- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.141
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye_CiLek_, KK Pro Üye Ece, hatige, dkb, em4561+, Drearines+, MissBiricik+, sakardeniz, adaer+, Levrek, mglove
maşallah cuma ya bgn bereket var :roflol:
Lal Serisinde yok ama bi kutu yağlı boya işimi görebilir diye düşünüyorum :jeyyar:
canım açıkçası bende aynı düşüncedeydim hem bizim için geliyolar hemde onlara mı ödeticez diye kendim için söylüyorum bunu ama bilmiyorum yani amcamın eğlencesinde sorun çıkmadı belki uygundu fiyat ondandır bayada kalabalık oldu gayet güzeldi ve herkez bizde böyle yapalım düşüncesinede girmişti.
şöylede birşey var benim olsa böyle bi durum ben gelenleremi ödetirim tabiki ödetmek istemem biz karşılayalım masrafları isterim sonuçta her biri bizim için geliyo ..
yani şöyle düşünüyorum ben nikahtan yada düğünden sonra güzel bi restoranta gidip herkezin masrafını karşılayıp sadece yemek ve muhabbet olupta eğlenilmiycekse yine aynı şekilde masrafları ben karşılayıp taverna gibi bir yerde gelecek kişilerin sayısını belirleyip orada yer ayırtıp gönlümce eğlenmeyi tercih ederim .sonuçta tamamı kapatılmak zorunda değil öylesi daha masraflı olur bilmiyorum yani kızlar ben bu şekilde düşünüyorum fikir olsun dedim şayet bu tavernada olmak zorunda değil cafe tarzı bıyerde olabılır ne bilim işte:bbo:-tatlicadiarzu-
merhaba herkese,
bu arada hala çeyizim yok hala nerede kaldı ki il bazında nerede yaşayacağımız belli değil(( tek birşey belli oldu düğünün tarihimiz. 24 temmuz cumartesi.
bu arada sevgili site ahalisi sizden bir fikir alayım gerçi bunu davet organizasyonu bölümünden sormalıydım ama burayı takip eden daha çok gibi, yardım ederseniz mutlu olurum.
1. düğünde ne ikram edelim yaz sıcağı kısa akşamlar yemekli olmasın diyoruz. meyva dondurma yaş pasta bilemedim açıkçası
2. nişanlım ve ben ayrı memleketlerdeyiz aillerimizde ayrı yerlerde düğünün bir tane olup kız evinde olmasına karar verdik. sizce tuhaf kaçar mı bu durum. ayrıca bu durumda erkek evind eresmi nikahı kıydırtsak mı grek yok düğün esnasında mı kıyılsın bilemedik.
şimdilik bu kadar. yardım edenlerin yüreklerine sağlık
kızlar varya aslında çok moralim bozuk. eş durumundan atandım ama daha başlamadım çalışmaya. hep bi aksilik çıktı hep birileri bi üçkağıt çevirdi. ben geriliom bu sefer benimkine yükleniom. bi gün iyiyiz bi gün kötü. yani aşkımın yanına geldiğime düğün hazırlıklarına başladığıma sevinemiyorum
asıl tayinim çıkan okul 85 km uzakta. sabah 5buçukta kalkmam lazım. onun için daha rahat gidip gelebileceğim bi okul istedim. bu süreyi de raporla geçirdim. ama 20 gündür raporluyum yeter artık
kızlar varya aslında çok moralim bozuk. eş durumundan atandım ama daha başlamadım çalışmaya. hep bi aksilik çıktı hep birileri bi üçkağıt çevirdi. ben geriliom bu sefer benimkine yükleniom. bi gün iyiyiz bi gün kötü. yani aşkımın yanına geldiğime düğün hazırlıklarına başladığıma sevinemiyorum
asıl tayinim çıkan okul 85 km uzakta. sabah 5buçukta kalkmam lazım. onun için daha rahat gidip gelebileceğim bi okul istedim. bu süreyi de raporla geçirdim. ama 20 gündür raporluyum yeter artık
bende online oldum kızlar
em haklısın tatlım yaşanacak ülke değil burası
çilek nasılsın cnm görüşemedik ne zamandır
canım yol parası çok tutuyormuş o ne öle 19 20 tl günlük gitceğin yolda cabası yakın biyere taşınsanız kira yolya zeynepcim okula daha yakın orta bi noktaya taşınalım dedik. ama bu sefer ikimiz de yol parası vercez bi de kira. ne anladım ben böle çalışmaktan. ayda 360 lira yol masrafı olucak ikimizin
böle eş durumu mu olur ya
zeynep hoşgeldin canım :) nasıl şaşırdık bak,bu saatlerde pek olmuyorsun ya :)
aa zeynepcim ya sen mi geldin hoşgeldin yoktun ne zamandır
aşağısı kalabalık olunca insan göremiyo haliyle kaydirigubbakcemile3
ilk defa yaşıyoruz bunu kaydirigubbakcemile3
iyi valla güzelim asker bekliyorm 2 ay kaldı hihoyyyt
sen neler yapıosun eltinle aranız nasıl görüşüyo musunuz vereliniortak
neyse ben bir dedim var topiğine gidiyim bari :umursamaz:
neyse ben bir dedim var topiğine gidiyim bari :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?