-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

knowcum gel tabi gel.. ne demek:)))

ya ada neden inanmıyımki.. kız benimki bekler yaa.... ısrarcı olmaz sanmamm.... ee seninki haklı admacağız dibinde 7 yıl geçirmiş... ayy kimbilir ne hayaller kurmuştur... haha sen kendi derdine yann:))))

em nereye gitti tabi sordu soruyu sonra vinnnnn,gel buraya kiz masal gecesi tavsiyesi sormussun,ayy benim masum masal gecemi nelere alet ettilerrrr kaydirigubbakcemile3

kız ben gitmiom ki kıbrısa gülsuna süleee

ereğli kız sen kaç yaşındasın pek ufacıksın ama pek de güzelsin

hangi tarihte hangi otele gidiosunuz seker

Ben önce eve gelcem duşumu alıp 2 rekat namaz kılıcam o akşamki bütün dualar kabul oluyormuş kızlar (inş). Tabi böyle düşünüyorum ama olur umarımsempatiksalakcinni. O yüzden gelinliğin içi çok öenmli değil rahat olsun yeter .

em nereye gitti tabi sordu soruyu sonra vinnnnn,gel buraya kiz masal gecesi tavsiyesi sormussun,ayy benim masum masal gecemi nelere alet ettilerrrr kaydirigubbakcemile3

hadi hadi yılannnnnnnaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ada valla ben masal gecesi falan anlamam
kızlar çok özel olucak ama o ilk geceyi eviniz de mi geçireceksiniz otelde mi

valla bilmem sekerim bak bakalim cizelgede kimin 28 gun yaziyor aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 hadi bakalimmmmm canimmmm

saka bir yana yaaa bu manyak o gece benim yorgunlugumu falan dinlemezse ben ne yaparim ya,7 yil yani o da hakli ama

cok haklısın cnm arkim hele ki o gece yapı---cak herşey için besmlede şart her zamanki gibi ve herşey için unutmayalım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…