- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.661
ojeyle bi derdim yok kullanmam pek işyerinde yasak zaten gıda fabrikası olduğu içinesra ben de korkuyom da korkunun ecele faydası yokkk :roflol:
ama şu oje olayı harbiden canımı sıkıo evlenmesem mi :roflol:
anam az kalmıs ben hazırlanayım bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 şeker acapulcoyu tavsiye ederdim ama rocksta mükemmel ama sahili yok var diolarda öle cakıl kayalık fln hava iyi olur o tarihte merkezdesiniz zaten otelden cıkınca dümdüz yürüyün köşede simit sarayı var ama burdakilerle aynı deil cakma kaydirigubbakcemile3 orada hellimli zeytinli bişiler var onlardan ye kaydirigubbakcemile3zaten dolmus otobus tarzı bişi olmadıgı için gezemezsiniz araba kiralarsınız tabi dügün gecesi erteleyeceginiz durum olusursa zor odadan cıkmanız kaydirigubbakcemile3 araba kiralarsanız trafik saçma salak kaza yapma riskiniz cok bide kornaya basmak yasak kaydirigubbakcemile3 ve 25 yasında deilseniz kiralamıolar kaydirigubbakcemile3
sonracıma eğer içki içiosanız simit sarayının yanında market var oradan burda 55 tl olan votkaları 11 tl ya alabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 saygılarımla
Emcim genelde diyorlar bana ama sende diyince çok sevindim canımın içi. Adacım eğer sende izin verirsen ev için seksü ayakkabılar ekleyebilir miyim?????
hazırlan tabi canım....uçuşuda söylerim sana bir ara:)))
acapulconun yorumlarına baktım ama rocks daha iyi geldi sankim... ayy canım verdiğin bilgiler çok işime yarayacak valla... ikimizde 29 yaşındayız , araba kiralamayı düşündük ama trafik ters olduğu için riske girmeyelim dedik.... özellikle karpeze gidin dediler ama ... bakalım artık.. ayrıca o iş olursa eğer bildiğim kadarıyla 2-3 gün ara vermek lazımmış... yani dışarı çıkcak vaktimiz bol:)))) hellim peyniri için keisnlikle gitcem o simit sarayına.. alkol olmazsa olmazz:))))) keisnlikle uğrayacağımız yerlerden biri..
canım yaa tekrar çoook teşekkür ederimlumunekankayizsmile
evet canım. trabzon da oturcaz. çok mu sevion trabzonu
işte benimki de otelde istemio pek. ben de huzursuz olurum die çekiniyorum hani ev rahatlığı başka. evimize gelince rahat rahat olur.
heh kızlar can alıcı bi soru daha. şimdi ilk kez şey etcez ya annem dio denize girilmez. öle mi acaba mikrop kapmasın die mi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Bende çok korkuyorum yaww bide utanıyorum :1ninca::1ninca:
HH buarada artık çorapla ve kazakla yatmıyorum evde:d
heh kızlar can alıcı bi soru daha. şimdi ilk kez şey etcez ya annem dio denize girilmez. öle mi acaba mikrop kapmasın die mi
em onu bnde duymştum akannehir
bnde denize grmdn duramam açıkçası kaydirigubbakcemile3
knowcum, ben denizi çok sevmem zaten..havuz tercihimdir.. nedense denizde yüzemiyorum, korkuyorum, ama havuzda yüzüyorum.. enterasan.....
neyse kızlar.. bende kaçayım... yarın yoğun geçicek.. mobilyalarım gelcekte:))) hepinize iyi geceler... öpüyorum hepinizi... byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?