunun cevabını lütfen bana ver,benim senden uzakta ve tlf.larım kapalı diye bir başkasıyla birlikte olabileceğimi nasıl düşünürsün,bunu kendine,bana ,bu kadar emek ettiğimiz ilişkimize nasıl yakıştırırsın.Ben sana olduğu gibi anlattım durumu şöyle de diyebilirdim canım şirketten bir arkadaş acil rahatsızlandı onu hastaneye götürdük o hengame de arayamadım vs. bana öyle bakma çünkü çevremde ki erkekler bunu yapıyor,böyle yalanlar söylüyor.ben sana doğrusunu söyledim.ama bana ulaşamadığında lütfen sana yanlış yaptığımı düşünmesen arkadaşına gidiyorsun ve ben ne yaptığını görmüyorum değil mi benim de aklıma yanlış şeyler mi gelmeli.Birbirimize güveneceğiz,ben sana güvendiğim için evlenmek istiyorum ama sen böyle düşünürsen nasıl benimle evlenmek isteyebilirsin ki...............sonuç kafama koca bir taş düştü sanki...biraz saf ve aptalca düşündüm o anki sinirimle,ama yine de bir daha bana haber vereceği konusunda sözünü de aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tarihinizin belli olduğuna çok sevindim,düğün sizin tarafta olacaksa nikahı da erkek tarafında yapmanız güzel bir jest bence de,ikram konusunda fikir veremeyeceğim ama pastasız düğün yapma yaaaaa olsun pastan kız,şöyle coşkulu bir müzikle kes pastanı kaydirigubbakcemile3

ya bişi sorcam ya unuttum aklıma gelmiyo size sorayım.. sütyende C mi büyük B mibayanssulusmile
küçükten büyüğe şöyle A - B - C - D

kızlar yaa el yapımı sabunlarda alıp hakoşumun nişan bohçasına koysam olurmuuboshayallersmile

kız çılak eyüp sabri tuncere giriosun. üye oluyosun. 5 liralık bişi alıosun. sonra sana yanında hediye veriolar. kargo ücreti de 3 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…