-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çilek onlaa üye olmak gerekmiş cnm
ben üye olamadım yaa
evet em daha rahat edersin öle jartier fln alışkın olmayınca en gzl gün ziyan olur valla

canım bu ama ekru rengi. beyazla krem arası siyahta belli olmamış sütyeni dantelli üstü. ya istediğim gibi bulması zor oldu. içi desteksiz olucak modeli gelinlikçi söledi böle olsun die falan filen çok hoşuma gitti
ya jartiyerli takım bi tane eve gelince giymek için alırım

kızlarrrrrr nasılsınızz bakalımmmm nasıl gidiyor hazırlıklar .. kına yeri tuttum ufak tefek alacaklarımı alıyıorum bir yandan... günlerrr geçiyorrr stress oluyorum hazirana ne kaldı şurda..

limango yada markafoniye davetiye isteyen varsa gönderebilirim
bi de kızlar annem english home marka nevresim takımı beğenmiş kendisi için de ben bilemedim acaba kalitesi nasıldır diye
dur dedim ben kk kızlarına bi sorayım :)
var mı kullanana memnun olan acaba

ben istiyrm üye olmak için davet cnm çok sevinirim yollarsan
bide english home de görmüştüm bi modeller ama daha çok günlük kullanmaya uygundu eğer aynıları ise.sade bişiy istiosan öle modelleri çok gzldi kullanımını bilemem ama hoştu.
cnm çok gzl çamaşırlar cici günlerde giy inş.
hayırlı olsun gracem

bende kırmızıyı beğendim
abajurler kırmızı açık renk takım istiom
kırmızı yatak örtüsü krem yatak tak. uyar dedim ama annemde dio kırmızı koyultur senin koyu rnegin var bide o kırmızıyı hiç sevmez ondan herhalde :) fiyat olarak nasıl peki uygun dimi modele göre

sonbaharcım mail adresini gönder bana özelden yolluyorum hemen :1hug:
canım zaten annem kendisi için bakıyor sanırım
yani bakmak da değil de yeni bi yer açılmış yakınlara görünce hoşuna gitmiş
ben de dedim bi sorayım öyle sormadan etmeden almayalım
bizim tatlı sohbet kızlar bilir nasılsa :asigim:

hmm evet çok şıktı cnm onlar gördüm ben.alım diodum ama sonra dedim belki şimdi çeyize gitmez vazgeçtim.tmm yolluom adresi

canım bizim burda maltepede bir cafe kiraldım ,evde okdr kişi ile uğraşamyız dedik ,erkek tarafı baya kalabalık benim arkdaşlarım vs.. baya oluyoruz en iyisi en temizi mekan kiralık çok hoş sevimli bir yer müzik sistemi vs var.. çok içme sindi 23 haziranda kınam vardelikafadulden

hayırlısı olsun gracem.
bende özendim sizden kına istiom diom ama ben hiç kınaya gitmedim siin tecrübelerinizden yararlancam artık.
em sen yapcan mı cnm kına.

önemli olan içine sinmesi zaten :1rolleyes:
hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…