-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hazırlan tabi canım....uçuşuda söylerim sana bir ara:)))

acapulconun yorumlarına baktım ama rocks daha iyi geldi sankim... ayy canım verdiğin bilgiler çok işime yarayacak valla... ikimizde 29 yaşındayız , araba kiralamayı düşündük ama trafik ters olduğu için riske girmeyelim dedik.... özellikle karpeze gidin dediler ama ... bakalım artık.. ayrıca o iş olursa eğer bildiğim kadarıyla 2-3 gün ara vermek lazımmış... yani dışarı çıkcak vaktimiz bol:)))) hellim peyniri için keisnlikle gitcem o simit sarayına.. alkol olmazsa olmazz:))))) keisnlikle uğrayacağımız yerlerden biri..
canım yaa tekrar çoook teşekkür ederimlumunekankayizsmile

heh kızlar can alıcı bi soru daha. şimdi ilk kez şey etcez ya annem dio denize girilmez. öle mi acaba mikrop kapmasın die mi

önemli, deil sekerim ben mersindeyken her haftasonu kıbrstaydım ve bi git bidaha bi daha gitmek isteyeceksin evet rocksta cok lüks guzel bir otel sahil acısından acapulco demiştim ben:kedi: karpaz guzel ama dedim ya kaza yapma olasılıgınız fazla benzin cok ucuz ama taksiler cok pahalıkaydirigubbakcemile3

evet canım. trabzon da oturcaz. çok mu sevion trabzonu
işte benimki de otelde istemio pek. ben de huzursuz olurum die çekiniyorum hani ev rahatlığı başka. evimize gelince rahat rahat olur.

evet çnkü aşkımn dedelerinin memleketi trabzn o yzden gönül bağım var görmedn seviyrm o yemyeşil memleketimi Şeniz

bn aşkımda aynen öle düşünüo otelde olmaz dio bakalım kısmet :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Bende çok korkuyorum yaww bide utanıyorum :1ninca::1ninca:
HH buarada artık çorapla ve kazakla yatmıyorum evde:d

yatma tabi alıs artık hiiiç valla gelsinde ogun ben görürüm utanıomusun ne oluokaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

anladım canım. amann zaten iki düğün arası 9 gün. biz 2. den sonra gideriz. o zamana kadar iyileşirim

iyi gecelr esra

knowcum, ben denizi çok sevmem zaten..havuz tercihimdir.. nedense denizde yüzemiyorum, korkuyorum, ama havuzda yüzüyorum.. enterasan.....

neyse kızlar.. bende kaçayım... yarın yoğun geçicek.. mobilyalarım gelcekte:))) hepinize iyi geceler... öpüyorum hepinizi... byy

iyi geceler şekerŞeniz

ada bende ki son bombayı bilion mu
şimdi ben kayınvalidem de kalıom ya. 20 martta eltimde gelio eşi yurtdışında şu anda 2 de çocuk var annesi gitti burda kalıcak
cümbüş var bizde

herkese ii gecelr, ii muhabbetler bnde kaçıym görüşrz opuyorumnanaktan

yalnız ayakkbıları çok merak ettm eregli eklesede görsek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…