- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.641
ortam güzel dnzmmmvereliniortak
hg emma muhabbet iyi güzel gidiyo sende katıl
Hoşgeldiniz kızlar em 86lıyım kuş.
ada valla ben masal gecesi falan anlamam
kızlar çok özel olucak ama o ilk geceyi eviniz de mi geçireceksiniz otelde mi
kız knowww... canım sende çok uyanıkmışsın... iyi taktik.. yorgunluktan uyuya kalmak:)))benmi taktik vercem düğün gecesi sarhoş oluppp otele adımımı atar atmaz uyuyan biri olaraktanmı kaydirigubbakcemile3
hahahaa... adaa... ben düğünü yapar, masal gecesi!! için beklerim seni şekerim....hiç problem değil yaneeee:)))valla bilmem sekerim bak bakalim cizelgede kimin 28 gun yaziyor aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 hadi bakalimmmmm canimmmm
saka bir yana yaaa bu manyak o gece benim yorgunlugumu falan dinlemezse ben ne yaparim ya,7 yil yani o da hakli ama
canım 11 nisan rocks otel... girne... uygunmudur şekerr??
ii geceler kızlar duydumki burda muh akıomuş bnde damlıym dedim kaydirigubbakcemile3
başım agrıo bugun olmaz dersin ada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilk gece muh sanırım bekleyen bekleyene valla herkes o anı beklio :roflol:
biz ilk gün evde olucaz düğün cumartesi günü biz pazartesi günü gidicez balayına:kedi:ya kıslar ben korkuyorum ilk gecedenyaaa:kedi::kedi:eyvahedigeldismile
şimdi kızlar biz 10 temmuzda evlencez ya. annem dediki kız gelinlikle evden çıkınca eve geri gelmez. yani annem bizi eve almadı. otelde kalıcaz. ertesi gün evimize trabzona dönücez. o gece düşünmüoruz ama bilmiorum yine de söz veremem
işe bak bizim düğünde tam bayram bitiyor ertesi gün düğünaklinialirimsmile
ne korkuon kız hiçmi sinek ısırmadı kaydirigubbakcemile3ay e terbiyesizim bastan cıkardınız beni
o da iimiş bayram telaşla geçer artık
işe bak bizim düğünde tam bayram bitiyor ertesi gün düğünaklinialirimsmile
hosgeldin canimmmmm
sorma canim beklioruz mu yoksa istemem yan cebime koy mu yapiyoruz bilemedim ama oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?