-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmişi okumadım neler kaynattınız bakalım
bana fikir verin kına gecesini nasıl organize edeyim yaa
düğün ctesi
çarşamba yapsam kınayı olar mı ?
ne müzikler çalınır kınada

düğün ctesi

pınarcım bi kaynatma konumuz eyüpsabrituncer di :)) kaydirigubbakcemile

valla kınada bizim taraf oyun havası çifte telli duymasın oynamaz kalkıp.. ama roman da olsun, eee gençlere hitaben popüler müzikte olsun.. :))

bana kalsa koyarım rock-metal millet kopsun ama nerdeeeeeeee sempatiksalakcinni

düğün ctesi

evet olur zaten hemen bi önceki gece olması çok yorucu lur evdw mi olcak dışardamı olcak kınan kuşum.
oynak bişiyler buluruz roman havası fln çalarsın.
em görmedim cnm bakcam
ama şimdi çıkmam lazımm büroya gitcem bye byee

düğün ctesi

perşembe yada cuma da yapabilirsin. 1 gün de dinlenirsiniz. hada iyi hazırlanırsınız. oyun havası tarzı müzikler boll miktarda olmalı. ilk etapta oynanıyor. giriş müziği bile olsun. sonra kına türküleri bul, ama yavaş türküler olmalı,mesela yüksek yüksek tepelere..gibi,ama remix ya da hızlı söylenmemiş olmalı çünkü anlamı olmuyor. şimdilik aklımdakiler bunlar canım.

eeee ne giyiceksin pınarpin ayaladın mı
bindallı allıcam canım , önüzmüdeki hafta bigün çıkıcaz alışverişe

teşeşkkürler canım

kızlarr... bime gittim.. ama çöp oovası kalmamıştı... bende boş dönmeyeyim bari diye patates dilimleyicisi aldım:)))

düğün ctesi

tatlım hoşgeldin,bizde genellikle kına düğünden 1 gün önce yapılıyor,benimki de cumartesi günü ve cuma günü kına yapılacak.müzikler de işte çiftetelli,ne bileyim ankara oyun havaları,her türlü şakkıdı oynatacak birşeyler,eee halay olur bizde davul zurnasız olmaz yani halay havaları ama senin evde olacakmış,dediğim gibi eglenceli oynatacak birşeyler eee bir de kına yakılırken seni ağlatacak kınayı getir aneeyyyyyy olmazsa olmazlardan

pınar bana mail adresini yolla ben de bi sürü mezdeke-roman-oryantel-çiftetelli var eğer istersen tabi. :

speddyyy bana da gönder tatlımmmmm benim de bak kınama 42 gün kaldı

adaaa sakardenizz davetinize dayanamdm geldm :)))
ayy ben çeyiz faslını geçtm darısı sizee

balım hoşgeldin

kızlar caspersy arkadaşımız yeni evlidir ve süper muhabbeti vardır,bize tecrübeleriyle çok mantıklı paylaşımlar yapmıştır diğer topicte de,şimdi buradan konuşalım istedim ama o yabancılık çekti bir ara,ben de dedim buradaki arkadaşlar da süper canım tanıyınca anlayacaksın.Kızlar aman beni mahcup etmeyin,gerçi etmezsiniz de kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ada bizdede kına bi gün önce yapılır ama çok yoruluruz dye bigün önce yapalım dedik
oda perşembeyi cumaya bağlayan gece olduğundan olmaz
ya çarşamba olucak
ya cuma bakalım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…