- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.121
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizcnm ara vereyim dedim biraz:1ninca:
ama döndüm yineaklinialirimsmile
senin mikser hoşuma gitmiştide şu blender parçalayıcı hangiydi:1ninca:
speydim renkleri uydurmamışınaklinialirimsmile
dön tabi yaaaaaaaaaaaa :)) olumunekankayizsmile
mikserin takımı canım.. gerçi mikserin yanında blendır çubuğu var ama..
biz speedyle lal mağduruyuz.. herbişiyimiz kırmızı ama mikser blendır uymadı :)):roflol:
oohhh ooohhhh maşallah be çilek beleşten düzdün çeyizleri:roflol:
kız sen bunun mikserli modelini aldıydınya değiştinmi yoksaohaoldumsmile
ecemcim seninkinin modelide güzelmişzemuszemus
napim kıs çevrem hep soruyo ne eksiğin var söyle illa diyolar
bende diyorum işte tamam diyolar :roflol:
yok cnm niye sararsınki cifle sil ohh mis gibi kullan:jeyyar:ben hepsi buradadan aldım canım o zaman 109 liradı şimdi 119 lira olmuş. orda renkleri vardı. ben beyaz sararır die düşündüm ilerde. ama ben de beyaz istiodum bi kararla yeşil aldım neyse artık
yok tatlım mikseri evde çeyizde ayol.. bunu da alıyodum mikseri alırken ordaki bayan dediki blendır ucu var dedi gerek yok dedi almadım.. ama sonra vazgeçtim alıcam bunudaa :)) göstereyim dedimm :)) aklinialirimsmile
bana niye kimse sormuyo yaa:roflol: :roflol: :roflol:
ama benimde bi huyum var herbişeyimi kendim almak istiyorum...
milletin aldığını beğenmem ben hem:1ninca:
,
slm hilaalllllyasakkelimeohaoldumsmile
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye_CiLek_, KK Pro Üye Ece, hatige, dkb, em4561+, Drearines+, MissBiricik+, sakardeniz, adaer+, Levrek, mglove
maşallah cuma ya bgn bereket var :roflol:
sağol biricik ben yemek takımımı falan alınca bunu hediye vermişlerdi yanında birde tost makinası vardı
kızlar ben eyüp sabriden bi sipariş daha geçicem de sizce hediye olarak hangisini seçeyim
adacım sağol tatlım sıralama için :))
konuya gelince emin ol ki hepimiz yaşıyoruz.. bende sen gibi paranoyaydım böyle varya.. birkaç laf etti aynı seninki gibi laflar.. kendime geldiğimi hissettim o an..çok sevindim herşey düzelmiş........ :)) arada böyle ufak tefek atışmalar da hoş olmuyor değil ama hani sanki her tartışma ve barışmada tekrar yeniden aşık olduğumuzu hissediyoruz... Allah ufak tefek atışmalar dışında büyük kavgalardan uzak tutsun hepimizi.. Cuma günüde ettim hepimize duayı.. :))
adacım valla eniştem ne güzel konuşmuş ağzına sağlık kaydirigubbakcemile3
adacım, bu durum ikinize de kötü bir ders oldu.. umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız....
adacım meselenin tatlıya bağlanmasına sevindimolumunekankayizsmile[/B]
var ya bu karı milleti bişi duymasın hemen yapıo. benimki telekomcu zaten engellicek beni kadınlar kulübüne girmemi. dio her şeyi ordan öğrenion:roflol:ben de diom benim orda bissürü arkadaşım var. hatta başka arkdaşım hiç yokki burda
kızlarr sonunda pazar günü istemeye gelecekler. herşey çok hızlı başladı. hem çok mutluyum,nedense bir o kadar da huzursuz. içimde bir stres var. umarım herşey güzel olur.
adacım sevindim aranızın düzelmesine inş bida yaşanmas böle bişi
yaaa kızlar blenderlarınızı nasıl aldınız akıl verin bağaakannehir
ada aman bi daha kavga etmeyin en güzel zamanlarınız
bende herşeyimi kendim almak istiyodum
hatta marka marka yazmıştım hepsini araştırıp olumlu olumsuz yorumlara bakıpta
soranlarda zaten ne marka istiyosun diyolar öyle kıytırık almıyolar kız
bide herkes düşünceli olmaz ki işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?