-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sağol tatlım :)) benim büyük değil ufakda değil iyi yanii :)) markafonide hoşuma giden bikaç model oldu da çamaşırda o yüzden sordum.. B alayım ben :)):icecream:

kızlarr selammmm eyüp sabri tuncer rüzgarı buradanda geçmiş bende sipariş verdim ama henüz gelmedi istediğim hediye üretimde olduğu için gecikmiş kuzenimde pink blossom almış mükemmel fln dedi koku için

ya kargom yola çıktı mı nerden öğrencemm :uhm:
biliyo musunuz
cnm kargo takip ekranı yok ara yada bize ulaşın kısmından yazı yaz hemen telefonuna dönüyorlar zaten

ben hep kolonya aldım yaaa aslında almak istemioyordum ama pek bi seçenek yok belki bu seferde sabun alarım gördüğünüz gibi sapıtmış durumdayım anneme hakana(aşkım) herkese kendim için aldırıommaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ya kızlar ben de sipariş vercektim ama tc no verion ya içim rahat etmedi
cnm artık bireysel ft işlemlerinde tc kimlik no zorunlu ondan istiolar

ne aldın canım peki. akşama benimki gelsin de sorayım türk telekom da benimki onların vergi numarası var olursa öle yapıcam

hahaaa süpersin levrek ya
bakayım gelmezse bugün arıyım bende kaydirigubbakcemile3

hahaaa süpersin levrek ya
bakayım gelmezse bugün arıyım bende kaydirigubbakcemile3

ara cnm vallaa adamlar benden bıktıııkaydirigubbakcemile3
kızlar buarada başkası adına da alış veriş yaparken kendi kredi kartınızı kullanabiliosunuz bilginz olsuuunnnaklinialirimsmile

nerden alışveriş yapıosunuz
eyüp kim sabri kim tuncer kim bi anlasam :roflol:
tc kimlik no demişsiniz biri vergi no demiş :roflol:

hatigecim sen ne sipariş verdinnn

Pure Love verdim ben tatlım aklinialirimsmile o şarkıyı sevmiştim o yüzden verdim hehe opuyorumnanaktan güzel çıktı ya hafif böyle baymıyoo beğendimm :)) yalnız eve gitmeden ofiste bitiricem ben bunları hehehe :))bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…