-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım, bu durum ikinize de kötü bir ders oldu.. umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız...

kızlar, bendemi bir daha sipariş versem eyipppten acep...
yaa aslında benim kokuları herkes çok beğendi ama bana ağır geldi... daha hafif bir koku istiyom bennnnn....

adacım sağol tatlım sıralama için :))

konuya gelince emin ol ki hepimiz yaşıyoruz.. bende sen gibi paranoyaydım böyle varya.. birkaç laf etti aynı seninki gibi laflar.. kendime geldiğimi hissettim o an..çok sevindim herşey düzelmiş........ :)) arada böyle ufak tefek atışmalar da hoş olmuyor değil ama hani sanki her tartışma ve barışmada tekrar yeniden aşık olduğumuzu hissediyoruz... Allah ufak tefek atışmalar dışında büyük kavgalardan uzak tutsun hepimizi.. Cuma günüde ettim hepimize duayı.. :))

var ya bu karı milleti bişi duymasın hemen yapıo. benimki telekomcu zaten engellicek beni kadınlar kulübüne girmemi. dio her şeyi ordan öğrenion:roflol:ben de diom benim orda bissürü arkadaşım var. hatta başka arkdaşım hiç yokki burda

kızlarr sonunda pazar günü istemeye gelecekler. herşey çok hızlı başladı. hem çok mutluyum,nedense bir o kadar da huzursuz. içimde bir stres var. umarım herşey güzel olur.

sakardeniz hayırlı olsun cnm.. heyecnla karışık bi stres olur mutlaka
inş çok güsel geçer cnm

adacım sevindim aranızın düzelmesine inş bida yaşanmas böle bişi

kızlarr sonunda pazar günü istemeye gelecekler. herşey çok hızlı başladı. hem çok mutluyum,nedense bir o kadar da huzursuz. içimde bir stres var. umarım herşey güzel olur.

hayırlı olsun canım :)) çok sevindim adına.. stres olur tabi ilk kez yaşayacağın bir deneyim ve heyecan.. ama tadını çıkar. :))

sakardeniz, hayırlısı olur inş. canım..o stres sıkıntı heyecandan kaynaklanıyo... kafana takma birşey ve rahat ol canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…