-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet cnm az kaldı :Saruboceq:
istesinler istesinler
senin kıymetin değerin daha artıyo
anlasınlar işte bayanssulusmile

em ama gerçekten de yol parası çokmuş ya ben günlük verdiğim 3 Tl.ye bazen içim acıyor diyorum şu ulaşımı bedava yapsalar ne güzel olacak diye,seninkini duyduktan sonra ağzımı açmayayım ben bari

amannn napcam bilmiom kızlar?
insan eşinin yanına mutlu olmak için gelir. benim daha çok huzurum kaçtı. bu sefer benimkiyle de tartşır oldum. bi gün mutluyuz bi gün dipteyiz. çocuk da işte huzursuz dün dio ölçüm yaparken yanlış yapmışım fırça yicem dio. korkuyom iş yüzünden başımıza bi iş gelicek. ben hiç miğde ağrısı bilmem miğdem ağrıyo

cnm herşey olucağına varır öyle düşünme bak ne zorluklar çekioz ev aççaz yapcaz die
yüzdün yüzdün kuruğuna geldin mutlu olun tadını çıkarın.üzme sende canını elbet bi formül bulunur düzelir. öğretmenliklerde olup hep benimde yengem hergün t.dağ dan lüleburgaza gitmişti tyini çıkmadığı için

ya zeynep çok ucuz lojman 290 lira yakıtla beraber. hem içi de güzel tek eksik salon hariç odaları küçük ama içi temiz yeni tadilat olmuş. tam şans güldü derken bi de ondan olmayalım

ya zaten ben illaki köyde çalışacağım için mecbur yol parası vericem. ama en aza ve en kısa süreye indirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…