-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

maşallah. ne güzel. bir arada herkes. tekrar hayırlı cumalar. bol dua edelim şekerler.

kızlar varya aslında çok moralim bozuk. eş durumundan atandım ama daha başlamadım çalışmaya. hep bi aksilik çıktı hep birileri bi üçkağıt çevirdi. ben geriliom bu sefer benimkine yükleniom. bi gün iyiyiz bi gün kötü. yani aşkımın yanına geldiğime düğün hazırlıklarına başladığıma sevinemiyorum
asıl tayinim çıkan okul 85 km uzakta. sabah 5buçukta kalkmam lazım. onun için daha rahat gidip gelebileceğim bi okul istedim. bu süreyi de raporla geçirdim. ama 20 gündür raporluyum yeter artık

aynen cnm katılıyrm sana hem benim için gelcekler birde üstüne para ödicekler herkesin kendi tercihi ama durumu olan olur olmayan olur o dönemde parası cebinde olmayan gelmesin mi yani o durumlarıda göz önünde bulundurarak kendim ödemeyi tercih ederim

hayırlı olsun cnm.

ikram olarak yaş pasta en iyisi onun da yanına gelin damat kurabiyesi yaptırbilirsiniz.
nikahı erkek tarafında belediye salonunda yapıp düğünü kız evinde yapabilirsiniz ayrı günlerde benim durumum belli dğl mesela ist.a gelin gitme durumum var onuda göz önünde alarak kız tarafında nikah erkek taafında yemek düşünüyrz. eğer ki t.dağ da kalırsam ikiside burda olucak

canım bozma moralini. bu üç kağıtlar zaten perişan etti herkesi.ama en azından alışmaya başlamalısın bence. ya da o tarafa yada okula daha yakın yere taşınma durumu da olabilir. umarım halledilir cnm.

cnm doğru diyorsun valla hep bişeyde bi aksilik çıkar zaten.ama inş. hayırlısı ile yakın bi yere yerleştirirler. sen yinede şimdi düğününe adepte ol tadını çıkar

bende online oldum kızlar
em haklısın tatlım yaşanacak ülke değil burası

çilek nasılsın cnm görüşemedik ne zamandır

valla bıktım artık. anlatayım size işimin nasıl sektiğini

önce bi okul bulduk bi hocanın tayini çıkıcaktı yerine ben gelicektim. adamın tayini çıktı ama gidemedi neden gitceği yerde çalışan öğretmenin eşi hakimmiş baskı yapmışar adama sene sonuna kadar dur die

sonra başka okul bulduk zar zor sonra bi okul daha bulduk. burdaki okula olcak dediler söz verdiler. ama şimdi sürekli uzatıolar süreyi. kadın doğum izni alıcak da ben de başlıcam. bugün git haftaya gel diolar habire. bu sefer diğer okula döneyim dedim o da dolmuş. adam beni mi beklicek

artık rapor alıcak halim yok. haftaya başlıcam kendi okuluma günlük 19 lira yol parası vericem 2 saat yok çekicem ama yapcak bişi yok. kadın izin alınca gelicem buraya

ya zeynepcim okula daha yakın orta bi noktaya taşınalım dedik. ama bu sefer ikimiz de yol parası vercez bi de kira. ne anladım ben böle çalışmaktan. ayda 360 lira yol masrafı olucak ikimizin
böle eş durumu mu olur ya

çilek nasılsın cnm görüşemedik ne zamandır

aa zeynepcim ya sen mi geldin hoşgeldin yoktun ne zamandır
aşağısı kalabalık olunca insan göremiyo haliyle kaydirigubbakcemile3
ilk defa yaşıyoruz bunu kaydirigubbakcemile3
iyi valla güzelim asker bekliyorm 2 ay kaldı hihoyyyt
sen neler yapıosun eltinle aranız nasıl görüşüyo musunuz vereliniortak

canım yol parası çok tutuyormuş o ne öle 19 20 tl günlük gitceğin yolda cabası yakın biyere taşınsanız kira yol
siz peki lojman işini ne yaptınız

zeynep hoşgeldin canım :) nasıl şaşırdık bak,bu saatlerde pek olmuyorsun ya :)

evett bugün geldimm ama birazdan dışarı çıkıcam.
çok uzak kaldım sizden

ayyy cnm benim yaa çoğu gitmiş azı kalmış
ne çabuk geçti zaman dicem gel bana sor dicen sölemiom o yüzden bişiyy :):)
cnm çok sevindim kavuşuonuz artık hasret bitio.
valla görüşmüoz ki biz tel nosu bile yok bende ztn kusur kalsın kaydirigubbakcemile3
geçenlerde kayınvaldem gitmiş onlara ayy biz arçelik isteriz
onu isteriz bunu isteriz demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…