-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli ben de valla gelinliği çıkararır çıkarmaz olmaz kanımca.duş alırız o zaman istediğimizi giyeriz yav hem namaz işi de var

kız daha ufak duruyon sana diyim genelde bana ufak duruyon derler ama öle değil ben de 84 lüyüm. vıyyyy 26 yaşındayım daha evlencem de çocuk yapıcam

herkese merhabalar
bi ara adım geçmiş sanırım ada sormuş okuyup kaçıyorlar diye:)
valla kızlar muhabbetiniz o kadar tatlı ki gelip okuyorum dalıyorum okumaya
hem zaten benim bi hazırlığım falan yok henüz o yüzden katılmadım muhabbete
ama takipteyim sizi haberiniz olsun :)

ada valla ben masal gecesi falan anlamam
kızlar çok özel olucak ama o ilk geceyi eviniz de mi geçireceksiniz otelde mi

Evimden başka bi yerde rahat edemem ben ilk akşam hayatta bi yere gitmem. Eve yiyecek bişeyler söylesin yemek memekte hazırlamakla uğraşamam o akşam:d Zaten yemek yapmayıda bilmiyom bak gene aklıma geldi napcam ben yaww benimki öğreteceğim ben sana diyor ama
Em oje için antremana başla şimdiden gündüz sür akşam sil mesela:roflol:

benmi taktik vercem düğün gecesi sarhoş oluppp otele adımımı atar atmaz uyuyan biri olaraktanmı kaydirigubbakcemile3
kız knowww... canım sende çok uyanıkmışsın... iyi taktik.. yorgunluktan uyuya kalmak:)))

valla bilmem sekerim bak bakalim cizelgede kimin 28 gun yaziyor aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 hadi bakalimmmmm canimmmm

saka bir yana yaaa bu manyak o gece benim yorgunlugumu falan dinlemezse ben ne yaparim ya,7 yil yani o da hakli ama
hahahaa... adaa... ben düğünü yapar, masal gecesi!! için beklerim seni şekerim....hiç problem değil yaneeee:)))

biz ilk gün evde olucaz düğün cumartesi günü biz pazartesi günü gidicez balayına:kedi:ya kıslar ben korkuyorum ilk gecedenyaaa:kedi::kedi:eyvahedigeldismile

şimdi kızlar biz 10 temmuzda evlencez ya. annem dediki kız gelinlikle evden çıkınca eve geri gelmez. yani annem bizi eve almadı. otelde kalıcaz. ertesi gün evimize trabzona dönücez. o gece düşünmüoruz ama bilmiorum yine de söz veremem

canım 11 nisan rocks otel... girne... uygunmudur şekerr??

anam az kalmıs ben hazırlanayım bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 şeker acapulcoyu tavsiye ederdim ama rocksta mükemmel ama sahili yok var diolarda öle cakıl kayalık fln hava iyi olur o tarihte merkezdesiniz zaten otelden cıkınca dümdüz yürüyün köşede simit sarayı var ama burdakilerle aynı deil cakma kaydirigubbakcemile3 orada hellimli zeytinli bişiler var onlardan ye kaydirigubbakcemile3zaten dolmus otobus tarzı bişi olmadıgı için gezemezsiniz araba kiralarsınız tabi dügün gecesi erteleyeceginiz durum olusursa zor odadan cıkmanız kaydirigubbakcemile3 araba kiralarsanız trafik saçma salak kaza yapma riskiniz cok bide kornaya basmak yasak kaydirigubbakcemile3 ve 25 yasında deilseniz kiralamıolar kaydirigubbakcemile3
sonracıma eğer içki içiosanız simit sarayının yanında market var oradan burda 55 tl olan votkaları 11 tl ya alabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 saygılarımla

ii geceler kızlar duydumki burda muh akıomuş bnde damlıym dedim kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canimmmmm

başım agrıo bugun olmaz dersin ada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

baslarim senin basina demez mi kiz 7 yil yaaaa kaydirigubbakcemile3

24 nisan masal gecesi 26 nisan balayi oteline giris ve o 7 yili da hesaba katarsak sanirim evimdeeeee :kedi:

ilk gece muh sanırım bekleyen bekleyene valla herkes o anı beklio :roflol:

sorma canim beklioruz mu yoksa istemem yan cebime koy mu yapiyoruz bilemedim ama oyle iste

Emcim genelde diyorlar bana ama sende diyince çok sevindim canımın içi. Adacım eğer sende izin verirsen ev için seksü ayakkabılar ekleyebilir miyim?????

esra ben de korkuyom da korkunun ecele faydası yokkk :roflol:

ama şu oje olayı harbiden canımı sıkıo evlenmesem mi :roflol:

biz ilk gün evde olucaz düğün cumartesi günü biz pazartesi günü gidicez balayına:kedi:ya kıslar ben korkuyorum ilk gecedenyaaa:kedi::kedi:eyvahedigeldismile

ne korkuon kız hiçmi sinek ısırmadı kaydirigubbakcemile3ay e terbiyesizim bastan cıkardınız beni

trabznda mı otrcaksnz cnm ne güzel boshayallersmile

ilk gece evmzde olmalıymş bnm aşkımda öle der :kedi:

ne korkuon kız hiçmi sinek ısırmadı kaydirigubbakcemile3ay e terbiyesizim bastan cıkardınız beni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Bende çok korkuyorum yaww bide utanıyorum :1ninca::1ninca:
HH buarada artık çorapla ve kazakla yatmıyorum evde:d

işe bak bizim düğünde tam bayram bitiyor ertesi gün düğünaklinialirimsmile

çifte bayram desene tatlım :jeyyar:

hosgeldin canimmmmm

sorma canim beklioruz mu yoksa istemem yan cebime koy mu yapiyoruz bilemedim ama oyle iste

hb tatlım yerimseniben
yani istemem yan cebime koydanz galiba ama istyrz yani senelerdr beklenen şey cnm bnm :kedi:

evet canım. trabzon da oturcaz. çok mu sevion trabzonu
işte benimki de otelde istemio pek. ben de huzursuz olurum die çekiniyorum hani ev rahatlığı başka. evimize gelince rahat rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…