- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.881
pınarım benim kuaförüm saç+makyaj 125 diyokızlar kuaförden geliyorum şimdi gelin başı için konuştum benim kuaförle
hep beraber düşündük taşındık ebru gündeş topuzlarından yapmaya karar verdik
düz arkası çok şişik topuzlar oluyoya
benimde yüzüm yuvarlak ebru gündeş gibi, gözler çekik
kuaför çok güzel olur dedi.
belki postiş saçlada destekleyecek topuzu
200 tl gelin başı+makyaj
makyajı bergüzar korel gibi doğal tonlarda belki altın pırıltılarıyla yaptırıcam..
slm komşum naslsın cnm annemler taçta yatak örtüsü görmüşler beni iş çıkışı aradılar bende gittim yanlarına yatak örttüsü güzeldi ama biz gitmeden satılmış krem rengi üstünde pullar var 165 tl fiyatı başa çeyiz mağazalarınada baktım indirim olan yerlerde vardı aralarındacnm netten alsan da kargo parası vercektin ama .
görüp almak en gzli isterse daha pahallı olsun.
bakın size bişiy sorcam yataşın sitesinde yatak örtüleri var ben buraya ekleyemedim link atım bana fikir verin
ama site açılmıo biri kırmzı üstünde pulları var 120 tl di sanırım
diğeri bal köpüğü 160 civarıydı
acep hangi renkki
pınarım benim kuaförüm saç+makyaj 125 diyo
slm komşum naslsın cnm annemler taçta yatak örtüsü görmüşler beni iş çıkışı aradılar bende gittim yanlarına yatak örttüsü güzeldi ama biz gitmeden satılmış krem rengi üstünde pullar var 165 tl fiyatı başa çeyiz mağazalarınada baktım indirim olan yerlerde vardı aralarında
cnm iyi olmaya çalışıom.
sinirlendim bi ara ama sizinle konuşunca sakinleştim biraz.
fiyatı iyimiş ya ama bizim burda taç satan yer var mı kuşum bilion mu sen
cnm bi adam satıo sadece
onda da deli pahallı
bi takım sordum 250 dedi aynı takımı çorludan 60 a aldım.
oradan gidip taç alınmaz ki şimdi netten bakcaz artık
napalım cnm bakalım artık konuştum ztn nişanlımla da en aazından seviniom biz dvd almıştık hbrleri yokmuş ondan almamışlar kaydirigubbakcemile3
zeynep benim kına düğün gecesi olucak
siyah ta olur ama yatak odanı beyaz alıcan
esra gelinliğimin resmini çektim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/353966-iste-gelinligim.html
Kızlar piko yaptırıyomusunuz? Yaptırdıysanız kaça maloldu
esramm ekledğin 3. yü annem beğendi işte onu alalım diodu bende başka bi kırmızı var onu beğendim.
ya siyah karartır herhalde almımonu
kına gecesini hiç görmedim daha önce kına gecesi yapmaya kalkıom çok zor olcak benim için. haa evet hatırladım duvağımı çıkarsam fln diodun ama çıkarma öle dursun saçın bozulur daha kötü olur görüom resimlerde öle çıkarmadan yapılar abes olmuo hiç.
esra cnm evet sustum artık bişiy demicem
geçen bende sordum öle bi fiyat verdi geek yok o kadar pahallı almaya die düşünüom.
merhaba arkadaşlar
iyiyim cnm bnm nolsun valla sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?