-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

pınarım benim kuaförüm saç+makyaj 125 diyo

slm komşum naslsın cnm annemler taçta yatak örtüsü görmüşler beni iş çıkışı aradılar bende gittim yanlarına yatak örttüsü güzeldi ama biz gitmeden satılmış krem rengi üstünde pullar var 165 tl fiyatı başa çeyiz mağazalarınada baktım indirim olan yerlerde vardı aralarında

cnm iyi olmaya çalışıom.
sinirlendim bi ara ama sizinle konuşunca sakinleştim biraz.
fiyatı iyimiş ya ama bizim burda taç satan yer var mı kuşum bilion mu sen

cnm iyi olmaya çalışıom.
sinirlendim bi ara ama sizinle konuşunca sakinleştim biraz.
fiyatı iyimiş ya ama bizim burda taç satan yer var mı kuşum bilion mu sen

geçmişi okuduğumda silmişin cnmda kızların yazılarından neye sinir olduğunu anladım boşver cnm takma evlenmeden önce paran olursa üst modelini alırsın bidahada bişey aldığın zaman söylemezsin aynısını alamazlar
taç mağazasına gelince ben yeniçitlik hariç bilmiyorum cnm tekirdağ merkezde vardır heralde

cnm bi adam satıo sadece
onda da deli pahallı
bi takım sordum 250 dedi aynı takımı çorludan 60 a aldım.
oradan gidip taç alınmaz ki şimdi netten bakcaz artık

napalım cnm bakalım artık konuştum ztn nişanlımla da en aazından seviniom biz dvd almıştık hbrleri yokmuş ondan almamışlar kaydirigubbakcemile3

demekki neymiş bidaha bişey alınca söylenmicekmiş haberleri olsaymış dvd alırlardı yoksakaydirigubbakcemile3

esramm ekledğin 3. yü annem beğendi işte onu alalım diodu bende başka bi kırmızı var onu beğendim.
ya siyah karartır herhalde almımonu
kına gecesini hiç görmedim daha önce kına gecesi yapmaya kalkıom çok zor olcak benim için. haa evet hatırladım duvağımı çıkarsam fln diodun ama çıkarma öle dursun saçın bozulur daha kötü olur görüom resimlerde öle çıkarmadan yapılar abes olmuo hiç.
esra cnm evet sustum artık bişiy demicem

1 ve 3 annemle ablam beğendi ama ben çok beğenmedim ingiliş homda görük bitane çok beğendim ama 400 yakın bi fiyatı vardı çok geldi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…